ΠΑΟΚ: Επιστροφές κι απρόοπτα στη Νέα Μεσημβρία

Στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά το διήμερο ρεπό τους, με τη σημερινή προπόνηση να περιλαμβάνει αρκετά απρόοπτα αλλά και επιστροφές παικτών.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Μετά

το διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Δικεφάλου επέστρεψαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τον… Μουντιαλικό Λέοβατς να ταλαιπωρείται από χτύπημα στο γόνατο και ν’ ακολουθεί θεραπεία για λόγους προφύλαξης και τον αποκλεισμένο Δημήτρη Πέλκα , να μένει σπίτι λόγω γαστρεντερίτιδας. Και οι δύο αναμένεται να είναι από αύριο στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου .

Επίσης, ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας αποχώρησε από το πρόγραμμα με διάστρεμμα. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί στην προπόνηση της Τρίτης (14.11). Στα ευχάριστα της ημέρας, εντάσσεται η πορεία της αποθεραπείας του Μαουρίσιο .Ο Βραζιλιάνος μέσος ακολούθησε ένα εντατικό ατομικό πρόγραμμα το οποίο είχε χαρακτήρα τεστ, το πόδι του έδειξε πολύ καλή ανταπόκριση και από αύριο Τρίτη (14.11) θ’ αρχίσει να μπαίνει σταδιακά στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Στην τελική ευθεία πριν την επάνοδό του βρίσκεται και ο Γιάννης Μυστακίδης που ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης και συμμετείχε και στο διπλό ως μπαλαντέρ. Τις επόμενες μέρες ο «Μύστα» θα κάνει πρόγραμμα με αυξομειώσεις στην ένταση προκειμένου να επιστρέψει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τέλος, ο Ντόριαν Λεβέκ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Από την προπόνηση που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας έλειπαν οι διεθνείς Πρίγιοβιτς , Βαρέλα , Μακ , Κουλούρης , Δεληγιαννίδης , Λημνιός , Σιαμπάνης .

Την Τρίτη ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα