ΠΑΟΚ: Δεν συμπεριλαμβάνεται στα ανταλλάγματα για Μολέδο ο Μυστακίδης

Στο περιθώριο της νέας συνάντησης ανάμεσα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, για τη μεταγραφή του Μολέδο, έπεσε στο τραπέζι και η περίπτωση του Γιάννη Μυστακίδη.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός επέστρεψε πριν από λίγο

καιρό, μετά από πολύμηνο τραυματισμό και μέχρι στιγμής δεν έχει βρει χρόνο στο rotation του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έλεγε όχι για τον δανεισμό του, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστές οι προθέσεις του ποδοσφαιριστή.

Πάντως, ο Μυστακίδης δεν συμπεριλαμβάνεται στα "ανταλλάγματα" για τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέδο, όπως συμφώνησαν οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων (Μίχελ-Διαμαντόπουλος). Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει (με τη μορφή δανεισμού πάντα) τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, θα πρέπει να υπάρξει εκ νέου διαπραγμάτευση, ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης Μολέδο.

Αντίθετα Κάτσε και Κωνσταντινίδης θα κατηφορίσουν στην Αθήνα, για να αγωνιστούν στους "πράσινους" ως δανεικοί μέχρι το τέλος της σεζόν, αν ολοκληρωθεί με επιτυχία το deal.

Η συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί, ακόμη και εντός της ημέρας, από τους Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζο και ο Βραζιλιάνος στόπερ να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα