Σενάρια για επενδυτικό ενδιαφέρον του Μπούμπουρα για Άρη

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Άρη φαίνεται να έχει δείξει ο ιδιοκτήτης του ομίλου εταιρειών «Gefest» στην Ουκρανία, Παντελής Μπούμπουρας, με τον ίδιο να μεταφέρει πως για την ώρα δεν έχει κάνει οποιαδήποτε κίνηση.

Σημερινό δημοσίευμα του metrosport.gr κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Παντελή Μπούμπουρα για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Άρης. Αναμφίβολα η είδηση αυτή, κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου των "κιτρίνων",

καθώς πρόκειται για έναν πολύ ισχυρό οικονομικά επιχειρηματία .

Ο ίδιος πάντως, με δηλώσεις του, ναι μεν έδειξε να γνωρίζει για την υπόθεση του Άρη, ωστόσο ξεκαθάρισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη πρόταση, τονίζοντας πως θα πάρει τις όποιες αποφάσεις του το επόμενο διάστημα.

«Ναι έχω μιλήσει για τον Άρη. Συναντήθηκα δυο φορές με ανθρώπους του Άρη. Τους ρώτησα αν μπορούσα να πάρω από αυτούς τον Άρη και μου είπαν όχι και πώς πρέπει να μιλήσω με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Θέλω να μιλήσω με τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον Άρη, αλλά πριν κάνω κάποια επίσημη πρόταση θέλω να κάνω επαφές με δικούς μου ανθρώπους στην Αθήνα μέσα στις επόμενες μέρες. Θεωρώ ότι μέσα στις επόμενες δέκα μέρες θα έχω αποφασίσει και θα λειτουργήσω αναλόγως προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα