Τη γυναίκα την εύκολη την καταλαβαίνεις από μακριά

Όταν η παρέα σου απαρτίζεται κυρίως από άντρες, μόνο χρήσιμα πράγματα μπορείς να μάθεις. Πράγματα, για τα οποία εμείς οι γυναίκες έχουμε βαθιά μεσάνυχτα. Αυτό συνέβη και πριν μερικές μέρες, σ’ έναν χαλαρό καφέ στο κέντρο. Οι άντρες της παρέας, λοιπόν, αποκάλυψαν ότι στο δικό τους αντρικό και απλοϊκό κόσμο, οι «εύκολες» γυναίκες γίνονται αντιληπτές από χιλιόμετρα.

Το αρσενικό, δηλαδή, που θέλει να περάσει μια νύχτα κάνοντας σκέτο σεξ, μακριά από ευθύνες, συναισθήματα και πολλά πάρε δώσε μετέπειτα, ξέρει ακριβώς που θα ρίξει τα δίχτυα του. Εκεί φυσικά που δε θα χρειαστεί και πολύ μεγάλη

προσπάθεια, για να καταφέρει το σκοπό του. Είναι η γυναίκα στο διπλανό τραπέζι, στο μπαρ ή στο γραφείο.

Φαινομενικά ίδια με όλες τις υπόλοιπες. Γιατί αυτή όμως; Γιατί το εν λόγω αρσενικό έχει λάβει όλα τα μηνύματα που εκείνη έχει στείλει. Και φυσικά δε μιλάω για μηνύματα σε κινητό ή facebook, αλλά όλα εκείνα που στέλνει με τις κινήσεις και το βλέμμα της και αποδεικνύουν το πόσο πρόθυμη και «εύκολη» είναι. Την προδίδουν τα προκλητικά της ρούχα, ίσως πάλι όχι.

Ο αέρας που αποπνέει όταν μπαίνει στο χώρο. Οι παιχνιδιάρικες ματιές και τα πονηρά χαμόγελα. Οι δήθεν απροσεξίες της και ο ανάλαφρος χαρακτήρας της. Η κάθε της κίνηση. Από το πώς πίνει το ποτό της, το πώς χορεύει, μέχρι το περπάτημά της. Της αρέσει να προκαλεί. Σημασία έχει ότι ο άντρας την εντόπισε. Έγινε αυτόματα ο επόμενός του στόχος. Κι εκείνος, φυσικά, θα την πλησιάσει έχοντας βάλει τη σωστή κασέτα, ώστε η επιτυχία να βρίσκεται ήδη στο τσεπάκι του. Εκείνη θα ακούσει όλα αυτά που θέλει. Πλασματικά, την έχει γοητεύσει και με το παραπάνω. Έχει ήδη γίνει δικιά του και έτοιμη για όλα, πριν καλά καλά φύγουν απ’ το μαγαζί.

Η συνέχεια, γνωστή. Ακολουθεί σεξ. Σκέτο. Σπίτι του, στο δικό της, σε αυτοκίνητο, δεν έχει σημασία. Όπως και να ‘χει, μετά θα κοιμηθούν χώρια. Χωρίς καμιά ευθύνη να τους βαραίνει. Εκείνος είχε δίκιο εξ αρχής. Ήταν εύκολη και το γνώριζε πριν ακόμα τη γνωρίσει. Γι’ αυτό, άλλωστε και έδρασε στοχευμένα. Εκείνη από την άλλη, ναι μεν είναι εύκολη, αλλά ούσα γυναίκα, παλεύει με τη ριμάδα τη φύση της που έχει ανάγκη από αγάπη, στοργή και προδέρμ. Γι’ αυτό και θα τον ψάξει στα τηλέφωνα, με την ελπίδα ότι μπορεί να τον στρώσει και να βρει τον έρωτα. Δυστυχώς, κανείς δε στρώνει, όταν του έχεις δείξει πόσο διαθέσιμη είσαι.

Όταν δεν χρειάστηκε να κουνήσει το μικρό του δαχτυλάκι, για να σε ρίξει. Για να βρεις τον έρωτα που σου αξίζει, πρέπει κι εσύ κοπελιά να στοχεύσεις στο σωστό αρσενικό. Εκείνο που είναι πρόθυμο να σε αγαπήσει και να σε φροντίσει κι όχι εκείνο που θα θέλει να γεμίσει μερικά από τα βράδια του μαζί σου και μετά μη τον είδατε. Έχω βαρεθεί ν’ ακούω από τις εύκολες του είδους μας, ν’ αποκαλούν τους άντρες μαλάκες και ότι δεν ξέρουν τι θέλουν, ενώ στην ουσία εκείνοι γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν. Τα είπαμε, σκέτο σεξ και καληνύχτα. Αν ζητάς κι εσύ το ίδιο, θα τα βρείτε μια χαρά και χωρίς καμία υποχρέωση το επόμενο πρωί. Και μπράβο σου.

Αν πάλι είσαι απλά εύκολη, μην κατηγορείς το αντρικό φύλο, που του έδωσες αυτό που ζήτησε και μετά την έκανε με ελαφρά, ενώ εσύ είσαι ένα βήμα πριν τον αναζητήσεις στο Πάμε Πακέτο. Εμένα μου φαίνεται πως εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις.

κείμενο: Μαρία Αγγελακοπούλου

Πηγή: tilestwra.com

Keywords
Τυχαία Θέματα