Π. Γιαννάκης: Είχαμε θέληση, πάθος και συγκέντρωση

Στη συγκέντρωση και το πάθος που έδειξαν σήμερα οι παίκτες του στην εύκολη νίκη επί των Τρικάλων στάθηκε στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη, Παναγιώτης Γιαννάκης.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΡΗ:

«Χρόνια Πολλά, να έχουμε όλοι Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία. Εμείς δουλεύουμε στην προσπάθειά μας να κάνουμε καλύτερη την ομάδα μας. Όταν μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε προπόνηση, παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε

θέληση, πάθος, συγκέντρωση και ελέγξαμε από την αρχή τον αγώνα. Κατορθώσαμε να ελέγξουμε το transition παιχνίδι των Τρικάλων, το οποίο σου βάζει πρόβλημα και μετά μπορέσαμε να διαχειριστούμε τη διαφορά που πήραμε και πολλές φορές να την αυξάνουμε, παρότι μπορούσαμε να αποφύγουμε κάποια λάθη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, από τη συγκέντρωση και τη θέληση που είχαν. Όλοι έδωσαν κάτι, χρειαζόμαστε σίγουρα βοήθεια, δεν είμαστε αρκετοί, έχουμε δυσκολίες, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις οι οποίες θα προσθέσουν διάρκεια και ποιότητα στην ομάδα. Ο Omar Prewitt δίνει ενέργεια και έχει ικανότητες, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη βοήθεια. Καλή τύχη στα Τρίκαλα, είναι μία ομάδα που τη χρειάζεται το Πρωτάθλημα, παίζει καλά, έχει ενθουσιασμό, έχει νέους ανθρώπους. Νομίζω πως θα συνεχίσει δυνατά, να έχει καλή χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Πλιάκη, ο οποίος βοηθάει την ομάδα, κάθε φορά που υπάρχουν δυσκολίες. Του ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά εγώ και οι παίκτες. Μακάρι να είχε ο ΑΡΗΣ άλλα 10 άτομα σαν τον κ. Πλιάκη, που βοηθάει την ομάδα ανεξάρτητα από τα αποτελέσματά της. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε, γιατί αυτός είναι ο στόχος. Η χρονιά είναι μεγάλη και παρότι είχαμε περάσει ένα δύσκολο πρόγραμμα, θεωρώ πως σιγά – σιγά θα βελτιώσουμε και τον τρόπο που θα παίζουμε και την αποτελεσματικότητά μας. Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους».

Για την ενίσχυση της ομάδας, ανέφερε: «Είναι δύσκολο με την οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο μπορούμε πιο ποιοτικές λύσεις. Δεν είναι εύκολο, αλλά και τα δικά μας παιδιά βελτιώνονται».

Για την παρουσία του κόσμου στο σημερινό παιχνίδι, είπε: «Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, αλλά πιστεύω πως πρέπει ο ένας να παρακινήσει τον άλλον. Η ομάδα είναι του κόσμου. Βλέπετε ότι υπάρχουν παιδιά για τα οποία ο κόσμος δυσανασχετούσε στην αρχή της χρονιάς και τώρα παρουσιάζουν μεγάλη βελτίωση, σπρώχνουν την ομάδα. Γιατί θέλουν, πιστεύουν, κάνουν σκληρή προπόνηση, έχουν υπομονή, δεν τα παρατάνε και δεν απογοητεύονται. Θέλουν να γίνουν καλύτεροι και αυτό με χαροποιεί».

Για την παρουσία των Ελλήνων παικτών της ομάδας, ανέφερε: «Οι Έλληνες παίκτες ξέρουν την ιστορία και το τι σημαίνει ΑΡΗΣ. Θέλουν να παίζουν για τον ΑΡΗ. Όσο βελτιώνονται ποιοτικά, τόσο μεγαλύτερη πρόοδο θα έχει η ομάδα. Όποτε αισθανθεί δυνατή οικονομικά, μετά θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εκείνη. Πάντα αυτός είναι ο στόχος μου, όταν δουλεύω με μία ομάδα. Να δημιουργηθεί ένας κορμός παικτών, που θα ξέρει ο ένας τον άλλον, θα έχουν έναν τρόπο παιχνιδιού, θα έχουν υπομονή, δεν θα αγχώνονται και θα παίζουν ως το τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα