Τίτλοι τέλους για τον Αντρέα Πίρλο με...αποκλεισμό - Το συγκινητικό "αντίο" του

Η τελευταία συμμετοχή στην ενεργό δράση για τον Αντρέα Πίρλο δεν έμελλε να συνδυαστεί με ένα ευτυχές αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, η New York City FC έμεινε εκτός τελικού της Ανατολικής Περιφέρειας και η σεζόν ολοκληρώθηκε κάπου εδώ για τον σύλλογο.

Ο Ιταλός «μαέστρος» είχε δηλώσει ότι στο φινάλε

του συμβολαίου του με την ομάδα της Νέας Υόρκης, τον επόμενο μήνα, θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ωστόσο το φινάλε του ήρθε νωρίτερα.

Η City, ναι μεν επικράτησε 2-0 της Colombus Crew στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι των ημιτελικών, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το συνολικό σκορ (4-3 εις βάρος των Νεοϋορκέζων), με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η χρονιά.

Όπως γράφει το gazzetta.gr, ο Πίρλο πέρασε ως αλλαγή στο 90' του παιχνιδιού, στη θέση του Ματαρίτα και αν δεν ετοιμάζει κάποια μεγάλη έκπληξη, αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το μήνυμα του Αντρέα Πίρλο για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση γράφει τα εξής:

«Τελευταίο ματς στο MLS. Μιας και η θητεία μου στην ομάδα της Νέας Υόρκης φτάνει στο τέλος της, θα ήθελα να πω λίγα λόγια. Θέλω να ευχαριστώ τους πάντες για την ευγένεια και την υποστήριξη που μου έδειξαν σε αυτή την απίστευτη πόλη. Να ευχαριστήσω τους απίθανους οπαδούς μας, το τεχνικό τιμ και όσους δουλεύουν στα παρασκήνια, όπως και τους συμπαίκτες μου.

Όχι, όμως, μόνο η περιπέτειά μου στη Νέα Υόρκη, φτάνει στο τέλος της, αλλά και το ταξίδι μου ως ποδοσφαιριστής.

Για αυτό και θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τα παιδιά μου για τη στήριξη και την αγάπη που μου δίνουν πάντα, κάθε ομάδα στην οποία είχα την τιμή να αγωνιστώ, κάθε συμπαίκτη με τον οποίο είχα τη χαρά να παίξω μαζί του και όλους εκείνους που έκαναν την καριέρα μου τόσο φανταστική!

Για το τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους σε ολόκληρο τον κόσμο, που πάντα με υποστήριζαν. Θα είστε πάντα στο πλευρό μου και στην καρδιά μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα