ΠΑΟΚ: Αποκατάσταση οι βασικοί με τον Πανιώνιο τακτική οι υπόλοιποι

Το κοντέρ ου ΠΑΟΚ γράφει ήδη 56 επίσημους αγώνες. Μένουν ακόμα δύο για να ολοκληρωθεί μια μεγάλη και γεμάτη ένταση σεζόν. Δύο δύσκολες αναμετρήσεις που θα κρίνουν την ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχει ο ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και την διατηρεί μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές των Play

Offs.

Την Κυριακή (28.05) ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του την πρόκληση του αγώνα με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, με στόχο να ξεκαθαρίσει την υπόθεση της πρωτιάς και της εξόδου στα προκριματικά του Champions League.

Την Πέμπτη (25.05) ο ΠΑΟΚ γυμνάστηκε σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στη Νέα Σμύρνη έμειναν στο γυμναστήριο και τις εγκαταστάσεις αποκατάστασης για ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στην τακτική, την κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα.

Στο ιατρικό δελτίο υπάρχουν μόνο τα ονόματα των Βαρέλα , Μυστακίδη που συνεχίζουν θεραπείες. Την Παρασκευή (26.05) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Keywords
Τυχαία Θέματα