Ποια είναι η πιο κοινή φαντασίωση των αντρών;

Οι φαντασιώσεις αποτελούν θα έλεγα ακρογωνιαίο λίθο του σεξ, μιας και μπορούν να δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω, σε μία σχέση που μοιραία την έχει αγγίξει ο χρόνος. Δεν είναι λίγοι ωστόσο εκείνοι που δεν τολμούν να εξομολογηθούν τις μύχιες σκέψεις τους στο σύντροφό τους, από φόβο μήπως παρεξηγηθούν, ή ακόμα και να φοβηθούν στις πιο σκληροπυρηνικές περιπτώσεις.

Μία νέα έρευνα ωστόσο, έρχεται για να ανατρέψει όλα τα δεδομένα, και να μας βάλει στη διαδικασία της αμφισβήτησης. Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα, το 88% των αντρών,

συμμετείχαν 1. 516 άντρες και γυναίκες, απάντησε ότι η πιο συχνή φαντασίωση είναι το σεξ με… συναίσθημα!

Ναι, το τρυφερό, το vanilla ή όπως αλλιώς θέλεις. Βέβαια, σε έναν κόσμο που οι περισσότερο είναι αρκετά απελευθερωμένοι σεξουαλικά, και η ποικιλία στο σεξ είναι συνώνυμο της ποιότητάς του, μας είναι κομματάκι δύσκολο ότι θα έδινες στον άντρα ένα role play ή κάτι σε bondage και θα προτιμούσε το ιεραποστολικό και τα φιλάκια.

Όχι ότι δεν υπάρχουν και οι στιγμές που όντως αποζητούμε την τρυφερότητα, αλλά όσο να πεις, οι πιο kinky και ιδιαίτερες καταστάσεις, είναι που κρατούν και τη φλόγα αναμμένη.

Πηγή: queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα