Παράτησε τη δουλειά της στην τράπεζα για να φτιάχνει θήκες για iPhone από γούνα (ΦΩΤΟ)

Ο νεοϋορκέζικος Τύπος διασκεδάζει εδώ και λίγο καιρό με μια μόδα που γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη: τις θήκες για iPhone από γούνα.

Αυτό το νέο αξεσουάρ μόδας επινοήθηκε από την Nina Cheng, η οποία ίδρυσε την εταιρεία Wild and Woolly ενώ εργαζόταν στον επενδυτικό τομέα τράπεζας.

Σύμφωνα

με την δημιουργό, πρόκειται για «ηθικές γούνες» και προέρχονται από μια φυλή Yupic της Αλάσκας καθώς και από την φινλανδική εταιρεία Saga Furs.

Οσο τρελό κι αν ακούγεται, αυτές οι θήκες βρίσκουν αγοραστές, παρότι η τιμή τους είναι 300 δολάρια, και παρότι δίνουν την αίσθηση, μερικές φορές, να τηλεφωνείς με ένα νεκρό κουνέλι στο χέρι, όπως ο κύριος παρακάτω.

Ανάμεσα στους διάσημους πελάτες της βρίσκονται η Κιμ Καρντάσιαν και γόνοι γαλαζοαίματων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 31χρονη Nina Cheng, γεννήθηκε στο Liaoning της Κίνας και εργαζόταν στον επενδυτικό τομέα της JP Morgan και στο fund Fortress Investment Group. Αρχικά σχεδίασε μια θήκη κινητού για να κρατάει τα χέρια της ζεστά τον χειμώνα στη Νέα Υόρκη και δεν μπορούσε να βρει κάτι αντίστοιχο στην αγορά. Γρήγορα, ωστόσο, λόγω της επιτυχίας εγκατέλειψε τον τραπεζικό τομέα και λάνσαρε την Wild and Woolly – ένα πολύ επιτυχημένο brand που κάνει θήκες για iPhone από αληθινή γούνα μινκ ή αλεπού

Παραδέχεται ότι έχει δεχτεί και αρνητική κριτική από πολλούς ανθρώπους αλλά υποστηρίζει ότι οι γούνες είναι «ηθικές» γιατί προέρχονται από ζώα που δεν τα έχουν κακομεταχειριστεί.

Όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα προϊόντα της γρήγορα κατέκτησαν την αγορά και πολλά κορίτσια φορούσαν τα γούνινα σκουλαρίκια της ή χρησιμοποιούσαν τις γούνινες θήκες κινητού στην Fashion Week. Σύντονα την προσέγγισαν σχεδιαστές και σήμερα τα προϊόντα πωλούνται σε μεγάλα καταστήματα όπως τα Harvey Nichols και Browns.

Δείτε κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα