Σκληρή απάντηση Δάντη στον Λιάγκα: "Η αφέλεια του είναι απίστευτη" (VIDEO)

Ο Χρήστος Δάντης απαντάει μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα «Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» στον χαρακτηρισμό που του είχε αποδώσει ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η αφέλεια του Γιώργου είναι απίστευτη. Αλλά τον συγχωρώ γιατί δεν τον θεωρώ τόσο έξυπνο. Κάποια στιγμή με είπε γρουσούζη. Ότι σε όποιο μαγαζί πηγαίνω δεν ξέρουν αν θα βγάλουν σεζόν εξαιτίας του ότι είμαι κακορίζικος. Και το είπε μέσα σε αυτή τη χαλαρότητα με την οποία τα λέει όλα. Και δεν καταλαβαίνω. Αυτό το πράγμα δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος δεν χωνεύει κάποιον άλλο. Δεν μας έχει δοθεί η ευκαιρία να μου το δείξει. Γιατί

όσες φορές έχουμε βρεθεί στο ίδιο πλατό μου έχει πει τα καλύτερα. Ανακάλυψα μια διπολική στάση την οποία δεν κατάλαβα ποτέ. Αυτό είναι χιούμορ εις βάρος ενός ανθρώπου, είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Δεν είπε ότι ο Χρήστος Δάντης δεν αρέσει σε πολύ κόσμο ή δεν πηγαίνει καλά σε κάποιες δουλειές, είπε ότι δεν τον παίρνουν τα μαγαζιά εν ολίγοις γιατί τον θεωρούν γρουσούζη.

Αυτό το πράγμα είναι χοντρό. Θα μπορούσα να τον στολίσω με χίλια δυο άλλα που έχω ακούσει για αυτόν. Δεν το κάνω και δεν θα το κάνω. Είμαι ένας άνθρωπος πράος. Πλέον δεν χάνω τον αυτοέλεγχο μου. Μπορεί να πει μια χοντράδα σε έναν άνθρωπο που δεν είναι σαν κι εμένα και να του σκάσει μία στη μούρη και να ψάχνει τη μύτη του. Δεν θα είναι καλό για αυτόν. Δεν λύνω τις διαφορές μου έτσι. Θα τον δω και θα κάνω ότι δεν υπάρχει στο χώρο. Αν το έλεγε ο Χατζηνικολάου που τον έχω σε εκτίμηση θα τον έπαιρνα τηλέφωνο να του πω τι είναι αυτά που λες. Τον Γιώργο δεν τον έχω σε εκτίμηση. Δεν τον θεωρώ ούτε μεγάλο δημοσιογράφο. Τα έχει πάει καλά σαν παρουσιαστής. Κι εμένα μου είναι συμπαθής σαν παρουσιαστής. Δεν με ενδιαφέρει, δεν με απασχολεί σαν επαγγελματίας», ανέφερε ο Χρήστος Δάντης.

Ακούστε το απόσπασμα από το zappit.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα