Τσιρίλο: Καλή επιλογή ο Μπελούσι για τον ΠΑΟΚ

Καλό και δυναμικό στόπερ χαρακτήρισε τον Τζουζέπε Μπελούσι, ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, καθώς ο "Δικέφαλος" εξετάζει την απόκτηση του 28χρονου Ιταλού.

Ο Ιταλός, πρώην κεντρικός αμυντικός, που φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5, απέφυγε να συγκρίνει τον Μπελούσι με τον Φερνάντο Βαρέλα, τονίζοντας πως όλα θα φανούν στο γήπεδο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για

το εάν γνωρίζει τον Μπελούσι: «Ναι, τον ξέρω λίγο. Είναι ένας καλός παίκτης. Δεν τον ξέρω καλά σαν άνθρωπο αλλά σαν ποδοσφαιριστής είναι καλός. Εάν η ομάδα θέλει έναν καλό και δυνατό στόπερ είναι μια καλή επιλογή».
Για την πολυτάραχη σχέση του Μπελούσι με τους οπαδούς: «Αυτό το κομμάτι δεν το ξέρω αλήθεια».

Για το εάν θα επέλεγε τον παίκτη εάν ήταν αυτός ο προπονητής του ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω τι παίκτες θέλει ο προπονητής. Αυτό είναι προσωπική υπόθεση του προπονητή τι παίκτη θέλει ακριβώς».

Για το εάν ο Μπελούσι είναι καλύτερος του Βαρέλα: «Δεν μπορούμε να το πούμε αυτό. Ο Βαρέλα εμένα μου αρέσει. Πρέπει να δούμε και τον Μπελούσι να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε έτσι να πούμε ότι ο Μπελούσι είναι καλύτερος του Βαρέλα γιατί διαφέρει το ποδόσφαιρο σε Ελλάδα και Ιταλία».

Για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη: «Δεν ξέρουμε γιατί δεν πήρε ούτε μια ευκαιρία και περιμένουμε λίγο. Εγώ πιστεύω ότι ο Κωνσταντινίδης είναι ένας καλός παίκτης και μπορεί να έχει μια καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα ο Μάτος είναι ο πρώτος αλλά ο Κωνσταντινίδης μπορεί να σταθεί ως δεύτερος. Περιμένουμε λίγο και θα δούμε για το μέλλον του».

Keywords
Τυχαία Θέματα