Όσα μπορείτε να κάνετε αυτό το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη!

Το φθινόπωρο ξεκίνησε και τυπικά και όσο οδεύουμε προς το μέσον του, πληθαίνουν και οι δράσεις που προγραμματίζονται στην πόλη.

Αυτό το σαββατοκύριακο η ατζέντα είναι πλούσια και περιέχει θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παιδικό θέατρο, υπαίθρια αγορά, εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Το Thestival ξεχώρισε ορισμένες από αυτές και σας τις παρουσιάζει:

Η Αλίκη στη χώρα των ψαριών

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις», παρουσιάζουν το ανατρεπτικό

και πολυεπίπεδο παραμύθι του Γιάννη Ξανθούλη «Η Αλίκη στη χώρα των Ψαριών».

Η μικρή Αλίκη ξεκινάει για διακοπές. Το καράβι που τη μεταφέρει βυθίζεται και η ίδια σώζεται από ένα δελφίνι. Μέχρι να συναντήσει και πάλι τους γονείς της θα πρέπει να φιλοξενηθεί για λίγο στο βυθό της θάλασσας. Ξαφνικά χάνει την εμπιστοσύνη των ψαριών και βρίσκεται να είναι αιχμάλωτή τους. Με τη βοήθεια του δελφινιού θα προσπαθήσει να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των καινούριων φίλων της. Η ίδια για να το καταφέρει αυτό γίνεται δασκάλα στο βυθό και αναλαμβάνει να διδάξει στα ψάρια πως ζούνε οι άνθρωποι.

Μια διαδραστική και επίκαιρη παράσταση που με πολύ μουσική, φαντασία και χιούμορ σχολιάζει την εποχή μας, αποκαλύπτει τις αξίες της οικογένειας, της φιλίας, της ανιδιοτέλειας, της υπευθυνότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από το έργο να εκτιμούν τις δυνατότητές τους, να κρίνουν καλά πριν εμπιστευτούν κάποιον, να φροντίζουν για την διατήρηση και ισορροπία του οικοσυστήματος και να αποδέχονται τη διαφορετικότητα.

Info:

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου: 6.15 μμ
Κυrιακή 24 Σεπτεμβρίου: 11.30 πμ & 6.15 μμ και
Κυριακή 1 Οκτωβρίου: 11.30 πμ. & 6.15 μμ
Θέατρο Ράδιο Σίτυ: Βασ. Όλγας & Παρασκευπούλου
Τιμές εισιτηρίων: 8€ γενική είσοδος, Προπώληση: 7€

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα" του Σαίξπηρ με ελεύθερη είσοδο

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Ιωάννας Γεωργαντά από την Νεανική Σκηνή «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Νεάπολης – Συκεών την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Παίζουν οι: Κωνσταντίνα Τσολακίδου, Πορφυρή Μόγκα, Μαγδαληνή Μάρθα, Ανδριάνα Νίκλη, Δήμητρα Αχπαρίδου, Χρήστος Σταυρίδης, Νάσος Παπαδόπουλος, Ερμής-Μιχαήλ Αθανασόπουλος, Διομήδης Αλεβιζάτος, Άγγελος Μοσχόπουλος, Μαρία-Άννα Γιαννακόπουλου, Αλέξανδρος Μαυρουδόπουλος, Θοδωρής Ησαϊλίδης, Έλενα Ιωανίδου, Στέλλα Κασιμίδου, Στέφανος Τσαβές.

Βόλτα από το Τοπ Χανέ μέχρι τον Λευκό Πύργο

Ξεκινώντας από τον πυργίσκο του δυτικού τείχους και φτάνοντας μέχρι το διασημότερο τοπόσημο της Θεσσαλονίκης περιδιαβαίνουμε τους αιώνες, ανασύρουμε μνήμες και μοιραζόμαστε άγνωστες ιστορίες μιας πόλης με μακρά διαδρομή και σύνθετη ταυτότητα.

Με οδηγό την αρχαιολόγο και ξεναγό Μαρία Μπουντούκα γνωρίζουμε το δώρο του επιφανέστερου των Σουλτάνων το οποίο κάποτε στέγασε και παράνομους έρωτες, αναζητούμε ίχνη του παραθαλάσσιου τείχους που δεν κατάφερε να σώσει τη πόλη από τους Σαρακηνούς, μετράμε τα λιμάνια που είχε η Θεσσαλονίκη και περιηγούμαστε στο σημερινό λιμάνι όπου το παρόν διαρκώς διασταυρώνεται με τα παρελθόν. Αφηγούμαστε τις ιστορίες που συνδέονται με μια πλατεία που άλλαξε πολλά ονόματα, συναντάμε αυτό που απέμεινε από ένα θρυλικό εστιατόριο, επιχειρούμε να φανταστούμε την αίγλη ενός μυθικού ξενοδοχείου από το μπαλκόνι του οποίου έβλεπαν το ηλιοβασίλεμα ήρωες του Καραγάτση, έναν πλωτό κινηματογράφο που ακόμη τροφοδοτεί το φαντασιακό, εντοπίζουμε το κτήριο μέσα από το οποίο ο Θόδωρος Αγγελόπουλος και ο πρωταγωνιστής του έζησαν μία αιωνιότητα και μία ημέρα και μοιραζόμαστε την εμπειρία του Πύργου των Γενίτσαρων που γλύτωσε παρά τρίχα την κατεδάφιση και γύρω από τον οποίο κάποτε υπήρχε και ο διασημότερος κήπος της πόλης.

Info:

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου
Σημείο συνάντησης: Τοπ Χανέ (δίπλα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης από την οδό Πολυτεχνείου)
Ώρα: 17:30
Συμμετοχή: 10 ευρώ
Πληροφορίες/ κρατήσεις: [email protected] & 6978186900-1

Flea Market & Street Food στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, το Flea Market & Street Food επιστρέφει και πάλι στον προαύλιο χώρο του νέου Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, όπως τον Ιούνιο για τη τέταρτη και μεγαλύτερη εκδοχή του!

Η ομάδα του Flea Market Thessaloniki που διοργάνωσε τα 3 μεγαλύτερα Flea Markets το Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2016 στο πολυχώρο του Μύλου και το Lab’ Attoir αντίστοιχα, επιστρέφει για δεύτερη φορά στην αυλή του νέου Δημαρχειακού Μεγάρου στο κεντρικότερο χώρο της πόλης, μετά τη μεγάλη γιορτή του Ιουνίου!

Το 4ο Flea Market & Street Food by Upnloud επιστρέφει ανανεωμένο με αρκετές νέες συμμετοχές, δραστηριότητες και workshops για τα παιδιά, ξεχωριστές επιλογές Street Food, μουσική απο DJs της πόλης και πολλές ακόμα εκπλήξεις, το Σάββατο 23 & την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ!

Έχοντας ήδη συστήσει στο κοινό της πόλης τη νοοτροπία του Flea Market, πλέον νιώθουμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους!

• Τί θα περιλαμβάνει το Flea Market & Street Food:

o Ανοιχτή αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια
o Street food: Γεύσεις και συνταγές απ’ όλο τον κόσμο
o Workshops & Παρουσιάσεις βιβλίων για τα παιδιά
o Παιχνίδια για μικρούς…και μεγάλους
o DJs
o Bar

• Η είσοδος στους επισκέπτες θα είναι φυσικά ελεύθερη!

Έγινε η σπίθα πυρκαγιά

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, η parallaxi γιορτάζει τα επτά χρόνια του Θεσσαλονίκη Αλλιώς με ένα μοναδικό υπερθέαμα αφιερωμένο στην επέτειο των εκατό χρόνων της Μεγάλης Πυρκαγιάς του 1917 που κατέκαψε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης και οδήγησε στην αναγέννηση της.

Η έναρξη θα γίνει στην Πλατεία Μουσχουντή, στην Άνω Πόλη, όπου ξεκίνησε η φωτιά, με συνέχεια την οδό Εδέσσης, όπου θα δούμε εκθέσεις, μουσικές και εικαστικές παρεμβάσεις, ένα υπαίθριο θερινό σινεμά με αυθεντικά φιλμ που δείχνουν την πόλη στην πυρά, εργαστήρια και δράσεις για παιδιά καθώς και ένα μουσικό happening από την ΚΟΘ εμπνευσμένο από την πυρκαγιά.

Η κορύφωση θα γίνει το βράδυ στο κτίριο της Λέσχης Θεσσαλονίκης, Λ. Νίκης 63, όπου σταμάτησε η πυρκαγιά μετά από 32 ώρες που έκαψε την πόλη, και την πεζοδρομημένη παραλιακή Λεωφόρο Νίκης, όπου στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους μια τεράστια μακέτα, που αποτυπώνει την όψη της παραλίας τον καιρό της πυρκαγιάς, παίρνει φωτιά και ολοκληρώνει με συμβολικό τρόπο την μεγάλη διαδραστική γιορτή αφιερωμένη στη μνήμη της πόλης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Info:

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017,

Ώρες: 18.00-22.00, Είσοδος ελεύθερη.

Τρέξε χωρίς τερματισμό

Το “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό” είναι ο μεγαλύτερος αγώνας 50 ωρών στην Bόρεια Ελλάδα που συνδυάζει τρέξιμο και βάδισμα και που έχει αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων και συλλόγων.

Είναι πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου “ΕΡΜΗΣ 1877” που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε και συνδιοργανώνει η ΔΕΘ. Δ

Οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέχουν και να περπατούν όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και τη νύχτα, όποτε θέλουν για όσο θέλουν, όσες φορές θέλουν και όπως θέλουν.

Η διαδρομή είναι απόστασης ενός χιλιομέτρου, πάντα κυκλική και σε ειδικά ευχάριστα διαμορφωμένους χώρους. Φέτος, λόγω της μεγάλης συμμετοχής ο αγώνας διεξάγεται στη Νέα Παραλία της πόλης, δίπλα στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Κάθε πολίτης που θα δηλώσει συμμετοχή, θα παραλάβει ένα φορητό chip για να χρονομετρείται ηλεκτρονικά. Για όση ώρα τρέχει ή περπατάει θα καταγράφεται στα chip η απόσταση που διανύει. Ειδικοί ηλεκτρονικοί αισθητήρες – καταμετρητές σε όλη τη διαδρομή θα καταγράφουν τα χιλιόμετρα.

Κάθε χιλιόμετρο κάθε συμμετέχοντα, αντιστοιχεί σε 50 λεπτά και μετατρέπεται σε χρήματα για κοινωφελή ιδρύματα.

Ο αγώνας ξεκίνησε την Πέμπτη και ολοκληρώνεται το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 20.00

Ξενάγηση στο Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο

Το Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας – Θράκης συμμετέχει με ένα διήμερο πρόγραμμα ξεναγήσεων, συναυλίας, εικαστικής και πειραματικής μουσικής δράσης, στον θεσμό «Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς» 2017, που για τη διετία 2017-2018 υπό τον τίτλο ΠΟΛ(ε)ΙΣ αναπτύσσει το θέμα της ευρωπαϊκής πόλης.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/9/2017

Ώρα 11:00 Γνωριμία με τους αρχιτεκτονικούς ρυθμούς που περιβάλλουν το κτήριο του Μουσείου -έπαυλη Μοδιάνο- και συνοψίζουν την αρχιτεκτονική της πόλης, με ξενάγηση και επιτόπια εικαστική και πειραματική μουσική δράση: η παρουσία τεσσάρων ρυθμών, εκλεκτικισμού, Bauhaus, νεοκλασικισμού και νεοελληνικού μοντερνισμού, θα αποδοθεί εικαστικά μπροστά στο κοινό από τον ζωγράφο Philippe Laferriere, ενώ ο μουσικός Λάζαρος Αποκατανίδης θα δημιουργεί αντίστοιχα ηχητικά περιβάλλοντα.

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες :

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, Β. Όλγας 68 Θεσσαλονίκη

Θέατρο στο Μουσείο

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, συμμετέχει στις «Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017» που διοργανώνονται από το 1991. Το θέμα που επιλέχθηκε από τη Διεύθυνση Μουσείων του ΥΠΠΟΑ για τη διετία 2017-2018 είναι αφιερωμένο στην/στις «πόλ(ε)ις».

Το ΚΘΒΕ συμμετέχει στον εορτασμό των «Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς» με το Θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Δρώντα μνημεία»: το μουσείο “ερμηνεύει” την πόλη, το οποίο θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 22/ 9 και το Σάββατο 23/9/ 2017 στο Φουαγιέ του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Πρωταγωνιστές του δρώμενου, που εκτυλίσσεται σε τρεις πράξεις, είναι οι μορφές του αρχαιολόγου, του δημοσιογράφου, του πολίτη, ενίοτε του κατακτητή κατά τη διάρκεια του πολέμου. Πρωταγωνιστούν όμως και τα ίδια τα μνημεία: μία αττική σαρκοφάγος ρωμαϊκών χρόνων από το δυτικό νεκροταφείο της Θεσσαλονίκης, το άγαλμα της Ηρακλειώτισσας από την Αρχαία Αγορά της πόλης, ο κρατήρας και ο πάπυρος του Δερβενίου. Μέσα από τον λόγο του λογοτέχνη Γιώργου Ιωάννου, της ποιήτριας Μαρίας Κέντρου Αγαθοπούλου, του ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου και άλλων δημιουργών, οι αρχαιότητες του μουσείου διεκδικούν μία ζώσα παρουσία στην καθημερινή εμπειρία της πόλης ως δέκτες και πομποί συμπεριφορών, χειρονομιών, στάσεων ζωής. Το θεατρικό κείμενο αποτελεί μία πρωτότυπη σύνθεση αρχαιολογικών μελετών, υπηρεσιακών εγγράφων, επιστολών πολιτών, δημοσιογραφικών άρθρων, διηγημάτων και ποιημάτων, η οποία έγινε από τη Στυλιάνα Γκαλινίκη, αρχαιολόγο του ΑΜΘ.

Το δρώμενο σκηνοθετεί η Κική Στρατάκη, ηθοποιός του ΚΘΒΕ και σκηνοθέτης και τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Αίγλη Κατσίκη, Γιάννης Μαστρογιάννης (βιολί), Ιωάννα Παγιατάκη, Λίλιαν Παλάντζα, Ρούλα Παντελίδου και Γιάννης Πανώριος.

Info:

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 12.30
Φουαγιέ Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης
Είσοδος ελεύθερη

Κοινοί Ιεροί Τόποι στα Βαλκάνια και στη Μεσόγειο

Η τριμερής έκθεση που διοργανώνεται από το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης είναι το αποτέλεσμα μιας βαθιάς αναθεώρησης, που περιέλαβε νέα στοιχεία: αρχειακό υλικό, φωτογραφίες, ταινίες και σύγχρονη τέχνη.

Η Θεσσαλονίκη, μια πόλη στην οποία έχουν ιστορικά ακμάσει οι τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες, αλλά και ένα μέρος που βρίσκεται στο μεσογειακό σταυροδρόμι της μετανάστευσης, είναι ένα ιδανικό σημείο για την αφήγηση των Κοινών Ιερών Τόπων. Η τριμερής έκθεση, που σχεδιάστηκε ως ένα είδος προσκυνήματος στην πόλη, αποκαλύπτει διαφορετικές πτυχές του «μοιράσματος του ιερού», ιστορικού και σύγχρονου.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, εγκαίνια

20: 00 / Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

22: 00 / Γενί Τζαμί, Συναυλία Σαβίνας Γιαννάτου

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

Διεθνές Workshop

9: 30 – 19: 00 / Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα

Φιλανθρωπική εκδήλωση «BBQ στο Αγρόκτημα» την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στις 13:00! Απολαύστε ένα υπέροχο γεύμα με μουσική, χορό και άλλες δραστηριότητες, μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους σας στους πανέμορφους χώρους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης!

Για κρατήσεις μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ:http://www.afs.edu.gr/dyn/userfiles/files/BBQ%20Φόρμα%20Κράτησης%202017(1).pdf και να τη στείλετε με φαξ στο 2310 492 727 ή με email στο [email protected].

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατίθενται προw υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών και άλλων εκπαιδευτικών σκοπών της Σχολής και του Perrotis College.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 492 738 & 832.

Info:

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή
Μαρίνου Αντύπα 54

Γενέθλια ημέρα της Περαίας

Με πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων γιορτάζεται η ‘’Γενέθλια Ημέρα της Περαίας’’. Πρόκειται για ημέρα τιμής των πρώτων κατοίκων της Περαίας, οι οποίοι, έχοντας τόσο νωπά χαραγμένη την καταστροφή και τον ξεριζωμό από τις προγονικές εστίες τους στη Δυτ. Μικρά Ασία και στην Ανατ. Θράκη, εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του δήμου Θερμαϊκού.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου με την εξής εκδήλωση:

Ώρα 20.00΄: ’’… από την Τροία στη Μικρά Ασία..’’ Εκδήλωση – Θεατρική παράσταση, του Συλλόγου Γυναικών ‘’ΑΓΑΠΗ’’, στο Πνευματικό Κέντρο, στην Άνω Περαία.

Πεδίο δράσης Κόδρα

Το Πεδίο Δράσης Κόδρα είναι ένα από τα σημαντικότερα εικαστικά φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης στην Ελλάδα, που έχει ως βασική του κατεύθυνση την ανάδειξη των νέων δημιουργών και της πειραματικής καλλιτεχνικής δραστηριότητας. Η ιστορική του πορεία μετρά ήδη 16 χρόνια ζωής και βρίσκει το θεσμό έτοιμο για ανασύνταξη και διάθεση αναδρομής στο ίδιο του το παρελθόν.

Η φετινή επιμέλεια αναφέρεται στην πορεία του φεστιβάλ έως σήμερα. Θα παρουσιαστούν έργα επιλεγμένων καλλιτεχνών, που συμμετείχαν στον θεσμό από την γέννησή του, ανασύροντας μνήμες αλλά και την περιέργειά μας να δούμε την καλλιτεχνική τους εξέλιξη μέχρι σήμερα.

Το Πεδίο Δράσης Κόδρα ρίχνοντας μία ματιά προς τα πίσω θα ξαναδεί την ιστορία του, θα επαναπροσδιορίσει την σημασία του στα εικαστικά δρώμενα της χώρας και θα ανασυντάξει τις δυνάμεις του για το μέλλον.

Φέτος θα παρουσιαστούν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, installations και video-art.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Info:

ΑΝΑΔΡΟΜΗ
Πεδίο Δράσης Κόδρα
22 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2017
Πρώην Στρατόπεδο Μακεδονομάχου Κόδρα, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Voltαρω στη νέα παραλία

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, η Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει μια πρωτότυπη, διαδραστική εκδήλωση με τον τίτλο «Volτάρω» και κεντρικό θέμα την ηλεκτροκίνηση, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7.30 το απόγευμα.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα ζητήματα που αφορούν στη βιώσιμη αστική μετακίνηση και η ενημέρωσή τους για τις δυνατότητες που προσφέρουν προς αυτή την κατεύθυνση τα ηλεκτρικά μέσα μεταφοράς, τα οποία παρουσιάζουν συνεχείς ανοδικές τάσεις στις προτιμήσεις φορέων και πολιτών άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Χοροθεατρική παράσταση "Τι λείπει…"

«Τι λείπει…»
Οι συναντήσεις με τους άλλους. Με το άλλο. Το διαφορετικό. Το ανοίκειο.
Με όχημα τον Χορό. Το Χοροθέατρο.
Μιλούμε με λέξεις πλασμένες από κίνηση.
Χορευτές και ηθοποιοί συναντιούνται και συναντούν διαφορετικά είδη χορού. Σύγχρονο, tango, hip-hop, jazz, flamenco.
Σε μια πορεία. Σε αναζήτηση.
Τι λείπει, τελικά;
Σχέσεις, ανατροπές, συναντήσεις, συγκρούσεις.
Ένταξη. Απόρριψη. Αναμονή. Παραίτηση. Αίσθηση του κενού. Αλλαγή. Μια νέα αρχή.
Η απόπειρα να απαντήσεις: ποιος είμαι, πού είμαι, πού μπορώ να πάω;
Πορείες στον χώρο και τον χρόνο. Μοναχικές και ομαδικές. Διάλογοι.
Η ανακάλυψη ενός προσωπικού δρόμου. Αυθεντικού. Ενός εγώ που μπορεί να συνυπάρχει με τον Άλλο και να διατηρεί την ατομικότητά του.
Τελικά, ο χορός ως ένας κώδικας επικοινωνίας και δημιουργίας. Ένα όλο από το οποίο Τίποτα δεν λείπει!

Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο του Shel Silverstein «Το κομμάτι που λείπει συναντά το μεγάλο Ο». Συγκεκριμένα, η ιδέα ότι οι συναντήσεις, που έχει κάθε άνθρωπος στη ζωή του, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αναζήτηση και πραγμάτωση του εαυτού του αλλά και στη δημιουργία των προϋποθέσεων για τη συνύπαρξη με τους άλλους, αποτελεί τον πυρήνα της δραματουργίας της παράστασης.

Info:

Θέατρο Αυλαία, Κτίριο ΧΑΝΘ
21 Σεπτεμβρίου – 01 Οκτωβρίου 2017

Κάθε Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή στις 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 10 ευρώ κανονικό, 8 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό, ομαδικό), 5 ευρώ ανέργων

Υπάρχει και φιλότιμο

Την θεατρική παράσταση «Υπάρχει και Φιλότιμο» του Αλέκου Σακελλάριου σε σκηνοθεσία – διασκευή : Ευτυχία – Νιόβη Κιτρίδη , από την Θεατρική Ομάδα Ψ.Α.Ο. ΕΛ.ΤΑ. Ν. Θεσσαλονίκης , διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

"Καπετάν Μιχάλης" του Ν. Καζαντζάκη

Στο μυθιστόρημα του Ν. Καζαντζάκη, οι θεμελιακές αντιθέσεις των προσώπων, το αγνό πατριωτικό αίσθημα, ο έρωτας, η καθημερινότητα (βίαιη και κωμική ταυτόχρονα), οι αλλεπάλληλες εξεγέρσεις και ματαιώσεις, μας αποκαλύπτουν το ανθρωπολογικό βάθος του έργου και το τοποθετούν χρονικά έξω από το ιστορικό του πλαίσιο, καθιστώντας το διαχρονικό και επίκαιρο όσο ποτέ.

Η παράσταση παρουσιάζεται από πέντε ηθοποιούς οι οποίοι και ντύνουν μουσικά την παράσταση (κρουστά – πνευστά ) και βασίζεται στις δράσεις – σχέσεις των κύριων προσώπων: Καπετάν Μιχάλης, Νουρήμπεης, Εμινέ, Καπετάν Πολυξίγκης, Μανούσακας, Καπετάν Σήφακας, Κοσμάς.

Ο αέρας της Αφρικής, ο αρχαϊκός χαρακτήρας των προσώπων, οι μάσκες, τα πολυφωνικά τραγούδια, -Νίκη Δουλγεράκη, Τίνα Τζάθα – τα μοιρολόγια, η ζωντανή μουσική, – Ηλίας Τσατσαρώνης – οι ήχοι, ο μεταφυσικός κόσμος της μαριονέτας, ο σκηνικός χώρος πού μεταμορφώνεται και μεταμορφώνει, καθορίζουν τη δομή της παράστασης που στοιχεία της συγγενεύουν με την αρχαία ελληνική τραγωδία.

info:

«ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ»
Μικρό θέατρο Μονής Λαζαριστών
Πέμπτη 21 έως Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στις 21.30

Τιμές εισιτηρίων
Γενική Είσοδος: 12 € / Προπώληση: 8 €
Φοιτητικό: 8 €
Ατέλεια – Ανέργων: 5 €

Μπαμπά μη ξαναπεθάνεις Παρασκευή

Επιθυμώντας να κλείσει την ανεπανάληπτη πορεία της με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η παράσταση «Μπαμπά… Μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή» προγραμμάτισε και εξασφάλισε δύο τελευταίες επετειακές παραστάσεις στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Δύο αδελφές και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουν τον πατέρα τους! Οι συγγενείς που τις συντρέχουν παρουσιάζουν όμως περίεργες και λανθάνουσες συμπεριφορές… Οι πρώην «φίλοι» του μπαμπά είναι λίγο… κάπως! Μία μοιρολογίστρα θέλει σώνει και καλά να κλάψει τον νεκρό αλλά κρύβει επιμελώς και ένα περίστροφο στην μαντίλα… Ο παραγιός δεν είναι Αλβανός! Είναι πέφτουλας… Το χωριό έχει φιλόδοξες δημοσιογράφους!

Η Γωγούλα είναι προτεινόμενη για αποχώρηση στο Survivor. Ο Αγροφύλακας έχει βγάλει το Γυμνάσιο! Σε κάποιους αρέσουν υπερβολικά τ’ Αρχαία (στους πιο πολλούς). Ο ίδιος ο νεκρός, κοιτάει μη θέλει βάψιμο το ταβάνι και όταν βλέπει την κηδεία του στην τηλεόραση ανακράζει «Τίποτα δεν είμαστε, βρε παιδί μου. ΧΟΥΣ!».

Και το σπίτι αρχίζει να γεμίζει με πτώματα… Από έρωτα, από συμφέρον, από κυνισμό και από αφέλεια…

Την μαύρη κωμωδία σκηνοθετεί και αυτό το καλοκαίρι ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Info:

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου
Θέατρο Δάσους
Ώρα Έναρξης Παραστάσεων 21.15
Τιμές Εισιτηρίων: 15ευρώ Κανονικό Εισιτήριο
12ευρώ Μειωμένο (Άνεργοι, Φοιτητές, Μαθητικό, Συνταξιούχοι άνω των 65 ετών 12ευρώ Προσφορά Αρχικής Προπώλησης
ΑΜΕΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

Πέτρες στις τσέπες του

Ύστερα από πέντε μήνες καθημερινών sold out στο Θέατρο του Νέου Κόσμου και μια καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η παράσταση Πέτρες στις τσέπες του, ένα απολαυστικό ρεσιτάλ εναλλαγής ρόλων με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου, έρχεται στο Θέατρο Αριστοτέλειον.

Μια «κωμικοτραγωδία» που εκτυλίσσεται στο Κέρι της Ιρλανδίας, όπου κινηματογραφείται μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή. Ο Τσάρλι κι ο Τζέικ είναι δυο ντόπιοι βοηθητικοί ηθοποιοί, δηλαδή extras… δηλαδή κομπάρσοι… δηλαδή οι άνθρωποι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα… και συμμετέχουν στην ταινία. Το ίδιο και ο Σων. Που αυτοκτόνησε. Έβαλε πέτρες στις τσέπες του κι έπεσε στο νερό. Κρίμα.

Ο ψεύτικος κόσμος του Χόλυγουντ σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα μιας επαρχιακής πόλης, μέσα από τα μάτια 2 ανθρώπων, μέσα από τις ζωές 15 χαρακτήρων, μέσα από την απαξίωση και την καταξίωση, μέσα… μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς. Κρίμα.

Info:

Θέατρο Αριστοτέλειον: Εθνικής Αμύνης 2, τηλέφωνο ταμείου 2310 262051
Παραστάσεις: Παρ. 22/9 - Κυρ. 24/9 & Παρ. 29/9 - Κυρ. 1/10
Ώρες παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 20:00

Τιμές Εισιτηρίων
Παρασκευή: Κανονικό: 15 ευρώ, Φοιτητικό, Ανέργων, +65: 12 ευρώ
Σάββατο & Κυριακή: Κανονικό: 18 ευρώ, Φοιτητικό, Ανέργων, +65: 15 ευρώ

Κατερίνα

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της διπολικής μητέρας του συγγραφέα.

Η Κατερίνα έχει μόλις αυτοκτονήσει και αρχίζει να αφηγείται την καταραμένη ζωή της.

Φάρμακα, χάπια, σύζυγος και γιος, αγάπη και μίσος, ομοφυλοφιλία,, αυτοσαρκασμός, χιούμορ ανακατεμένο με πόνο, στοργή μέσα από στριγγλιές, και απόπειρες αυτοκτονίας αποτελούν την χαοτική πραγματικότητα της ηρωίδας που παλεύει με τη διπολική διαταραχή και γραπώνεται από όποιον μπορεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει μια ολόκληρη οικογένεια στη δίνη της αρρώστιας της.

Ερμηνεία: Λένα Παπαληγούρα, Μαζί της στην σκηνή και ο Γιώργος Νανούρης

Ιnfo:

Θέατρο Εγνατία
(Πατρ.Ιωακείμ 1, τηλ. 2310 231 431)
Παρασκευή 22, Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017
Τιμές εισιτηρίων : 15 € & 12 € (φοιτητικό, άνεργοι, άνω των 65 & ΑΜΕΑ )
Παραστάσεις : Παρασκευή : 9.15 μμ, Σάββατο : 7.00 μμ & 9.30 μμ, Κυριακή : 7.00 μμ

ΒορΟινά στο λιμάνι

Η εκδήλωση γευσιγνωσίας οίνων και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, με τη συμμετοχή των οινοπαραγωγών-μελών της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, στην Προβλήτα 1 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).

Οίνοι λευκοί, ροζέ και ερυθροί, ξηροί, ημίξηροι, αφρώδεις και ημιαφρώδεις, γλυκείς και αμπελοοινικά αποστάγματα, από τα σημαντικότερα αμπελοτόπια και τα πλέον δημοφιλή οινοποιεία της βόρειας Ελλάδας, θα είναι, μαζί με τους δημιουργούς τους, στη διάθεση του κοινού.
«Τα ΒορΟινά» αποτελούν μία από τις πλέον αγαπητές οινικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα που το οινόφιλο κοινό αγκάλιασε από το 2005 όπου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά.

Από τότε έχει καθιερωθεί και διεξάγεται ανελλιπώς κάθε χρόνο με τη θερμή ανταπόκριση χιλιάδων βορειοελλαδιτών, και όχι μόνο, φίλων του κρασιού, επαγγελματιών και καταναλωτών.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η γνωριμία με τον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα, τις ποικιλίες του και τις δυνατότητές τους, τη σύγχρονη οινοποίηση και την ενημέρωση από τους ίδιους τους οινοπαραγωγούς για τον επώνυμο ποιοτικό Ελληνικό οίνο, την πορεία του στη χώρα μας αλλά και το εξωτερικό, τον φετινό τρύγο και την εξέλιξή του.

Μέσα από Τα ΒορΟινά μαθαίνουμε να γνωρίζουμε και να απολαμβάνουμε καλύτερο το κρασί, το δώρο των θεών και των ανθρώπων, των παραγωγών μας.

Η είσοδος για την κεντρική εκδήλωση «Τα ΒορΟινά» στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι 5€ το άτομο και περιλαμβάνει το ειδικό ποτήρι γευσιγνωσίας.

Info:

Τα ΒορΟινά
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρες: 18:00-22:00
Προβλήτα 1, Λιμάνι Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ)
Είσοδος: 5€ (περιλαμβάνει 1 (1) ποτήρι γευσιγνωσίας κρασιού και τη συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις .

3rd Beer Fabrica Festival

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το εργοστάσιο Beer Fabrica μας προσκαλεί σε ένα ακόμη μοναδικό festival μπύρας όπου θα απολαύσουμε 10 Ελληνικές Μικροζυθοποιίες, 20 εξαιρετικά βαρέλια μπύρας από 2€, πεντανόστιμες γευστικές δημιουργίες παράλληλα με ένα Bazaar ποτηριών μπύρας!

Πως λειτουργεί:

Βήμα 1: Παίρνετε ένα γυάλινο συλλεκτικό ποτήρι, Beer Fabrica αξίας 3€, στο οποίο σας σερβίρουνε τις μπύρες σας.
Βήμα 2: Πάρτε τις μάρκες σας! (αξίας 2€ η καθεμία) & εξαργυρώστε τες στο Τap List ή στο Menu μας.
Βήμα 3: Καλή απόλαυση!

Πως φτάνουμε στο φεστιβάλ

Από το κέντρο της Θεσσαλονίκης με τις γραμμές 23 & 28 του ΟΑΣΘ & με τη γραμμή 18 από το Κορδελιό.

Για όσους θα επισκεφθούν το εργοστάσιο με αυτοκίνητο, υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις parking μπροστά από το χώρο του festival, όπως επίσης και στη ευρύτερη περιοχή του Κολυμβητηρίου Συκεών, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το εργοστάσιο.

Ιnfo:

Κυριακή- Δευτέρα- Τριτη: 24-25-26 Σεπτεμβρίου
Επταπυργίου 69
Beer Fabrica
Ραντεβού από τις 18:00 και μετά!

12 χρόνια Apallou

Το πιο αγαπημένο στέκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Apallou (Μητροπόλεως 51), το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, «κλείνει» 12 χρόνια επιτυχημένης πορείας και το γιορτάζει διοργανώνοντας ένα μοναδικό και ανοικτό σε όλους event, παρέχοντας ταυτόχρονα δωρεάν μετακίνηση σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Συγκεκριμένα, από τις 12 το μεσημέρι ως τις 9 το βράδυ, την ημέρα των γενεθλίων, όσοι κινούνται στην περιοχή του λιμανιού, της πλατείας Αριστοτέλους και στον Λευκό Πύργο, θα έχουν τη δυνατότητα να ανέβουν στο λεωφορείο του Apallou, που θα κυκλοφορεί στο κέντρο, και να απολαύσουνε την βόλτα τους, πίνοντας δωρεάν ένα καφέ κρύας απόσταξης από εκλεκτό χαρμάνι.

Το πάρτι θα ξεκινήσει από νωρίς το βράδυ, όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορούνε να δοκιμάσουν «Hall of Fame» επιλογές του καταλόγου, οι οποίες όλα αυτά τα χρόνια έχουνε μείνει σταθερές στις προτιμήσεις του κοινού. Παράλληλα, θα μπορούνε να λάβουνε μέρος σε διαγωνισμό με υπέροχα δώρα από μεγάλους χορηγούς.

Aperol Spritz Afternoon Festival

Το Aperol Spritz Afternoon Festival επιστρέφει και φέτος, για να αλλάξει το χρώμα στα απογεύματά μας! Το πιο απολαυστικό cocktail Aperol Spritz μας προσκαλεί καθημερινά 19.00 με 22.00, σε ένα υπέροχο afternoon festival διασκέδασης, γεμάτο dj sets, unexpected acts, live μπάντες, με headliner τον Μύρωνα Στρατή.

Απόλαυσε DJ sets, live music shows και unexpected acts παρέα με το αγαπημένο σου Αperol Spritz. Από τις 22 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου η Θεσσαλονίκη θα πίνει Αperol Spritz και τα party στην πόλη θα είναι Α Μ Ε Τ Ρ Η Τ Α

Το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου:

23/9 —> BILL NAKIS
Dj Power-Mix
@Tribeca (Καρόλου Ντηλ 2)

24/9 —> ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ
Dj Power-Mix & Aperitivo Experience
@Apallou (Μητροπόλεως 51 & Καρόλου Ντηλ)

Ο Βασίλης Λέκκας και οι ΣυνΩΔΗπόροι

Η χορωδία «ΣυνΩΔΗπόροι» του Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας, στα πλαίσια της φθινοπωρινής της περιοδείας με τον καταξιωμένο ερμηνευτή Βασίλη Λέκκα, θα πραγματοποιήσει μια και μοναδική συναυλία στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) στις 21:00′.

Τιμές εισιτηρίων: ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 7€ – ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 5€

Χρήστος Δάντης- Θωμαή Απέργη

Συνολικά 27 χρόνια καριέρας! Τραγούδια αξεπέραστα & πολυαγαπημένα, χροιά φωνής που μαγεύει & στίχοι που ταξιδεύουν καρδιές.

Ανατρεπτικός, αντισυμβατικός, απρόσμενος! Αυτός είναι ο Χρήστος Δάντης, και έρχεται για να ξεσηκώσει το Θέατρο Βεργίνα στο Regency Casino Thessaloniki!

Ένα εκρηκτικό live με τα μεγαλύτερα μουσικά hits που Χρήστου Δάντη, «Το παλιό μου παλτό», «Δακτυλικά αποτυπώματα», «Ένα τραγούδι ακόμα», «Πάει η αγάπη μου» από έναν καλλιτέχνη που πάντα εκπλήσσει!

Μαζί του η εκρηκτική Θωμαή Απέργη, από τη νέα γενιά των πολυτάλαντων τραγουδιστών, με εξαιρετική φωνή που θυμίζει παλιές τραγουδίστριες της τζαζ.

Συμμετέχει η Λίλα Τριάντη.

Info:

Θέατρο Βεργίνα, Regency Casino Thessaloniki
Παρασκευή & Σάββατο 22, 23, 29 & 30 Σεπτεμβρίου, 06 & 07 Οκτωβρίου @ 21:45
Τιμή: από 12€
Συμπεριλαμβάνεται η είσοδος στο Καζίνο και ένα ποτό.
Πληροφορίες στο 2310 491 234.

Η Φανή Δρακοπούλου στα Μαμούνια Live

Η Φανή Δρακοπούλου, μια από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς, ξεκινάει τις εμφανίσεις της στα Μαμούνια Live στη Θεσσαλονίκη και υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό της πόλης μοναδικές μουσικές βραδιές!

Tη Φανή Δρακοπούλου στα Μαμούνια Live θα πλαισιώσουν ταλαντούχοι καλλιτέχνες και όλοι μαζί θα δώσουν ξεχωριστό χρώμα στη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης!

Info:

Kάθε Παρασκευή & Σάββατο!

Μαμούνια Live, 26ης Οκτωβρίου 58, Βίλκα.

Τηλέφωνο κρατήσεων : 2310 557000.

Ο Νίκος Βέρτης στο Οrama the music show

Mοναδικός καλλιτέχνης, ανήσυχος και δημιουργικός ο Νίκος Βέρτης με την εξαιρετική φωνή και την άψογη σκηνική παρουσία, στο Οrama the music show, φέρνει μαζί του τα τραγούδια του – τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει – το κέφι και τη «θετική» του ενέργεια και κυρίως την ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση.

Μαζί του θα εμφανίζονται οι Δημήτρης Καραδήμος, Αθηνά Μανουκιάν, Άννα Καμαρινού, Κική Σαββίδου και ο εξαιρετικός Δήμος Μπέης, οι οποίοι υπόσχονται ένα δυνατό, κεφάτο και εκρηκτικό λαϊκό πρόγραμμα με αγαπημένες επιτυχίες του χθες και του σήμερα.

Ο Νίκος Βέρτης, στο Οrama the music show: Τελευταία βραδιά το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου
Οrama the music show (14o χλμ Θεσ/νίκης – Μηχανιώνας, περιοχή αεροδρομίου, 2310 472323)

ΤΙΜΕΣ
160 ευρώ φιάλη απλή
180 ευρώ φιάλη σπέσιαλ στα τέσσερα άτομα.
80 ευρώ κρασί στα δυο άτομα...
20 ευρώ εισιτήριο στο μπαρ με ένα ποτό

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 424058, 2310 476720

Πάολα- Ρόκκος στο Stage Live

Η Πάολα επιστρέφει Θεσσαλονίκη και υπόσχεται στο κοινό της μοναδικές βραδιές!

Η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια ετοιμάζει ένα ξεχωριστό λαϊκό πρόγραμμα με δικά της αγαπημένα τραγούδια αλλά και γνωστές επιτυχίες κορυφαίων καλλιτεχνών.

Στο πλάι της θα βρίσκεται ο Στέλιος Ρόκκος, σε ένα από τα πιο δυνατά δίδυμα της φθινοπωρινής σεζόν!

Info:

ΠΑΟΛΑ & ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ
Stage Live, 26ης Οκτωβρίου 27

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Πρεμιέρα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου
RSV 2310566768

Keywords
θεσσαλονικη, μπορειτε, αρχαιολογικό μουσείο θεσσαλονίκης, Θόδωρος Αγγελόπουλος, μεσα μαζικης μεταφορας, θεατρο, info, market, food, flea, djs, σπιθα, φιλμ, κοθ, μνήμη, ελλαδα, ΔΕΘ, νέα, συμμετοχή, chip, σαββατο, δραση, bauhaus, κθβε, αμθ, bbq, http, pdf, φαξ, email, tango, jazz, survivor, κηδεία, καλοκαιρι, προσφορες, δωρεαν, τηλ, αμεα, ολθ, festival, bazaar, list, οασθ, τριτη, fame, cocktail, live, music, party, bill, ντηλ, χλμ, φιάλη, stage, παολα, κινηση στους δρομους, video, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, απεργια 5 οκτωβριου, απεργια 10 οκτωβριου, απεργια 19 οκτωβριου, απεργια 20 οκτωβριου, μυρωνας στρατης, αθηνα, απεργια 1 δεκεμβριου, Καλή Χρονιά, αγγελοπουλος, θερινη ωρα, νικος απεργης, θανασης γιαννακοπουλος, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, θεμα εκθεσης 2012, Τελετή Έναρξης, φωτια, απεργια 26 σεπτεμβριου, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, γιωργος αγγελοπουλος, αποχωρηση survivor, γιορτη σημερα, θωμαη απεργη, δυνατα, μνήμη, μια ημερα, νικος βερτης, θερινο σινεμα, το θεμα, αμεα, αυτοκινητο, αυλαια, βεργινα, δωρα, δωρεαν, ηθοποιοι, ηθοποιος, θεμα, θρακη, θρησκειες, ιχνη, καθημερινη, κηπος, κθβε, μουσικη, οασθ, ονοματα, οψη, παιχνιδια, πλαισιο, προγραμμα, ραδιο, ρηγας, ρουχα, σινεμα, στιχοι, ταινιες, τηλεοραση, τηλεφωνο, τραγουδια, υψος, φωτογραφιες, χορος, ψαρια, ωρα, email, music, pdf, αγαπη, αγνο, αγορα, αθανασοπουλος, αιγλη, αμθ, αναγεννηση, ανθρωπος, αννα, αρχαια, αρχιτεκτονικη, αρχαιολογικό μουσείο θεσσαλονίκης, ασια, ατζεντα, αττικη, ατομο, αφηγηση, αφιερωμενο, αφορμη, αψογη, βαλκανια, βερτης, βιβλιο, βοηθεια, βραδια, βραδυ, βρειτε, βρισκεται, δημητρα, γινει, γινεται, γνωριμια, γονεις, δαντης, δελφινι, δευτερα, διδυμα, διευθυνση, δυνατοτητα, δημος, δινη, διπολικη διαταραχη, δομη, δρωμενα, διημερο, δωρο, εγινε, ελενα, αιθουσα, ευρω, ευτυχια, εκθεση, εκθεσεις, εκρηκτικο, εβδομαδα, ενεργεια, ενημερωση, εργα, ενιοτε, εξελιξη, εποχη, επτα, επωνυμο, ερμης, ερχεται, εταιρια, ετοιμο, ετων, τεχνη, ζωη, ζωης, ιδεα, κηδεία, ιδια, ιδιο, ειδος, ηρωες, ηχητικα, ηχοι, θυμιζει, θοδωρης, φιλμ, ιωαννα, ιωαννου, ιωακειμ, ισορροπια, ιστορικο, κατασκευες, κειμενο, κινηση, κικη, κοθ, κρασι, κρατικο, κτιριο, κωμωδια, λεωφορειο, λειπει, λογο, ματια, μηνες, μισος, μνημεια, μοιρολογια, μπεης, μπυρες, μαρια, μυθιστορημα, νεα γενια, νερο, νικη, νυχτα, νοοτροπια, ντηλ, ομαδα, παντα, οικογενεια, ομοφυλοφιλια, οχημα, παιδι, παιδια, παολα, πεδιο, πεμπτη, ποιοτητα, πρωι, ρεσιταλ, ροκκος, ρολο, σαιξπηρ, σαββατο, συγκεκριμενα, συνεχεια, συμμετοχή, σκηνοθεσια, σπιτι, συγχρονο, ταυτοτητα, τηλ, τραγουδιστρια, τρεξιμο, τριτη, τροια, φαντασια, φαξ, φεστιβαλ, φυσικα, φθινοπωρο, φορμα, φιάλη, φωνη, φορα, χιουμορ, χρηστος, χλμ, χρονικα, χρωμα, ψευτικος, ωρες, αγωνας, αιωνες, ανω πολη, art, αυλη, bazaar, βαψιμο, bauhaus, bill, chip, cocktail, δημητρης, djs, ειδη, εμφανισεις, ερωτες, food, festival, flea, φουαγιε, γευσεις, γιορτη, γυαλινο, hop, χωρα, ιδανικο, ηλεκτρονικα, ηλιοβασιλεμα, jazz, χροια, κομματι, καρδιες, κωνσταντινα, κυριακη, λαζαρος, λεκκας, λεξεις, λευκο, list, μεινει, μια ματια, μπροστα, market, νεκροταφειο, πληροφοριες, ποτο, power, party, σκηνη, stage, survivor, tango, θεσεις, υλικο, υπεροχο, χαπια, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα