Θεσσαλονίκη: Μπαράζ συλλήψεων για περιπτώσεις κλοπών

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνολικά έξι (6) άτομα που ενέχονται σε περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα:

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας συνέλαβαν

στο πλαίσιο ενδελεχούς έρευνας και επιστάμενων αναζητήσεων, πρωινές ώρες χθες (02-09-2017), 46χρονο ημεδαπό, ο οποίος σε λαϊκή αγορά περιοχής της Θεσσαλονίκης κατείχε και διέθετε προς πώληση, διάφορα προϊόντα (κυρίως ενδύματα και υποδήματα), τα οποία είχε αφαιρέσει την προηγούμενη ημέρα από κατάστημα πώλησης ποδηλάτων και άλλων ειδών της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθησαν έπειτα από πεζή καταδίωξη αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βραδινές ώρες της 02-09-2017 στο κέντρο της πόλης, δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 27 και 18 ετών, οι οποίοι προσέγγισαν 22χρονο και με την μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.
Σημειώνεται ότι κατά την ακινητοποίηση τους, οι συλληφθέντες προέβαλαν σθεναρή αντίσταση προκειμένου να διαφύγουν.

Απογευματινές ώρες της 02-09-2017, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού, συνέλαβαν δύο (2) αλλοδαπούς ηλικίας 40 και 63 ετών, οι οποίοι μαζί με έτερο συνεργό τους που αναζητείται, εισήλθαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης και αφαίρεσαν ένα τσαντάκι 25χρονου, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και άλλα προσωπικά έγγραφα.
Επιπλέον προέκυψε, ότι ο 40χρονος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους διαμονής του στην ελληνική επικράτεια, καθώς θα έπρεπε να διαμένει στο νησί της Σάμου.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμης, μεσημβρινές ώρες της 02-09-2017 στην περιοχή των Ταγαράδων Θεσσαλονίκης, 18χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αφαίρεσε την τσάντα ημεδαπού που περιείχε χρηματικό ποσό, φωτογραφική μηχανή και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα