Ορέστης Τσανγκ: Δεν υπήρχε κοπέλα που θα μπορούσε να με ενδιαφέρει στο Survivor

Για το όνειρο που είδε μέσα στο Survivor, τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του, αλλά και τα σχέδιά του μετά το παιχνίδι, μίλησε ο Ορέστης Τσανγκ, στο 7 Μέρες TV. Ο παίκτης των Μαχητών δήλωσε ότι δεν υπήρξε στο παιχνίδι καμία κοπέλα η οποία θα μπορούσε να του αρέσει, ενώ αποκάλυψε και λεπτομέρειες για τη γνωριμία του με τον Ηλία Ψινάκη.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

- Έχουν ακουστεί πολλά και για το... πονηρό όνειρο του Ορέστη Τσάνγκ. Υπήρχε κάποια κοπέλα που να τον ενδιέφερε

ερωτικά στο Survivor.
«Πρώτα από όλα το όνειρο είναι ακόμα μυστικό και δεν θα ήθελα να το αποκαλύψω. Δεύτερον, από τα κορίτσια που ήταν μέσα στο παιχνίδι δεν υπήρχε κάποια η οποία θα μπορούσε να με ενδιαφέρει. Βάσει των προτιμήσεων μου στις γυναίκες δεν υπήρχε καμία κοπέλα που να μου ταιριάζει μέσα από το Survivor και δηλώνω ελεύθερος!» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Τι πρέπει να έχει μια κοπέλα για να κερδίσει μια θέση στην καρδιά σου;
«Θα πρέπει να είναι πρώτα από όλα έξυπνη, να μην είναι το πρόβλημα της μόνο η εμφάνιση και ο καλλωπισμός. Να έχει ενδιαφέροντα σε πάρα πολλούς τομείς, να της αρέσουν τα ταξίδια και η περιπέτεια και να είναι δραστήρια όχι μόνο στα επαγγελματικά αλλά και στα κοινωνικά θέματα. Ένα ακόμα live που θα έδινα... να μαγειρεύει καλά! (γέλιο)»

-Υπήρξε κάποια επικοινωνία με το δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, μετά το «Survivor»;
«Με το δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, γνωρίστηκα όταν κάποια στιγμή πήρα το αεροπλάνο από την Κίνα και κατέβηκα στο Ζάππειο τη μέρα που έγινε η εκδήλωση η «Αμφικτιονία των αρχαίων πόλεων». Μετά από ένα πολύωρο -ταξίδι από την Κίνα είχα έρθει για να βοηθήσω εθελοντικά όλη αυτή την εκδήλωση. Μετά το παιχνίδι γνωρίζω ότι το πρόγραμμα του κυρίου Ψινάκη είναι φορτωμένο, αλλά σίγουρα θα ήθελα να έχω μια συμβουλή του και εννοείται πως ό,τι άλλο χρειαστεί θα είμαι πρόθυμος για να βοηθήσω.»

-Τα δικά σου σχέδια μετά το Survivor;
«Είναι κυρίως αυτά που ήταν και πριν από το παιχνίδι. Έχω τελειώσει τεχνολόγος γεωπόνος και έχω ξεκινήσει κάποιες δραστηριότητες για να κάνω εξαγωγή ελληνικών αγροτικών προϊόντων προς την Κίνα και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω. Θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου από εκεί που την άφησα, στη νέα μου επιχειρηματική δραστηριότητα»

Keywords
Τυχαία Θέματα