Πέθανε ο "Ghost", το λυκόσκυλο των Σταρκ λίγο πριν την έναρξη της 7ης σεζόν του Game of Thrones

Η λευκή διασταύρωση λύκου και σκύλου που έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο στο ρόλο του αλμπίνου direwolf του Jon Snow στη σειρά Game of Thrones, με το όνομα "Ghost", πέθανε αυτή την εβδομάδα στο χώρο φιλοξενίας Wild Spirit Wolf Sanctuary στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ.

Ο

θάνατος του δεν πέρασε απαρατήρητος από τον George R.R. Martin, συγγραφέα της σειράς βιβλίων A Song Of Fire And Ice, όνομα το οποίο κοντεύει να αντικατασταθεί από το Game of Thrones.

Και ο ίδιος ο χώρος φιλοξενίας ανέβασε ένα βίντεο φόρο τιμής στο γνωστό λυκόσκυλο, επιφανές μέλος της ομάδας Westeros των 10 λυκόσκυλων που διασώθηκαν και έχουν πάρει τα ονόματα τους από direwolves και άλλους χαρακτήρες της γνωστής σειράς. Ο Martin και η γυναίκα του βοήθησαν να συγκεντρωθούν χρήματα για το χώρο φιλοξενίας και έδωσαν ονόματα στα ζώα.

Ο χώρος δήλωσε πως ο πραγματικός Ghost, ο οποίος αποτελεί διασταύρωση άγριου λύκου με οικόσιτο σκυλί, πέθανε ήσυχος στο χώρο του από φυσικά αίτια. Στην πασίγνωστη σειρά όμως είναι ακόμη ζωντανός, με βάση όσα γνωρίζουμε.

Ο Martin πόσταρε αυτό στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

Keywords
Τυχαία Θέματα