Τι γίνεται τελικά με τη συνεργασία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τον ΑΝΤ1;

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει τον προηγούμενο μήνα η είδηση πως υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να συνεργαστεί την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα late night εκπομπή του πρώτου στον ΑΝΤ1.

Έκτοτε δεν υπήρξε καμία εξέλιξη για στο συγκεκριμένο θέμα και επικράτησε ένα

μεγάλο ερωτηματικό για το τι μέλλει γενέσθαι. Το ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως για την ώρα δεν έχει επιτευχθεί καμία συμφωνία παρά την πολύ καλή σχέση και την αλληλοεκτίμηση που έχουν οι δύο δημοσιογράφοι. Οι δύο τους θα επιθυμούσαν πάρα πολύ αυτή τη συνύπαρξη,ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει ένα μεγάλο "αγκάθι".

Αυτό έχει να κάνει με την επιθυμία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να αναλάβει στον ΑΝΤ1 και κάποιο άλλο concept,στο οποίο να νιώθει περισσότερο ενεργός δημοσιογράφος του ενημερωτικού τομέα.Αυτό δεν σημαίνει πως απαραίτητα αναφερόμαστε σε μία καθημερινή ή πολύωρη εκπομπή,αλλά για ένα πρόγραμμα το οποίο να μπορεί να κρατά τον παρουσιαστή σε ειδησεογραφική λειτουργία. Και χωρίς φυσικά να αποκλείεται το project που θέλει να κάνει να έχει και έντονες σατιρικές αποχρώσεις,χωρίς να περιορίζεται στο αυστηρό μοτίβο των κλασικών ενημερωτικών εκπομπών.

Ο Γιάννης Λάτσιος θα ήθελε να τον αξιοποιήσει σε αυτό τον διπλό ρόλο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στη συνάντηση που είχε με τους τηλεοπτικούς συντάκτες είχε τονίσει το πόσο πολύ εκτιμά τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Βέβαια στο πρόγραμμα του ΑNT1 υπάρχουν περιορισμένες διαθέσιμες ώρες για ζωντανή εκπομπή και οι περισσότερες ζώνες έχουν "κλειδώσει". Ακόμα πάντως κανείς δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα αν αυτό το "αγκάθι" θα ξεπεραστεί. Αν ναι,τότε θα δούμε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στο team του Γιώργου Λιάγκα και παράλληλα και σε μία ακόμα δική του εκπομπή. Αν όχι,τότε η μεταγραφή δεν θα επιτευχθεί παρά τις καλές αρχικές προθέσεις.

Την ίδια ώρα,ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει δεχθεί "κρούσεις" και για άλλες τηλεοπτικές συνεργασίες σε κανάλια που βρίσκονται υπό διαμόρφωση,ωστόσο αυτές βρίσκονται στον αέρα χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη και ολοκληρωμένη πρόταση.

Το σίγουρο πως δεν αποτελεί διακαή του πόθο να βρει τηλεοπτική στέγη το συντομότερο δυνατόν.Το επόμενο βήμα μετά την πολύκροτη απομάκρυνση του από τον SKAI πρέπει να είναι πολύ προσεκτικό και περιθώριο για λάθη δεν υπάρχει. Δεν θα ήταν ενδεχομένως φρόνιμο μετά από όλα αυτά να περιοριστεί στο ρόλο του πανελίστα σε μία εκπομπή,ακόμα και αν αυτή έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα την καταστήσουν πετυχημένη.

Στο προσεχές διάστημα θα ξεκαθαριστεί το τοπίο και θα οριστικοποιηθούν οι όποιες αποφάσεις από όλες τις πλευρές...

πηγή: tvnea.com

Keywords
Τυχαία Θέματα