Πέντε συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πέντε συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Στις 08.00 μέλη του ΕΠΑΜ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το στρατοδικείο Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρου Στρατού, με αφορμή εκδίκαση υπόθεσης στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο όπως τονίζουν αρνήθηκε να υπηρεσία σε Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων.

Στις

09.00 αγρότες θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από Εταιρεία εμπορίας ρυζιού στην Χαλάστρα ζητώντας την καταβολή χρημάτων στους ρυζοκαλλιεργητές.

Την ίδια ώρα μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, με αφορμή υπόθεση συλληφθέντων στην πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου του 2014.

Στις 11.00, μέλη της Επιτροπής Αγώνα στα Todaylicious Kαμαράς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα, ζητώντας καταβολή των δεδουλευμένων σε έναν συνάδελφο τους, να μπει τέλος, όπως τονίζουν, στην απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασίας, καθώς και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας με κανόνες υγιεινής ασφάλειας .

Τέλος στις 17.00 αντιεξουσιαστές θα πραγματοποιήσουν αντιφασιστική συγκέντρωση στην Καμάρα, με αφορμή την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και του Ριζοσπαστικού Κόμματος Σερβίας σε χώρο στη ΔΕΘ, η οποία είναι προγραμματισμένη στις 18.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα