ΠΑΟΚ: Μεγάλος κίνδυνος για Τούμπα

Ορατός είναι ο κίνδυνος νέας τιμωρίας της έδρας του ΠΑΟΚ από τους πυρσούς που άναψαν οι οπαδοί του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Φτιάξε τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα στα PAOK FC Official Stores

Οι «ασπρόμαυροι» πανηγύρισαν

τη μεγάλη νίκη 4-0 κόντρα στους «πράσινους» στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση όπου είχαν τους οπαδούς τους στο πλευρό τους, μετά την τιμωρία των 7 αγωνιστικών «κεκλεισμένων των θυρών» από τα σοβαρά επεισόδια στον περσινό τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ κλήθηκε σε απολογία από την αρμόδια επιτροπή της Super League για τους πυρσούς και την συμπεριφορά των οπαδών στην αναμέτρηση με το «τριφύλλι» και αναμένεται να τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο, καθώς είναι υπότροπος από τους πυρσούς που είχαν ανάψει οι οπαδοί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Μάλιστα, σε περίπτωση που τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, κάτι που θεωρείται βέβαιο, τότε θα είναι δις υπότροπος και αυτός εμπεριέχει μεγάλο κίνδυνο για την συνέχεια. Σε περίπτωση που οι οπαδοί των Θεσσαλονικέων ανάψουν πυρσούς, είτε στο επόμενο ματς στην Τούμπα, είτε σε άλλο γήπεδο, τότε αυτομάτως θα υπάρξει τιμωρία της έδρας για μία έως δύο αγωνιστικές.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα