Παύλος Mυροφορίδης: Η ομάδα θα βγάζει και τσαμπουκά και μαγκιά - Με "φτιάχνει" η αμφισβήτηση

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης, μίλησε για τις μεταγραφές της ομάδας, τους στόχους της νέας σεζόν και τη σχέση του με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5":

Για το αν οι τεχνικοί διευθυντές δικαιούνται διακοπές: «Η αλήθεια είναι ότι τις έχω ξεχάσει. Μόνο κάποια σαββατοκύριακα με τα παιδιά μας αλλά δόξα τω θεώ να λέμε που δουλεύουμε και μπορούμε να τα μεγαλώνουμε».

Για το ότι ο Άρης ξεκινάει

χωρίς παίκτες «ονόματα»: «Νομίζω ότι όλοι κάνουν λάθος. Τα ονόματα είναι πάρα πολλά δεν είναι μόνο ένα. Στη Β’ Εθνική είναι παίκτες που τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν πάρει από δύο πρωταθλήματα ο καθένας. Το όνομα ποιο είναι να πάρουμε τον Μέσσι ή τον Ινιέστα; Θα πάρουμε αυτόν που θα μας βοηθήσει για τον στόχο. Δεν θα πας να κάνεις τρέλες. Πρέπει να βάλεις τα κατάλληλα υλικά για να δέσει η μαγιά και να προχωρήσει για να πετύχει τους στόχους η ομάδα. Μόνο με τη δύναμη δεν πας πουθενά. Με δύναμη δεν είσαι απλά εύκολος στόχος. Το ζητούμενο είναι να παίξεις και καλό ποδόσφαιρο και αυτή η ομάδα θα παίξει καλή μπάλα. Και τσαμπουκά και μαγκιά θα έχει η ομάδα δεν θα αποτελείται από παιδιά που λυγίζουν εύκολα. Αυτό είναι ξεκάθαρο και να το ξέρουν όλοι. Δεν μπορείς να λειτουργήσεις διαφορετικά. Αν κάνεις κάτι για το θεαθήναι θα αποτύχεις. Εγώ αυτό που κάνω το πιστεύω πολύ και την ομάδα την πιστεύω πολύ. Από εκεί και μετά μου αρέσει αυτό που ζω αυτή τη στιγμή στον Άρη. Πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μην φανεί κατώτερη των προσδοκιών. Δεν έχω ούτε έπαρση ούτε τίποτα. Σέβομαι την ομάδα που δουλεύω και την ιστορία της. Εγώ όμως ήρθα για να γράψω την δικιά μου ιστορία. Ήρθα να πετύχω και μαζί μου να πετύχουμε όλοι. Εμείς θα παλέψουμε. Δεν θα κάνουμε εκπτώσεις ούτε στους εαυτούς μας».

Για το αν περιμένει ένα γεμάτο γήπεδο: «Όταν ο κόσμος γέμισε τα 3-5 πηγάδια και έκανε και ένα γήπεδο της Βέροιας να το αισθάνεσαι οικείο, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν είσαι μόνος σου. Θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και θα έρχεται γιατί θα το θέλει και θα γουστάρει να βλέπει την ομάδα».

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Στον Άρη αισθάνομαι ότι έχω το χώρο μου να δουλέψω και να δημιουργήσω. Ο κ. Καρυπίδης είναι καλόψυχος. Αυτή τη στιγμή ξεκινήσαμε να δημιουργούμε κάτι και ήταν πάντα εκεί παλεύοντας και τις περσινές υποχρεώσεις. Αν θέλουμε να βλέπουμε και ρεαλιστικά τα πράγματα, πέρσι τα λεφτά που δόθηκαν πλήρωσαν με το παραπάνω μια ομάδα Β’ Εθνικής».

Για το ποιους φοβάται: «Υπάρχουν αξιόλογες ομάδες. Όποιον θεωρείς ασόβαρο σε τιμωρεί. Κάποιες ομάδες σίγουρα θα έχουν το προβάδισμα όπως ο ΟΦΗ , η Καλαμαριά και τα Τρίκαλα. Πάντα όμως πετιέται και ένας που δεν τον έχεις στο μυαλό σου αυτή την στιγμή. Πιο δύσκολος αντίπαλος του Άρη είναι ο Άρης».

Για το αν ο Άρης έχει λόγω να ανησυχεί για τη διαιτησία: «Δε νομίζω. Και τα δύο φιλικά αν τα δεις θα γελάς αλλά δεν λέει κάτι αυτό. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε θέμα. Πρόβλημα θα έχεις μόνο αν δώσεις δικαίωμα. Αν μπεις στο γήπεδο όπως πρέπει και δεν δώσεις δικαίωμα, θα το σκεφτεί πολύ καλά αυτός που θα θέλει να σε αδικήσει και δεν θα το κάνει».

Και κατέληξε: «Η αμφισβήτηση με φτιάχνει. Μπορεί μια ολόκληρη πόλη να με αμφισβητεί. Στο τέλος της ημέρας όμως είναι απίθανο να μην έχω δίκιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα