Στον Alpha με τον Βερύκιο ο Λιάγκας;

Αν η συνεργασία ευοδωθεί, αναμφισβήτητα, θα αποτελέσει και το μεγαλύτερο στοίχημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Παρά τις όποιες διαφορές τους στο παρελθόν, με... τσουχτερές δηλώσεις εκατέρωθεν, σήμερα Γιώργος Λιάγκας και Δήμος Βερύκιος, όχι μόνον τα έχουν βρει, αλλά ενδέχεται να συνυπάρξουν και στο ίδια πλατό!

Δεν είναι κρυφή η επιθυμία εδώ και καιρό του δημοσιογράφου και αντιπροέδρου πλέον του ΑLPHA, Δήμου Βερύκιου, να σηκώσει εξ ολοκλήρου το βάρος... μιας πρωινής τηλεοπτικής ζώνης. Έως τώρα, παρά τις ιδανικές, κυρίως, φιλικές σχέσεις του με τον Δημήτρη Κοντομηνά, ιδιοκτήτη

του Alpha, κάτι τέτοιο δεν παρέστη δυνατόν.

Με δεδομένο ότι τα νούμερα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην πρωινή ζώνη του Αlpha τους τελευταίους μήνες έχουν πάρει την κατιούσα, ο Δήμος Βερύκιος, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Full Life, επανήλθε εκ νέου στον Δημήτρη Κοντομηνά με συγκεκριμένη πρόταση. Κι απ' ότι φαίνεται πήρε πανηγυρικά το "πράσινο φως".

Βρήκε το απόλυτο alter ego του, που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Λιάγκα. Επικοινώνησε λοιπόν μαζί του και του πρότεινε συνεργασία. Οι δυο δημοσιογράφοι συναντήθηκαν σε γνωστό café-restaurant του Νέου Ψυχικού, με τον Γιώργο Λιάγκα, εν πρώτοις, να δείχνει ιδιαίτερα θετικός. Το βασικό όπλο των δυο δημοσιογράφων –και αυτό το γυρίζουν πολύ καλά- είναι ο αφιλτράριστος καυστικός τους λόγος προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς περιστροφές και συναισθηματισμούς.

Ο Δήμος Βερύκιος πρότεινε στον Γιώργο Λιάγκα να παρουσιάζουν από κοινού δίωρη πρωινή εκπομπή με καλεσμένους και σχολιασμό όλης της επικαιρότητας, κάτι που διαχειρίζονται εξόχως καλά. Σε περίπτωση που η Σταματίνα Τσιμσοιλή με τους συνεργάτες της συνεχίσουν και στη νέα ζώνη, Γιώργος Λιάγκας και Δήμος Βερύκιος, αν τελικά πέσουν οι υπογραφές, θα παίρνουν την τηλεοπτική σκυτάλη.

Το μόνο που παρακάλεσε ο Γιώργος Λιάγκας, ζητώντας από τον Δήμο Βερύκιο να το μεταφέρει και στον Δημήτρη Κοντομηνά, είναι μια μικρή πίστωση χρόνου προκειμένου να διερευνήσει τις όποιες προθέσεις των στελεχών του ΑΝΤ1 για πιθανή αξιοποίηση του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση στον Γιώργο Λιάγκα έγινε πριν από την ανάληψη καθηκόντων από τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο διατηρεί μοναδική φιλική σχέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα