Συλλήψεις για κλοπές σε Ημαθία και Χαλκιδική

Τρία άτομα συνελήφθησαν σε περιοχή της Ημαθίας, στη Βέροια και στη Χαλκιδική για περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 31χρονος, διότι λίγη ώρα νωρίτερα, προσέγγισε μία 72χρονη και της αφαίρεσε μία τσάντα, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, συμπεριλαμβάνονται

ακόμη δύο ημεδαποί ηλικίας 31 και 22 ετών, οι οποίοι ανέμεναν με αυτοκίνητο σε κοντινό σημείο, προκειμένου να διαφύγουν.

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Βέροια, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 26χρονος, διότι προσποιούμενος τον πελάτη μπήκε σε κατάστημα και αφαίρεσε από χώρο γραφείου, το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 25χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 ζευγάρια γυαλιά ηλίου που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους, διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια και 16 ναρκωτικά δισκία.

Keywords
Τυχαία Θέματα