Συντετριμμένη η σύζυγος του Χέφνερ μιλάει για πρώτη φορά μετά το θάνατό του

Σχεδόν μία βδομάδα μετά τον θάνατο του 91χρονου ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ, η σύζυγός του, Κρίσταλ Χέφνερ δηλώνει συντετριμμένη.

Η 31χρονη έσπασε τη σιωπή της για πρώτη φορά από την Τετάρτη όταν ο θρυλικός Χέφνερ έφυγε από τη ζωή. «Δεν έχω καταφέρει να συνέλθω για να απαντήσω στους περισσότερους ανθρώπους και να τους ευχαριστήσω για τα συλλυπητήριά τους. Είναι συντετριμμένη. Είμαι ακόμα σε άρνηση», είπε μιλώντας στο People

η Κρίσταν Χέφνερ που παντρεύτηκε τον ιδρυτή του Playboy το 2012.

Η ξανθιά Κρίσταλ εξήγησε ότι η κηδεία έγινε το Σάββατο και ότι Χέφνερ βρίσκεται πλέον εκεί που ήθελε να περάσει την αιωνιότητα, στο νεκροταφείο κοντά στο UCLA εκεί όπου αναπαύονται η Μέριλιν Μονρόε και η Φάρα Φόσετ. «Ήταν ένας ήρωας της Αμερικής. Ένας πρωτοπόρος, Μια καλή και ταπεινή ψυχή που άνοιξε τη ζωή του και το σπίτι του στον κόσμο», συνέχισε η 31χρονη. «Ένιωσα πόσο πολύ με αγάπησε. Τον αγάπησα τόσο πολύ. Είμαι τόσο ευγνώμων. Μου έδωσε ζωή. Μου έδωσε κατεύθυνση. Μου δίδαξε την καλοσύνη. Θα νιώθω αιώνια ευγνώμων που βρέθηκα στο πλευρό του, κρατώντας το χέρι του και λέγοντάς του πόσο τον αγαπώ», συνέχισε η ξανθιά καλλονή.

«Άλλαξε τη ζωή μου, έσωσε τη ζωή μου. Με έκανε να νιώθω αγάπη κάθε μέρα. Ήταν ένας φάρος στον κόσμο, μία δύναμη που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Δεν υπήρξε ποτέ και δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος Χιου Χέφνερ», είπε επίσης η Κρίσταλ.

Σύμφωνα με το TMZ, η Κρίσταλ Χέφνερ θα κληρονομήσει από τον ιδρυτή του Playboy ένα σπίτι 7 εκατομμυρίων δολαρίων και 5 εκατομμύρια βάσει συμφωνίας που είχαν κάνει στον γάμο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα