Παπαϊωάννου: Ο Τάι θα αλλάξει τα δεδομένα, μπράβο και ευχαριστώ στον κόσμο του Ηρακλή

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν μέλος του ΔΣ του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του στον οικονομικό τομέα, αλλά ζήτησε μαζικότερη παρουσία στο Καυτανζόγλειο.

Αναλυτικά όσα είπε στον "Arena fm 89,4 fm":

Για την νίκη του Ηρακλή στην Αριδαία επί του Αλμωπού: "Κάθε παιχνίδι σ’ αυτές τις κατηγορίες είναι επικίνδυνο, δύσκολο, πρέπει να το βλέπεις ξεχωριστά.

Σαφώς με την Αριδαία στο χθεσινό παιχνίδι δικαιούμασταν την νίκη. Δύσκολα γήπεδα, πρέπει να το κατανοήσουν και οι παίκτες μας. Πρέπει να παίζουμε ανάλογα με τις συνθήκες του παιχνιδιού”. Δύσκολη έδρα και διαπίστωσα ότι δίκαια βρίσκεται και η Αριδαία ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Το πολύ σημαντικό είναι ότι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα δεν δέχεται επιθέσεις. Έχουμε ενισχυθεί με κάποιους παίκτες. Ο στόχος είναι να τερματίσουμε πρώτοι και να περάσουμε στην διαδικασία των μπαράζ. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλει υπομονή και διάρκεια".

Για το ότι η μεταγραφή του Τάι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα: "Για να πούμε την αλήθεια, εμείς δεν είμαστε μία οργανωμένη ομάδα σε ότι αφορά το διοικητικό. Τα πράγματα έγιναν τόσο γρήγορα. Παρόλ’ αυτά όμως λειτουργούμε παραπάνω από επαγγελματικά και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γίνεται αυτή η καθυστέρηση με το δελτίο του Τάϊ”. Νομίζω ότι πρέπει να το επισπεύσουμε ,όχι από την δική μας πλευρά, γενικά σαν ομοσπονδία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ηρακλής αγωνιζόμενος στην Γ’ εθνική κατηγορία ανήκει στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας. Νομίζω ότι πρέπει να βρεθεί μία λύση γιατί είναι κι ένας παίκτης που θ αλλάξει τα δεδομένα".

Για την δύσκολη οικονομική κατάσταση της ομάδας: "Καταρχάς να πω ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στον κόσμο ειδικά σε αυτόν που δεν φαίνεται. Πέρα από τους οργανωμένους φιλάθλους οι οποίο έχουν άριστη συμπεριφορά και εξαιρετική εικόνα μας δίνουν μεγάλη ουσιαστική βοήθεια και μας δίνει και μας μεγάλη δύναμη για να τρέχουμε για την ομάδα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιοι άλλα άτομα τα οποία μπορούν να συνδράμουν οικονομικά, το κάνουν και δεν θέλουν να φαίνονται. Και αυτό με κάνει ιδιαίτερα ευχαριστημένο και ικανοποιημένο γι ‘αυτό που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι”. Αυτό που θα ήθελα πραγματικά είναι να βοηθήσει ο κόσμος του Ηρακλή με την προσέλευση του στο γήπεδο. Θα ήθελα τουλάχιστον στο Καυτανζόγλειο να είμαστε περισσότεροι".

Keywords
Τυχαία Θέματα