ΠΑΟΚ: Προβληματισμός για Στανόγιεβιτς- Σκέψεις για Λουτσέσκου

Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως βρίσκεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς, μιας και στον "Δικέφαλο" δεν είναι ικανοποιημένοι από τη μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας.

Όπως επισημαίνεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Live Sport, στον ΠΑΟΚ δεν είναι ικανοποιημένοι από τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της ομάδας και υπάρχει προβληματισμός

στους ιθύνοντες του Δικεφάλου, χωρίς πάντως να υφίσταται βιασύνη για οριστικές και βεβιασμένες αποφάσεις, που ενδεχομένως να μην επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καθοριστικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις θα διαδραματίσει η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, με τις αναμετρήσεις κόντρα στην Έστερσουντ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ να κρίνουν εν πολλοίς το μέλλον του Σέρβου τεχνικού που βρίσκεται υπό κρίση. Το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις πριν από τα δύο παιχνίδια δεν φαντάζει πιθανό, αλλά είναι μια απόφαση που θα την πάρει ο Ιβάν Σαββίδης, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά.

Την ίδια στιγμή, άπαντες προσπαθούν να είναι προετοιμασμένοι για κάθε εξέλιξη, με το Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι σε αναμονή, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Live Sport, έπειτα και από ενημέρωση που είχε από διοικητικό στέλεχος του ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Ρουμάνου τεχνικού βρισκόταν στην λίστα του Μίχελ από την αρχή του καλοκαιριού και ο πρώην προπονητής της Ξάνθης δείχνει θετικός στην προοπτική ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα