Προπονητής Ολιμπίκ Ντόνεσκ: Θα ενισχυθούμε για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ

Στις επικείμενες αναμετρήσεις της Ολιμπίκ Ντόνετσκι με τον ΠΑΟΚ για το Europa League, στην ατμόσφαιρα της Τούμπας και στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του, αναφέρθηκε ο προπονητής των Ουκρανών, Ρομάν Ζανζάρ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον "Arena fm 89,4":

«Μόλις άκουσα το όνομα του ΠΑΟΚ κατάλαβα ότι κληρωθήκαμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Περιμένουμε δυο πολύ δυνατά παιχνίδια». Ξέρεται παίκτες από τον ΠΑΟΚ; « Ξέρω τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς και τον Ρόμπερτ Μακ που έπαιζε στην Ζενίτ. Είναι παίκτες μεγάλης κλάσης, τον Μακ τον ήξερα και από τον ΠΑΟΚ αλλά και από το πέρασμα του από την Ζενίτ».

Αναφορικά με την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Δεν έχουμε προετοιμαστεί ακόμα για τον ΠΑΟΚ, δεν έχω δει ακόμα τα βίντεο, αλλά ξέρω ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι εκπληκτική. Οι φίλαθλοι στηρίζουν πάντα την ομάδα τους, έχει «σόου» με φωτοβολίδες και περιμένουμε μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα στην Τούμπα».

Το Ουκρανικό πρωτάθλημα ξεκίνησε και η Ολιμπίκ αναμένεται πιο έτοιμη, είναι αυτό ένα αβαντάζ; «Το γεγονός ότι θα έχουμε παίξει δυο επίσημα παιχνίδια πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ, μας δίνει ένα μικρό αβαντάζ, η ομάδα πήρε μια ψυχολογική ώθηση μετά την νίκη που κάναμε, η ομάδα αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι και ψάχνουμε τα πατήματα μας. Χάσαμε και τα τρία παιχνίδια προετοιμασίας αλλά στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ουκρανίας πήγαμε καλά και κερδίσαμε την Ολεξάνδρια. Αυτή η νίκη μας έχει δώσει ψυχολογία».

Για τον ΠΑΟΚ: «Μέχρι στιγμής γνωρίζω μόνο γενικές πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσουμε την ανάλυση του αντιπάλου μετά την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος μας. Είδα κάποια βίντεο από πέρυσι και θέλω να σταθώ στην πολύ καλή επίθεση του ΠΑΟΚ. Βέβαια η ομάδα άλλαξε προπονητή και σίγουρα θα έχει έξτρα στοιχεία».
Θα επηρεάσει το γεγονός ότι η Ολιμπίκ θα αγωνιστεί μακριά από την φυσική της έδρα; «Στο Κίεβο έρχεται να μας στηρίξει κόσμος αλλά σίγουρα δεν θα έχει την ατμόσφαιρα που θα είχαμε στην φυσική μας έδρα. Εννοείται ότι θα είναι ένα μειονέκτημα για μας, αλλά έχουμε συνηθίσει να παίζουμε έτσι».

Τι να περιμένουμε από την Ολιμπίκ «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, εμείς είμαστε μια νέα ομάδα αλλά θα παίξουμε μόνο για την νίκη. Με το ποδόσφαιρο μας θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τους Έλληνες φιλάθλους, το οποίο πιστεύω ότι θα εκτιμήσουμε».

Για το αν η ομάδα θα ενισχυθεί και άλλο: «Θα προσπαθήσουμε να δηλώσουμε τρεις παίκτες ακόμα μέχρι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα είναι και οι τρεις επιθετικοί».

Ποιο είναι το δυνατό στοιχείο της Ολιμπίκ; «Το δυνατό μας στοιχεία είναι η ομαδικότητα και η μαχητικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα