Πάνω από 2 εκατ. Νεοϋορκέζοι υποδέχθηκαν το 2018 στην Times Square (VIDEO)

To τσουχτερό κρύο δεν εμπόδισε περισσότερους από δύο εκατομμύρια ανθρώπους να υποδεχθούν το νέο έτος από τη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.

Το θέαμα που παρουσιάστηκε τη στιγμή της αλλαγής του χρόνου, ξεπέρασε ακόμη και το υπερφίαλο Χόλιγουντ. Χιλιάδες βεγγαλικά, κονφετί και πάνω από 25.000 μπαλόνια κάλυψαν τον παγωμένο ουρανό της Νέας Υόρκης.

Στο μεγάλο πάρτι που στήθηκε τις πρώτες στιγμές του 2018, συμμετείχαν διάσημοι αστέρες

της μουσικής σκηνής, όπως η Μαράια Κάρεϊ, ο Νιλ Ντάιαμοντ και οι Nick Jonas και Camila Cabello.

Το κρύο δεν ήταν το μοναδικό μέλημα των Αμερικανών. Μετά από δύο τρομοκρατικά χτυπήματα στη Νέα Υόρκη, οι αρχές ασφαλείας είχαν λάβει δρακόντεια μέτρα προκειμένου να μειωθούν οι πιθανότητες μίας επίθεσης, ενώ οι μυστικές υπηρεσίες είχαν τεθεί σε κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας, εξαιτίας και των απειλών που είχαν εκτοξεύσει τζιχαντιστικά γκρουπ στο διαδίκτυο. Η αστυνομία είχε αποκλείσει την κυκλοφορία των οχημάτων σε τουλάχιστον 20 δρόμους γύρω από την πλατεία, δεσμεύοντας τη μεγαλύτερη περίμετρο στην ιστορία των εορταστικών εκδηλώσεων της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Εκτός των γενικότερων μέτρων ασφαλείας, αστυνομικοί διενεργούσαν σωματικούς ελέγχους σε όποιον πλησίαζε στην περιοχή και επιθυμούσε να εισέλθει εντός του αποκλεισμένου χώρου, ενώ εξετάζονταν εξονυχιστικά όλες οι τσάντες.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή ΦΩΤΟ: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα