Πρόεδρος Football League: Έχει αλλάξει ο νόμος για τις μεταγραφές μη αδειοδοτημένων ομάδων

Για τους περιορισμούς που θα ισχύσουν, για τις ομάδες που δεν θα πάρουν αδειοδότηση, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Μιλώντας στον "Arena FM 89,4", τόνισε ότι έχουν γίνει σαφώς πιο ελαστικές οι ποινές για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν: "99% έχει αλλάξει ο νόμος για τις μεταγραφές. Ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια, πλέον θα μπορούν να πάρουν όσους Έλληνες θέλουν μέχρι 23 ετών, 3 κοινοτικούς κάτω των 23 ετών και 3 ξένους κάτω των

23 ετών. Όσοι πρόλαβαν ανανεώσεις μέχρι 30-6, ισχύουν. Και παλεύουμε μήπως μπορούν να μπουν ομάδες που έχουν χρέη σε νόμο με τις 120 δόσεις".

Και συνέχισε: "Δεν μπορούμε να διαλύσουμε το πρωτάθλημα σε μια μέρα. Μας έχουν δώσει διαβεβαίωση ότι θα γίνει έτσι. Είναι καθαρά θέμα ΕΠΟ. Ο Υπουργός μας έχει ακούσει και είναι αρωγός. Πιστεύω ότι τα οικονομικά των ομάδων δεν είναι καλά. Είναι σημαντικό το ότι οι οι μεγάλοι, της Σούπερ Λιγκ δεν κοιτούν καθόλου τους από κάτω. Θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε κάτι και από εκεί. Το θεωρώ επίτευγμα το ότι περάσαμε αυτό για τους Έλληνες κάτω των 23 ετών.".

Keywords
Τυχαία Θέματα