"Παραμυθοκάλαντα" με την Ανθή Θάνου και τον Αλέξανδρο Μακρή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου

Αρχίζει σήμερα Τρίτη 12.12.2017 στις 17.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου ( Μ. Αλεξάνδρου 57 - 2ος όροφος) το πλούσιο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων είναι και φέτος η πολύπλευρη ψυχαγωγία και η ποιοτική διασκέδαση κυρίως των παιδιών, τα οποία αύριο όχι μόνο θα παρακολουθήσουν αλλά και θα συμμετέχουν ενεργά στα «Παραμυθοκάλαντα» που θα ζωντανέψει με τη φωνή, την κίνηση και τη μιμική της δεινότητα η γνωστή και αγαπητή «παραμυθού», Ανθή Θάνου υπό την μουσική συνοδεία του Αλέξανδρου

Μακρή.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή Παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη παράσταση αφήγησης παραμυθιών και καλάντων η οποία με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής μαγεύει το κοινό κάθε ηλικίας.
Η Ανθή Θάνου ακολουθώντας το δρόμο των παλιών παραμυθάδων, ενσαρκώνει και αφηγείται παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα παραμύθια θέλοντας να μεταλαμπαδεύσει τους μικρούς μας φίλους τους χριστουγεννιάτικους θρύλους της λαϊκής μας παράδοσης δίνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Η μουσική και το τραγούδι, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αφηγηματικής της παράστασης, ζωντανεύοντας τους θρύλους, τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις των Χριστουγέννων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανθή Θάνου είναι μέλος του Πανελλήνιου Ομίλου Φίλων Αφήγησης και του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών.

Στην ανακοίνωση ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου παρακαλεί τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν την παράσταση να δηλώσουν συμμετοχή και να φέρουν μαζί τους κι ένα μαξιλάρι για να σχηματίσουν όλα μαζί- έναν κύκλο γύρω από την παραμυθού.

Info

Είσοδος Ελεύθερη.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Eυόσμου

Τηλ: 2310 762400, email: [email protected]

ή με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορδελιού

Τηλ.: 2310 700482, email: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα