Θεσσαλονίκη: Οι δεινόσαυροι ζωντανεύουν από σήμερα στη ΔΕΘ

Ένα ταξίδι στο χρόνο, εκατομμύρια χρόνια πριν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν όσοι επισκεφθούν το νέο θεματικό πάρκο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, «Δεινόσαυροι», το οποίο ανοίγει σήμερα τις πύλες του στο περίπτερο 5.

Γιγάντιοι δεινόσαυροι που «ζωντανεύουν», καπνοί, το δεινόδενδρο και πολλές ακόμη εκπλήξεις θα περιμένουν τους επισκέπτες, ενώ το πάρκο εκτός από ψυχαγωγικό έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Μετά τα δύο προηγούμενα θεματικά πάρκα της ΔΕΘ,

το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» και τους «Μυστικούς Κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά», το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο και μουσείο«Δεινόσαυροι» έρχεται να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους.

Οι επισκέπτες βιώνουν το ταξίδι τους στο χωροχρόνο καθώς τα τεράστια ρομποτικά εκθέματα, οι κινήσεις, τα χρώματα, οι υφές, οι ήχοι, αλλά και η ατμόσφαιρα του χώρου, τους δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκονται σε πραγματικό χρόνο στην προϊστορική εποχή, όποτε και ζούσαν τα εντυπωσιακά ζώα. Το πάρκο συνθέτουν περισσότεροι από 20 δεινόσαυροι με τον ψηλότερο να φτάνει τα 6 μέτρα και πρόκειται για τον βραχιόσαυρο χορτοφάγο, ενώ περιλαμβάνει 30 εκθέματα. Ανάμεσά τους οι επισκέπτες θα δουν τον τρομακτικό Ρεξ, τον αλλόκοτο Τρικέρατο, τον Βραχιόσαυρο, τον Διπλόσαυρο και άλλους.

Κεντρικός ήρωας του πάρκου θα είναι το δεινόδεντρο, το οποίο είναι ένα δέντρο που μιλάει και στόχος του είναι να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά για την οικολογία και το περιβάλλον.

Η περιήγηση στο πάρκο θα είναι διαρκεί μία ώρα, ενώ θα υπάρχει ξεναγός.

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 7 ευρώ/ άτομο

Μαθητές σε οργανωμένη επίσκεψη: 5 ευρώ / άτομο

Οικογενειακό (2 γονείς και 2 παιδιά):22 ευρώ

Οικογενειακό 3μελής: 18 ευρώ

Άνεργοι (μόνο Παρασκευή με την επίδειξη κάρτας ανεργίας): 4 ευρώ

Παιδιά μέχρι 3 ετών: Δωρεάν

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα- Πέμπτη: 9:00-14:00

Παρασκευή: 9:00-14:00 και 17:00- 20:00

Σάββατο και Κυριακή: 11:00- 19:00

Σημειώνεται ότι υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα