Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς: Πεδίο δράσης…..για αγέλες αδέσποτων σκυλιών το Κόδρα

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει συνεχείς επιθέσεις από αδέσποτα σκυλιά σε περιπατητές και επισκέπτες στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα, εξέδωσε η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Συνεχείς επιθέσεις πραγματοποιούν σε περιπατητές και επισκέπτες του Πρ. Στρ. Κόδρα αγέλες αδέσποτων σκυλιών , ενώ η δημοτική αρχή και το ΣΥΠΠΑΖΑΘ αδιαφορούν.

Τελευταίο περιστατικό επίθεσης καταγγέλθηκε ότι έλαβε χώρα προχθές το απόγευμα εντός του χώρου σε βάρος κατοίκου Καλαμαριάς , στον οποίο επιτέθηκε αγέλη

σκυλιών , τον δάγκωσαν, τον τραυμάτισαν, του έσχισαν τα ρούχα στα μπράτσα και τα πόδια με συνέπεια να καταφύγει σε νοσοκομείο για να κάνει αντιλυσσικό ορό.

Το περιστατικό δεν είναι μεμονωμενο. Στις 1 Οκτωβρίου άλλη μία κυρία δέχθηκε πάλι επίθεση και το καλοκαίρι ένας νεαρός επίσης δέχθηκε επίθεση.

Παρά το ότι το νομοθετικό πλαίσιο είναι σαφές και η δημοτική αρχή της Καλαμαριάς και ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ έχουν νομική υποχρέωση να λάβουν μέτρα , δείχνουν να αγνοούν το μέγεθος του προβλήματος και να είναι ανίκανες για τη ριζική αντιμετώπισή του .

Καλούνται να δράσουν άμεσα και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα