Π. Κουρουπλής: Δεν εφαρμόζουμε τα μέτρα εάν δεν ρυθμιστεί το χρέος

Την πρόθεση της κυβέρνησης να μην εφαρμόσει τα μέτρα σε περίπτωση που δεν ρυθμιστεί το χρέος, εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής. Παράλληλα, υπογράμμισε πως η παρούσα κυβέρνηση έχει μπροστά της δύο χρόνια παραγωγικού έργου.

Μιλώντας στην εκπομπή "Ακραίως" του ΣΚΑΪ, ο κ. Κουρουπλής ανέφερε χαρακτηριστικά: "Αν δεν πετύχουμε,

ο λαός θα μας κρίνει και θα μας στείλει στα αζήτητα. Όπως έκανε στους προηγούμενους. Έχουμε όμως δύο χρόνια μπροστά μας"

Σημείωσε μάλιστα ότι με αυτή την συμφωνία η κυβέρνηση ρισκάρει την πολιτική της πορεία. "Αν δεν μπούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και αν δεν βγούμε στις αγορές, τότε αποτύχαμε. Το ρίσκο είναι μεγάλο" ανέφερε.

"Ποιος μπορεί να είναι υπερήφανος για αυτά τα μέτρα; Πήραμε την ευθύνη και ο λαός θα μας κρίνει. Δεν είχαμε όμως άλλη επιλογή παρά να τα ψηφίσουμε" ανέφερε στη συνέχεια και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως την επόμενη τετραετία κυβέρνηση θα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Τέλος, ο υπουργός Ναυτιλίας ζήτησε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό καθώς η κυβέρνηση έκλεισε την αξιολόγηση με πολύ δύσκολα μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα