Στ. Τσιμτσιλή: Τι λέει για τo ξέσπασμα της Μενεγάκη για τη βίλα του Κωστόπουλου (VIDEO)

Η Ελένη Μενεγάκη την Παρασκευή μέσα από την εκπομπή της ξέσπασε μετά τη φήμη, που την ήθελε να αγοράζει τη βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου.

Εδώ και μερικές ημέρες υπήρχε ένα δημοσίευμα που έκανε το γύρο του διαδικτύου πως η παρουσιάστρια του Alpha αγοράζει το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Το ρεπορτάζ προβλήθηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, γεγονός που εξόργισε ακόμη περισσότερο την Ελένη,

η οποία τόνισε μέσα από την εκπομπή της: «Έχετε πει χοντράδες για μένα πολλές φορές και βλέπετε δεν απαντάω, μη το εκμεταλλεύεστε όμως αυτό γιατί υπάρχει κι ένα όριο και όταν μπερδεύονται οικογένειες και παιδιά εγώ δεν κάνω πίσω».

Σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day πήρε θέση: «Είναι η πρώτη φορά που απαντά η Ελένη. Σ’ αυτό το σπίτι είχε ζήσει η Ελένη με τα παιδιά της. Εδώ μαθαίνεις για πλειστηριασμούς σε τράπεζες, που δεν ξέρεις κάποιον και δεν θες να πας σε έναν πλειστηριασμό για να μην νιώθεις κοράκι πόσο μάλλον που έχεις ζήσει σε ένα σπίτι ως καλεσμένος και τους ξέρεις. Παιδιά σηκώθηκε το φρύδι, της γύρισε το μάτι, όσοι την ξέρουμε καταλαβαίνουμε».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιμτσιλή, Μενεγάκη, Κωστόπουλου VIDEO,tsimtsili, menegaki, kostopoulou VIDEO