Προσφορά BLACK FRIDAY! Προστατεύστε το σπίτι σας με κλειδαριά υπερασφαλείας σε μοναδική τιμή!

Η εταιρεία "ASPIDA DOORS" παρουσιάζει το νέο προϊόν της, την κλειδαριά Cipierre Fastlock μαζί με μύλο υπερασφαλείας, σε μια σούπερ προσφορά μόνο για την Black Friday.

Η Cipierre FastLock είναι η μοναδική κλειδαριά που διαθέτει τέσσερις καταπέλτες και έτσι την καθιστά την πιο αξιόπιστη κλειδαριά απέναντι στις διαρρήξεις.

H εταιρεία

Cipierre υπέβαλε τη νέα της κλειδαριά Fastlock στο τεστ των 100.000 στροφών που ισοδυναμούν με 50 χρόνια λειτουργίας σε πραγματική χρήση. Παράλληλα, την τεστάρισε σε ακραίες συνθήκες πίεσης, δοκιμάζοντας την αντοχή της σε 200 Bar, ισοδύναμα με 1000 kgr πίεσης στους πύρους, σε πρέσα με την πιστοποίηση της TUV Αυστρίας.

MG HPS MODULARE - Κύλινδρος υπέρ ασφαλείας

Παράλληλα, παρουσιάζει τον προηγμένο άθραυστο κύλινδο υπερασφαλείας MG HSP MODULARE, με απόλυτο έλεγχο αντιγραφής κλειδιών. Κύλινδρος κατασκευασμένος από ορειχάλκινο σώμα με επικάλυψη νικελίου, με ευρωπαϊκό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (λήγει το 2022) και τα υψηλότερα επίπεδα διαβάθμισης Β ΕΝ 1303.

Χαρακτηριστικά:
- Υψηλή αντοχή σε διάβρωση. Αντοχή σε θερμοκρασίες από -20Co έως και +80Co.
- Πύροι και οδηγοί από ανοξείδωτο ατσάλι.
- 15 ενεργές μπίλιες
- Υψηλή αντοχή στη διάτρηση (drilling)
- Προστασία κατά της μεθόδου διάρρηξης με εργαλεία (picking)
- Προστασία κατά της μεθόδου διάρρηξης με χτύπημα (bumping)
- Σύστημα προστασίας κατά του σπασίματος (breaksecure)
- Ελατήρια από ανοξείδωτο χάλυβα.
- Πατενταρισμένο κλειδί που προστατεύεται από παράνομη αντιγραφή.
- Κλειδιά νικελίου με ιδιαίτερη αντοχή στη καταπόνηση.

Οι δύο γραμμές που βρίσκονται στις δύο άκρες του κυλίνδρου προσδιορίζουν το σημείο που θα σπάσει ο κύλινδρος σε περίπτωση διάρρηξης. Αξιοπιστία ελεγμένη έως 100.000 κύκλους κλειδώματος - ξεκλειδώματος.

Σύστημα 3 σε 1

Ο κύλινδρος έρχεται με δύο ακόμη ξεχωριστά κλειδιά που δίνει τη δυνατότητα να αλλάξουμε δύο φορές συνδυασμό με το απλό γύρισμα του κλειδιού. Η προστασία του μύλου της κλειδαριάς επιτυγχάνεται με κωνικό ατσάλινο Defender που καθιστά αδύνατο το σπάσιμο του με λοστό ή άλλο αντικείμενο κατά της προσπάθεια διάρρηξης Ο κύλινδρος κατασκευάζεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της Ιταλίας και ελέγχεται αυστηρά πριν τη πώληση.

Δείτε την προσφορά στην ιστοσελίδα της ASPIDA DOORS κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα