Στη Θεσσαλονίκη σήμερα Αποστόλου- Τσιρώνης: Το πρόγραμμα των συναντήσεών τους

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου και ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις και συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων, ενόψει της 82ης Διεθνούς Εκθέσεως.

Ο κ. Αποστόλου, στις 10.15 το πρωί θα επισκεφθεί τη γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ και στη συνέχεια, στις 12.30 το μεσημέρι θα έχει

διαδοχικές συναντήσεις στους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως (Αίθουσα Ολυμπιάς) με τους ακόλουθους φορείς: Διεπαγγελματικές Οργανώσεις Πυρηνόκαρπων και Ακτινιδίων, Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) και Ένωση Φυλής Χολστάιν Ελλάδος (ΕΦΧΕ).

Επίσης, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, στις 10:30 πμ θα πραγματοποιήσει συνάντηση στην Θεσσαλονίκη με την Υφ. Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ενώ αμέσως μετά, στις 11:00 πμ στο Γραφείο Πρωθυπουργού, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τις υδατοκαλλιέργειες και τις λιμνοθάλασσες με σχετικούς φορείς και εκπροσώπους απ’ όλη την Ελλάδα.

Στις 12:30 μμ θα ακολουθήσει συνάντηση με την Πανελλήνια ένωση Κτηνοτρόφων, σχετικά με θέματα κτηνοτροφίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα