Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Πιερία και Πέλλα

Τρία άτομα συνελήφθησαν χθες το πρωί σε περιοχές της Πιερίας και της Πέλλας για ναρκωτικά.

Ειδικότερα:

Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 53χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε στην αυλή, δύο συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 44,1 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Συνελήφθη

χθες το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας 29χρονος, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του, μικροποσότητα ηρωίνης και 19 ναρκωτικά δισκία τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον από την προανάκριση προέκυψε ότι, προχθές είχε προμηθεύσει ένα 29χρονο που συνελήφθη, με μικροποσότητες ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων, έναντι χρημάτων.

Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 42χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, 9 ναρκωτικά δισκία που κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα