Τρις: Έχω ακούσει πολλά για τον ΠΑΟΚ, είμαι ενθουσιασμένος!

Για την απόφασή του να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ μίλησε ο Μπράντον Τρις, ο οποίος βρίσκεται από το πρωί στην πόλη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Αρχικά τόνισε: «Δεν έχω ξαναέρθει στην Ελλάδα, είναι η πρώτη μου φορά στην χώρα, είμαι ενθουσιασμένος. Έχω

ακούσει πολλά για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Μία από τις πρώτες ερωτήσεις που έκανα στον προπονητή είναι πως μπορώ να προσφέρω».

Πρόσθεσε πως: «Θέλω να παίξω να σκοράρω, να πάρω ριμπάουντ, θεωρώ πως μπορώ να προσφέρω, παρά το ύψος και το μέγεθος μου αρέσει να παίζω και ως σμολ φόργουορντ, θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ. Θέλω να προσαρμοστώ και να τρέξω για να μπω σε ρυθμούς αγώνα, να μάθω τα συστήματα, υπάρχει χρόνος, μαθαίνω γρήγορα και δεν θεωρώ πως θα υπάρχει πρόβλημα στην ενσωμάτωσή μου».

Για τα «ασπρόμαυρα» που φόρεσε στην άφιξη του: «Έψαχνα άνετα ρούχα για την πτήση αλλά έτυχε να φοράω και τα χρώματα της νέας μου ομάδας...».

Για το στόχο του με την ομάδα του Δικεφάλου: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και για μένα και την ομάδα, να παίζουμε σε περισσότερο κόσμο μπροστά. Ευκαιρία για την ομάδα να κάνει περισσότερες νίκες και για μένα να αγωνιστώ περισσότερο...».

Μάλιστα, στο τέλος της συνέντευξης του μίλησε για την 11η Σεπτεμβρίου που πήρε το αεροπλάνο για την Ελλάδα καθώς και για τους τυφώνες που πλήττουν την κεντρική Αμερική: «Στέλνω τις προσευχές μου στην οικογένεια μου, έφυγα από την Ν. Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου, αυτή η ημερομηνία είναι η ιστορία της Αμερικής. Όσο για τους τυφώνες, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να στείλω τις ευχές μου στις οικογένειες των θυμάτων».

Keywords
Τυχαία Θέματα