Πόσα δισεκατομμύρια χωράνε σε μία ΦΩΤΟ;

Το Forbes έγινε 100 χρονών και το γιόρτασε με το πιο λαμπερό πάρτι με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη το βράδυ οι πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη μαζεύτηκαν στο Τσέλσι Πιρς για να γιορτάσουν τα 100ά γενέθλια του Forbes. Τον δισεκατομμυριούχο Γουόρεν Μπάφετ συνόδευσαν στη σκηνή δεκάδες μεγιστάνες, μεταξύ των οποίων οι Hamdi Ulukaya, Διευθύνων Σύμβουλος της Chobani, ο Vegas Steve Wynn, Διευθύνων Σύμβουλος της Wynn

Resorts, ο ιδιοκτήτης των Cowboys, ο Ρώσος επιχειρηματίας Yuri Milner και ο επενδυτής Ray Dalio.

Οι δισεκατομμυριούχοι ανέβηκαν στην σκηνή με τον Sean 'Diddy' Combs, πρώην Puff Daddy, ενώ η καθαρή αξία όσων συνόδευσαν τον Μπάφετ στην ομιλία του στη σκηνή έφτασε τα 125 δισ.

Στο Pier Sixty του Μανχάταν, παράλληλα με την 100ή επέτειο του περιοδικού έλαβε χώρα και μια ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση.

Το γκαλά συνέπεσε με την κυκλοφορία μιας ειδικής έκδοσης του Forbes για να τιμήσει «τα 100 από τα μεγαλύτερα μυαλά των επιχειρήσεων» και στο εξώφυλλο φιλοξενήθηκε ο Γουόρεν Μπάφετ.

Η λίστα των καλεσμένων περιελάμβανε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο των επιχειρήσεων και της φιλανθρωπίας, συμπεριλαμβανομένων των Σέλντον Άντελσον, Τζεφ Μπέζος, Μπιλ Γκέιτς, Μάικλ Μπλούμπεργκ, Μπόνο, Μάικλ Ντελ, Ντίντι, Τζιόρτζιο Αρμάνι, Μπάρι Ντίλερ, Ρούπερτ Μέρντοκ, Έλον Μασκ, Πολ ΜακΚάρτνει, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, Όπρα Γουίνφρεϊ και Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Πηγή: reader.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα