Τα 10 δημοφιλέστερα θέματα της ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ για το 2017

Η ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόσφερε και το 2017 με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο όλα τα νέα γύρω από τον Δικέφαλο με άρθρα, πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, νέες στήλες, αναλυτικά στατιστικά και μία νέα εμπειρία αγώνα. Ποια θέματα άρεσαν όμως περισσότερο;

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο paokfc.gr για τα δημοφιλέστερα θέματα του έτους:

Τα τέλος

μίας χρονιάς είναι η ιδανική περίοδος για ανασκόπηση. Μία χρονιά γεμάτη έντονες στιγμές με πολλά σπουδαία γεγονότα. Ποια είναι τα κείμενα που σύμφωνα με τα στατιστικά απασχόλησαν περισσότερο τους επισκέπτες του paokfc.gr;

10. Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Σάλκε

Ήταν ένα παιχνίδι που οι οπαδοί του Δικεφάλου περίμεναν με ανυπομονησία. Όταν τα εισιτήρια βγήκαν σε κυκλοφορία οι servers δεν… άντεξαν.

9. Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

To παιχνίδι στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα Play Offs της Super League δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στην Αθήνα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

8. Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Ο Δικέφαλος ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Ολυμπιακό, πέτυχε μία άνετη νίκη με 2-0 μέσα στην καυτή Τούμπα και σκόρπισε χαρά στους φιλάθλους του. Το PAOK TV σας παρουσίασε αποκλειστικά το παρασκήνιο της αναμέτρησης, μέσω paokfc.gr.

7. Ο Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Ήταν ουσιαστικά μία διπλή ανακοίνωση που σήμανε το τέλος της εποχής Στανόγεβιτς στον ΠΑΟΚ και την έναρξη αυτής του Ραζβάν Λουτσέσκου.

6. ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1

Ο Δικέφαλος επέστρεψε στους τίτλους και το paokfc.gr φρόντισε να σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου με live περιγραφή, αποκλειστικές εικόνες και στατιστικά.

5. Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην αναμέτρηση με την πλάτη στον τοίχο μετά το 2-0 στην Λεωφόρο, αλλά έδειξε πως τα δύσκολα του ταιριάζουν. «Φιλοδώρησε» με τέσσερα γκολ τον Παναθηναϊκό, έκανε την ανατροπή κι έκλεισε θέση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

4. AFC Ajax-ΠΑΟΚ 4-2

Τα μέσα του Δικεφάλου ταξίδεψαν στην Ολλανδία και σας μετέφεραν τα πάντα σχετικά με την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, προσφέροντας μάλιστα την δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά τα φιλικά παιχνίδια. Το τεστ κόντρα στον Άγιαξ ήταν αυτό που ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις σας.

3. Η πρώτη μέρα της οικογένειας Μαουρίτσιο στην Τούμπα

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο τους σπίτι είχαν ο Μαουρίτσιο, μαζί με την γυναίκα και το γιο του. Το PAOK TV ήταν εκεί και εξασφάλισε για σας τα αποκλειστικά πλάνα.

2. Μεγάλε ΠΑΟΚ, η δύναμη σου…

Είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα κάθε καλοκαίρι. Οι φίλαθλοι ανυπομονούσαν να δουν τις φανέλες του Δικεφάλου και το paokfc.gr παρουσίασε κάθε λεπτομέρεια.

1. Βιεϊρίνια: «Τα θέλω όλα με τον ΠΑΟΚ»

Στιγμές μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στον Δικέφαλο, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του PAOK TV, την οποία παρακολουθήσατε μέσα από το paokfc.gr.

Τα τέλος μίας χρονιάς είναι η ιδανική περίοδος για ανασκόπηση. Μία χρονιά γεμάτη έντονες στιγμές με πολλά σπουδαία γεγονότα.

Keywords
Τυχαία Θέματα