Ζάιρο: Γιατί έφυγα δανεικός από τον ΠΑΟΚ; Καλή ερώτηση

Έχοντας μπροστά του την κρίσιμη "μάχη" με την Κοπεγχάγη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ο Ζάιρο Ντα Σίλβα, μιλάει από την Μολδαβία για την εμπειρία του στην Σέριφ, αλλά και για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Φτιάξε τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα στα PAOK

FC Official Stores

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero 107.4:

"Είναι μια καλή εμπειρία. Καλύτερη απ’ ότι περίμενα και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα... Ναι, υπάρχουν διαφορές με το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά το να αγωνίζομαι στο Europa League, είναι μια καλή ευκαιρία να δείξω τις ικανότητες μου", είπε για την παρουσία του στη Σερίφ.

Για τους λόγους που παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, είπε: "Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Στο τέλος θα πάρουμε μαζί την απόφαση. Τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι σε ένα club, που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνίζομαι και να δείχνω ποιος είμαι".

Ενώ για τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ και αν παρακολουθεί την πορεία της: "Ναι, παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως τα πηγαίνει πολύ καλά και αν συνεχίσει έτσι, πιστεύω ότι έχει πολύ καλές πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα".

Τέλος για το τι του λείπει περισσότερο από την Ελλάδα: "Είναι πολύ ευκολότερο να ρωτήσεις τι δεν μου λείπει από την Ελλάδα. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη που έχω ζήσει και έχω αγωνιστεί. Ο καιρός, οι άνθρωποι, το φαγητό, οι παραλίες, τα πάντα".

Keywords
Τυχαία Θέματα