Προτάθηκε στον Άρη ο Κούσας - Ενδιαφέρον και για Ιντζόγλου, Ζιαμπάρη από Ηρακλή

Οι προτάσεις στα γραφεία του Άρη πέφτουν... βροχή το τελευταίο διάστημα και ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι και αυτό του Γιώργου Κούσα.

Ο 34χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, έχει προταθεί στον Άρη να εξετάζεται μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει το allaboutaris.com.

Ο Κούσας... γνωρίζει από Άρη αφού ξεκίνησε την καριέρα του στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο οποίο αγωνίστηκε την τετραετία 2000-04. Τα τελευταία επτά χρόνια ήταν κάτοικος Αγρινίου αγωνιζόμενος

στον Παναιτωλικό, με τον οποίο είχε 202 συμμετοχές και 6 γκολ.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Arena Press" έχουν προταθεί και δύο πρώην του Ηρακλή, ο 30χρονος μέσος Λευτέρης Ιντζόγλου (26 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα) και ο 26χρονος στόπερ Νίκος Ζιαμπάρης (13 συμμετοχές). Αμφότεροι, πάντως, βρίσκονται στο στόχαστρο και ομάδων της Σούπερ Λιγκ, δυσκολεύοντας το έργο των "κιτρινόμαυρων".

Πολλές από αυτές τις επιλογές θα αξιολογηθούν με το που κλείσει ο νέος προπονητής, αφού υπενθυμίζουμε ότι σήμερα αναμένεται το κρίσιμο ραντεβού του Νίκου Παπαδόπουλου με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα