Όλα όσα μπορείτε να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη!

Τελευταίο σαββατοκύριακο του Μαΐου αυτό που διανύουμε και οι επιλογές διασκέδασης για όσους μείνουν στην πόλη, είναι αρκετές. Παρότι εξαιτίας της κακοκαιρίας αναβλήθηκαν αρκετές από τις προγραμματισμένες δράσεις, υπάρχουν ακόμη πολλές για όσους θέλουν να περάσουν ένα δημιουργικό διήμερο στη Θεσσαλονίκη.

Εκδηλώσεις για παιδιά, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, βιβλιοφαγικό πικ νικ

και γιορτή υιοθεσίας ζώων συντροφιάς, είναι ορισμένες από τις εκδηλώσεις που έχουν ενταχθεί στην ατζέντα του Σαββατοκύριακου, ενώ το οινόφιλο κοινό καλείται να περπατήσει για ακόμη μια φορά στους δρόμους του κρασιού.

Διαβάστε αναλυτικά τις προγραμματισμένες δράσεις κι επιλέξτε αυτή που σας αρέσει:

5η Γιορτή Πολυγλωσσίας (Σαββατοκύριακο)

Βασικός στόχος της Γιορτής είναι να προβάλλει την ιδέα του πλουραλισμού και της συνέχειας, ως βίωμα μιας κοινωνίας που μετέχει ενεργητικά στην προσπάθεια της συνεργασίας, της αφύπνισης του Προσώπου στον άνθρωπο, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής διάδρασης εντός κι εκτός των τοιχών της.

Ο φετινός τίτλος της Γιορτής είναι «Συναντήσεις στον ενδιάμεσο χώρο» και περιλαμβάνει: στρογγυλές τράπεζες, θεατρικά δρώμενα, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, προβολές, πολυγλωσσικά εργαστήρια, ερευνητικά προγράμματα, καφέ πολυγλωσσίας, εκθέσεις μνήμης και φωτογραφίας, ομιλίες, θεματικούς κύκλους ερευνητικού, ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος, σεμινάρια υπό τύπου εργαστηρίων, περίπτερα γλωσσών, αφιερώματα σε συγγραφείς με επικέντρωση στον πλουραλισμό, την εναλλακτικότητα, τη δικτύωση και τη διάδραση, εργαστήρια υμμετοχικής γνώσης πολιτών, γονέων, εκπαιδευτικών και παιδιών, ανοιχτές συζητήσεις, πολύγλωσσος αλφαβητισμός και καλλιγραφία, την κουζίνα του πολίτη και την ανάδειξη της διεθνικότητας μίας τοπικής κουζίνας κ.α.

Η Γιορτή διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια βίου Μάθησης, τη Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (Δ.Ε.Π.Θ.Ε.), με την υποστήριξη φορέων και Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων εντός κι εκτός Ελλάδας.

Info:

Σάββατο 27 Μαΐου και Κυριακή 28 Μαΐου, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Παραθινούπολη στην Καλαμαριά (Σαββατοκύριακο)

Η Παραθινούπολη, η μεγάλη γιορτή των παιδιών, πραγματοποιείται και φέτος στην Πλαζ Αρετσούς, στην Καλαμαριά.

Στόχος της διοργάνωσης είναι, μέσα από επιλεγμένες προτάσεις εκδηλώσεων, να προσφέρει την δυνατότητα στα παιδιά, τόσο της Καλαμαριάς όσο και της υπόλοιπης Θεσσαλονίκης, να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία και την αισθητική τους, να διευρύνουν τους ορίζοντες των γνώσεών τους, και να ευαισθητοποιηθούν σε όλα τα θέματα της εποχής μας.

Τη φετινή χρονιά το πρόγραμμα έχει ένα ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα με ομάδες κουκλοθεάτρου και μαριονέτας, μουσικά δρώμενα, θέατρο δρόμου, καλλιτεχνικά εργαστήρια από παιδαγωγικές ομάδες της πόλης και σημαντικές παρουσίες φορέων.

Τα απογεύματα του Σαββάτου και της Κυριακής, μεταξύ 18:00 και 22:00, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις ανοιχτές για το κοινό της πόλης (Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ).

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη.

Άνοιξη στο ΦΙΞ in art με ελεύθερη είσοδο : «O κύκλος» (Σάββατο)

To ΦΙΞ in art, συνεχίζει να καπελώνει τα Σαββατοκύριακα μας, και φιλοξενεί στο ιστορικό κτίριο του ΦΙΞ μια σειρά από θεατρικές παραστάσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά με ελεύθερη είσοδο.Τα Σαββατοκύριακα της Άνοιξης θα είναι γεμάτα όμορφες ιστορίες, χρώματα, μουσική και τραγούδι.

Ο ΚΥΚΛΟΣ

Μία παράσταση τσίρκου, ένα ταξίδι χρωμάτων, μουσικής, κλόουν και ζογκλερικών.
Αυτό το Σαββατοκύριακο σας περιμένουμε παρέα με την ομάδα Circus TARADADAN και την παράσταση «O κύκλος».

Info:

Σάββατο 27/5 στις 18:00 & Κυριακή 28/5 στις 12:00:
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσεων. 2310 500 034

1η Ανοιξιάτικη Γιορτή Κεραμικής (Σαββατοκύριακο)

Η Ανοιξιάτικη Γιορτή Κεραμικής οργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης από τις 26 έως τις 28 Μαΐου, με πλήθος εκδηλώσεων και εργαστηρίων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Νέας Παραλίας (δίπλα στο Μακεδονία Παλάς).

Στόχος της διοργάνωσης είναι να γνωρίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης από κοντά την τέχνη της κεραμικής καθώς θα έχει την ευκαιρία να δει τις δημιουργίες των σύγχρονων κεραμιστών της Βόρειας Ελλάδας, να συμμετέχει στα καθημερινά υπαίθρια εργαστήρια που διοργανώνονται για παιδιά και ενήλικες και θα είναι ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (από τις 10.00 πμ μέχρι τις 10.00 μμ), να παρακολουθήσει την κατασκευή ενός πιθαριού στον τροχό από παραδοσιακό τεχνίτη (Παρασκευή στις 7.00 μμ), επίδειξη τροχού (Σάββατο και Κυριακή, στις 7.00 μμ), ψήσιμο κεραμικών με την ιαπωνική τεχνική Raku (Σάββατο και Κυριακή, στις 9.00 μμ), αλλά και να ενημερωθεί για τις σχολές που διδάσκουν κεραμική στην πόλη.

Η γιορτή κεραμικής διοργανώνεται από τους Κεραμίστες Βόρειας Ελλάδας (ΚΕ.Β.Ε.) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Info:

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Μακεδονία Παλάς)
Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Ωράριο Λειτουργίας: 26-28 Μαΐου, 10 το πρωί με 10 το βράδυ.

"Όταν η Στελλίτσα συνάντησε τον Φλικ" στην Τούμπα (Σάββατο)

Η μικρή Στελλίτσα συναντά ένα παιδάκι-εξωγήινο στο πάρκο της γειτονιάς της. Ο Φλικ βρέθηκε στη γη όταν έπεσε ο ιπτάμενός του δίσκος. Τα δυο παιδιά θα μάθουν να επικοινωνούν, να παίζουν και να μαθαίνουν το ένα στο άλλο πράγματα. Έτσι θα κάνουν ένα σπουδαίο φίλο και θα καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Η παράσταση απευθύνεται κυρίως σε παιδιά ηλικίας 3-10 ετών.

Το έργο έχει ως βασικά μηνύματα τη φιλία, καθώς και το σεβασμό στη διαφορετικότητα. Μηνύματα που περνούν με παιχνιδιάρικο και διαδραστικό τρόπο στους μικρούς μας φίλους.

Info:

Στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας (Κλεάνθους 57 με Γρ. Λαμπράκη), το Σάββατο 27 Μαΐου στις 18:30 το απόγευμα.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

Τηλέφωνα επικοινωνίας :6948 771426, 6973 958547

Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας (Σαββατοκύριακο)

Το κλασικό έργο του William Shakespeare, μεταφράζεται και διασκευάζεται από την ομάδα. Οι πέντε ηθοποιοί, χρησιμοποιώντας ελάχιστα σκηνικά αντικείμενα, μάσκες, ζωντανή μουσική, στοιχεία παντομίμας και αυτοσχεδιασμούς υποδύονται όλους τους ρόλους του έργου. Με χιούμορ, απλότητα, ευθύτητα και σεβασμό στη γλώσσα του ποιητή συνθέτουν μια παράσταση γεμάτη έρωτα, κωμικοτραγικές καταστάσεις, μαγεία, ξωτικά και ανθρώπινη αφέλεια.

Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας είναι ένα έργο που εύκολα γοητεύει ανθρώπους κάθε ηλικίας. Ο συγγραφέας συμπλέκει έντεχνα τον κόσμο του παραμυθιού με τον αληθινό κόσμο. Νεράιδες και ξωτικά συνομιλούν με τους ανθρώπους της καθημερινής ζωής και τα μπερδέματα δεν αργούν να συμβούν...

Η παράσταση απευθύνεται σε θεατές από 7 μέχρι 107 χρονών!

Info:

Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών

Σάββατο στις 18:00 και στις 21:00- Κυριακή 19.00

Τιμές Εισιτηρίων:

Κανονικό εισιτήριο: 10 ευρώ
Μειωμένο εισιτήριο: 7 ευρώ

Τhebooknic: Βιβλιοφαγικό Πικ Νικ (Σάββατο)

Το somuchreading με μεγάλη χαρά σας καλεί στο #thebooknic, το Θεσσαλονικιώτικο, ανοιξιάτικο, βιβλιοφαγικό πικ νικ!

Πράγματα που χρειάζεται να φέρετε:

– Φαγητό [ό,τι και όσο μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι, αλμυρό ή γλυκό. όσο περισσότερο τόσο καλύτερα, αλλά μη δω βανάκι να ξεφορτώνει ταψιά. αν είστε σίγουροι πως θα ρθείτε και ξέρετε τι θα φτιάξετε για την παρέα του #thebooknic, γράψτε το μας στα σχόλια του event!]

– Νερά, αναψυκτικά [όχι για όλους, μην κουβαλήσετε 6άδες νερά ας πούμε, πάρτε αυτό που θέλετε εσείς να πιείτε]

– Πλαστικά πιάτα/ποτήρια [εκτός αν σκοπεύετε να φάτε στο χέρι/πόδι και να πιείτε κάνοντας χουφτίτσα]

– 1 ή περισσότερα βιβλία

– Σεντονάκι, κουβερτούλα, στρωσίδι

– Αντηλιακό ή/και καπέλο

– Καλή διάθεση [απαραίτητη]

Πως θα λειτουγήσει η βιβλιοανταλλαγή:

– Έρχεστε στο #thebooknic με 1 τουλάχιστον βιβλίο ή όσα παραπάνω θέλετε. Τα βιβλία θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και όχι από προσφορές εφημερίδας. Νορμάλ, καλά βιβλία γενικά σκεφτείτε. Ελληνικά αλλά και αγγλικά, πολλοί διαβάζουν άλλωστε στα αγγλικά.
– Τρώτε, χαζολογείτε, γνωρίζεστε με τους υπόλοιπους αναγνώστες.
– Αφού μαζευτούν όλα τα βιβλία, παίρνετε ένα χαρτάκι με τυχαίο αριθμό για κάθε βιβλίο που φέρατε.
– Όποιος έχει το κουπόνι με τον αριθμό 1 διαλέγει ένα βιβλίο από όλα. Συνεχίζει αυτός που έχει τον αριθμό 2, μετά αυτός με τον αριθμό 3 και η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι να βρει νέο αναγνώστη και το τελευταίο βιβλίο και όλοι να έχουν στα χέρια τους τον ίδιο αριθμό βιβλίων με αυτόν που έφεραν.
– Όσα περισσότερα βιβλία φέρετε, τόσες περισσότερες επιλογές θα υπάρχουν για όλους, go nuts!

Info:

Σάββατο 27 Μαϊου στις 13:00
Πάρκο Ανθοκομικής, Λεωφόρος Στρατού & Καυταντζόγλου

Radical Pride- 1ο Αυτο-οργανωμένο Thessaloniki Pride (Σάββατο)

Το 1ο Αυτο-οργανωμένο Thessaloniki Pride πραγματοποιείται από χτες στη Θεσσαλονίκη και αφιερώνεται στη μνήμη της Τουρκάλας τρανς ακτιβίστριας Hande Kader, την οποία βίασαν και έκαψαν ζωντανή τον περσινό Αύγουστο στην Κωνσταντινούπολη.

Η έναρξη του Pride έγινε χτες με εκδηλώσεις στο Στέκι Μεταναστ(ρι)ών. Η κεντρική Πολύχρωμη Συγκέντρωση και πορεία Ελεύθερης Έκφρασης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 27 Μαΐου και θα καταλήξει στο δημοτικό πάρκο πίσω από το θέατρο Κήπου (πάρκο Ξαρχάκου), όπου θα βρίσκονται στημένα τα περίπτερα οργανώσεων και συλλογικοτήτων. Στο χώρο θα υπάρχει vegan κουζίνα και έκθεση φωτογραφίας.

Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις και εργαστήρια:

- Στις 16:30 εργαστήριο για τους/τις ΛΟΑΤΚΙΑ* πρόσφυγες, από την ομάδα Sylvia Rivera και την Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης:
"Η αθέατη πλευρά της προσφυγικής κρίσης"
- Στις 18:00 εκδήλωση για τον αποκλεισμό των ομοφυλόφιλων από την αιμοδοσία, από ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητριών/τών Ψυχολογίας ΑΠΘ:
"Πέτα τους φόβους σου, όχι το αίμα μου"
- Στις 19:00 η κεντρική εκδήλωση του Pride μας στην οποία θα μιλήσουν μέλη του Pride Κρήτης, του Patras Pride και του RADical PRIDE με θέμα:
"Pride από τα κάτω και με τις/τους κάτω"

Μετά τη λήξη των εκδηλώσεων (22:00) αρχίζουν LIVE με τους Ρεύμα 102 και after-pride PARTY στο χώρο του πάρκου!

OFFSIDE Festival (Σαββατοκύριακο)

Ιστορίες για θριάμβους ή για συντριπτικές ήττες, ιστορίες για ομάδες που έγιναν τρόπος ζωής και παίκτες που έγιναν «άγιοι», ιστορίες γεμάτες ένταση και πάθος που ξεκινούν πάντα από το ίδιο ακριβώς σημείο: τη σέντρα! Αυτές είναι οι ιστορίες που αφηγείται το OFFSIDE Festival. Το πρώτο φεστιβάλ ποδοσφαιρικού ντοκιμαντέρ, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για δεύτερη χρονιά, από τις 26 μέχρι τις 28 Μαΐου στην Αποθήκη 1 (Λιμάνι Θεσσαλονίκης).

Από τα θρυλικά γήπεδα της Αγγλίας και της Ιταλίας, στα ολοκαίνουρια των ΗΠΑ και από τις παγωμένες κερκίδες της Ισλανδίας μέχρι την Άπω Ανατολή, παίκτες που μάγεψαν οπαδούς και αντιπάλους, προπονητές που καθόρισαν την ιστορία συλλόγων, φίλαθλοι και αθλητικογράφοι, στέκονται μπροστά στην κάμερα και μιλούν για ένδοξες νίκες και συντριπτικές ήττες, μιλούν για συμπαίκτες και αντιπάλους, διοργανώσεις γεμάτες λάμψη και άγνωστα γεγονότα.

Το OFFSIDE Festival διοργανώνεται από την Parenthesis σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Info:

OFFSIDE Festival

26-28 Μαΐου
Αποθήκη 1, Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Συναυλία στο Βυζαντινό λουτρό (Σάββατο)

Το αναστηλωμένο Βυζαντινό Λουτρό της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στις 20.00 μία ακόμα ξεχωριστή συναυλία του Ωδείου Άνω Πόλης σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης για περιορισμένο αριθμό θεατών, με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για εαρινή συναυλία Μουσικής Δωματίου με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών και συγκεκριμένα των L. Spohr, Fr. Schubert, G. Meyerbeer, A. Piazzolla, και Μ. Χατζιδάκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Βυζαντινό Λουτρό της Θεσσαλονίκης (Θεοτοκοπούλου17) είναι ένα ακόμη μνημείο της UNESCO, από τα ελάχιστα εναπομείναντα κοσμικά κτίσματα του Βυζαντίου. Το αναστηλωμένο Βυζαντινό λουτρό αποτελεί επισκέψιμο προορισμό και είναι ανάμεσα στα 14 κορυφαία μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Συντελεστές της συναυλίας είναι οι καθηγητές του Ωδείου Άνω Πόλης Χρήστος Γραονίδης κλαρινέτο, Μιρέλλα Λύκα σοπράνο και Νίκη Παπαγερούδη πιάνο, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του διευθυντή του Ωδείου, αρχιμουσικού Παναγιώτη Διαμαντή.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κρατήσεις τηλεφωνικώς στο 6942.591084 τις ώρες από 18.00 έως 20.00.

Δρόμοι του Κρασιού (Σαββατοκύριακο)

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ, οι οινοπαραγωγοί-μέλη της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» που ανήκουν στο οινοτουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», περιμένουν τους φίλους του κρασιού στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές και πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και προτάσεων.

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» πραγματοποιούνται φέτος για 13η συνεχή χρονιά στα οινοποιεία-μέλη των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» έχοντας καθιερωθεί πλέον τα τελευταία χρόνια και στους υπόλοιπους «Δρόμους του Κρασιού» της Ελλάδας, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Tο κάθε οινοποιείο που συμμετέχει στην εορταστική αυτή ανοιξιάτικη οινοτουριστική πρόταση, διοργανώνει τις δικές του εκδηλώσεις με σκοπό να προσελκύσει παλιούς αλλά και νέους φίλους του κρασιού (Λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Διανυκτέρευση στο ΝΟΗΣΙΣ (Σαββατοκύριακο)

Ζήστε τη μαγεία σε μια βραδιά όπου όλα είναι δυνατά!

Καλοί δράκοι αντιμάχονται το κακό, παιδιά ερευνητές ανακαλύπτουν τα μυστικά του Μουσείου, ρομπότ από το μέλλον,
απολιθώματα από το παρελθόν.
Όλα μαζί με τη δύναμη του νου και της φαντασίας
προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία!

Το πρόγραμμα διαρκεί από το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 στις 19:00 μέχρι το πρωί της Κυριακής 28/5 στις 9:30. Η βραδινή ζώνη δραστηριοτήτων (μετά την προβολή στο Κοσμοθέατρο) θα είναι από τις 20:00 – 23:30.

Διατροφή

Το βραδινό και το πρωινό των παιδιών θα είναι μέρος της δραστηριότητάς τους. Θα παρασκευαστεί από τα παιδιά και θα είναι ξηρά τροφή: κρύο σάντουιτς, χυμός και γλυκό για βραδινό. Δημητριακά με γάλα Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, ψωμί με μαρμελάδα για πρωινό.

Ύπνος

Στις 23:30 αρχίζει η προετοιμασία του ύπνου από τα παιδιά, στρώσιμο υπνόσακων, βραδινή τουαλέτα, κατάκλιση. Στις 24:00 είναι όλοι ξαπλωμένοι. Σε όλη τη διάρκεια της νύχτας υπάρχει χαμηλός φωτισμός και άτομο από τους εμψυχωτές που παραμένει σε εγρήγορση για κάθε ενδεχόμενο. Στο δάπεδο θα υπάρχει ατομικό υπόστρωμα και ο υπνόσακος του κάθε παιδιού.

Η πρωινή ζώνη ξεκινά στις 7:30 με εγερτήριο, πρωινό και μια πρωινή δραστηριότητα μέχρι τις 9:30. Η αποχώρηση των παιδιών θα γίνει στις 9:30 – 9:45.

Το κόστος συμμετοχής είναι 35€/ παιδί και περιλαμβάνει δραστηριότητες, προβολές, φαγητό, εκτός από τον υπνόσακο. (Μόνο για όσους έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή- Πληροφορίες στο 2310 483 000, εσωτ. 121).

Μικροί Φαρισαίοι (Σάββατο)

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Μικροί Φαρισαίοι» του Δημήτρη Ψαθά από την Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας.

Το έργο «Μικροί Φαρισαίοι» γράφτηκε το 1954, και είναι μια ξεκαρδιστική σάτυρα που καυτηριάζει σκανδαλώδη κοινωνικές καταστάσεις, ίδιες και απαράλλακτες με αυτές που ταλαιπωρούν την Ελλάδα σήμερα. Θέμα του, είναι η υποκρισία εκείνων που προσπαθούν να καλύψουν ένα σωρό ανομήματα, απιστίες καταχρήσεις, κλεψιές, λοβιτούρες με την φιλάνθρωπο συμμετοχή τους σε φιλόπτωχα ταμεία σε ανάλογους συλλόγους, οργανώσεις και άλλα. Ο Ψαθάς στους Μικρούς Φαρισαίους ξεπέρασε τον εαυτό του σε κωμικά ευρήματα και σπαρταριστές ανατροπές. Η σκηνοθεσία του έργου είναι του Γιάννη Μαλλούχου με βοηθό σκηνοθέτη τον Αλμπέρτο Σεβή.

Info:

Σάββατο 27 Μαϊου 2017 και ώρα 21:00
Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται: τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά – απορρυπαντικά – είδη προσωπικής υγιεινής.

Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας (Σαββατοκύριακο)

Το κλασικό έργο του William Shakespeare μεταφράζεται και διασκευάζεται από την ομάδα. Οι πέντε ηθοποιοί, χρησιμοποιώντας ελάχιστα σκηνικά αντικείμενα, μάσκες, ζωντανή μουσική, στοιχεία παντομίμας και αυτοσχεδιασμούς υποδύονται όλους τους ρόλους του έργου. Με χιούμορ, απλότητα, ευθύτητα και σεβασμό στη γλώσσα του ποιητή συνθέτουν μια παράσταση γεμάτη έρωτα, κωμικοτραγικές καταστάσεις, μαγεία, ξωτικά και ανθρώπινη αφέλεια.

Το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» είναι ένα έργο που εύκολα γοητεύει ανθρώπους κάθε ηλικίας. Ο συγγραφέας συμπλέκει έντεχνα τον κόσμο του παραμυθιού με τον αληθινό κόσμο. Νεράιδες και ξωτικά συνομιλούν με τους ανθρώπους της καθημερινής ζωής και τα μπερδέματα δεν αργούν να συμβούν...

Η παράσταση απευθύνεται σε θεατές από 7 μέχρι 107 χρονών!

Info:

Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών

Σάββατο 27/5 στις 18:00 και τις 21:00
Κυριακή 28/5 στις 19:00

Τιμές εισιτηρίων: 10€ γενική είσοδος | 7€ μειωμένο

Ο Κύκλος (Σαββατοκύριακο)

Ένας σαρανταπεντάρης μικροαστός (Γιώργος Κοψιδάς) ξαφνικά χάνει τα πάντα! Αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, όμως σαν από μηχανής θεός, ο δικηγόρος της πρώην γυναίκας του (Δημήτρης Γιώτης), του δίνει την λύση μη ξέροντας τις προθέσεις του. Το μπέρδεμα όμως στη ζωή του θα το φέρει μια απρόσμενη επίσκεψη από την Τουρκία (Burak Hakki) που θα του αλλάξει τη ζωή. Θα του φέρει την αλήθεια και ξεκαρδιστικές συναντήσεις με απίθανους χαρακτήρες (Κατερίνα Τσάβαλου, Ευγενία Παναγοπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Νίκος Κερασιώτης).

Ο κύκλος της ζωής είναι πάντα απρόβλεπτος!

Info:

Θέατρο Αριστοτέλειον, Εθν. Αμύνης 2

ΣABBATO 18:15 & 21:15
KYPIAKH 20:15

2 ευρώ έκπτωση στο εισιτήριο σε όσους πάνε με ταξί, απλά δείχνουν την απόδειξη του ταξί

Γενική είσοδος: 17 ευρώ, Φοιτητικό - Παιδικό - Ανέργων - Αμεα: 13 ευρώ

Η πόρνη από πάνω (Σαββατοκύριακο)

Μετά τις sold out παραστάσεις του Απριλίου «Η πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου επιστρέφει στο Θέατρο Αυλαία για δύο μόνο παραστάσεις το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου.

Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε...

Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που ταξιδεύει το κοιν’π για 70 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη

Info:

Θέατρο Αυλαία (Πλατεία ΧΑΝΘ)
Σάββατο 27 Μαΐου στις 21.00 και Κυριακή 28 Μαΐου στις 20.30
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65)

Οι από πάνω (Σάββατο)

Μια μετακόμιση φέρνει τα πάνω κάτω στην ήδη ταραγμένη ζωή πέντε φίλων. Ο Βαλεντίνο (Νίκος Μουτσινάς), η Αλέκα (Θωμαϊς Ανδρούτσου), η Ιωάννα (Ντορέττα Παπαδημητρίου), ο Στάθης (Σόλων Τσούνης ), και η Ελευθερία (Ματίνα Νικολάου) πιστεύουν ότι μετακόμισαν από πάνω τους δυο δολοφόνοι. Η Αβέλα (Μαρία Κατσανδρή) και ο Κάϊν (Πρόδρομος Τοσουνίδης).

Info:

Ράδιο Σίτυ, Β. Όλγας και Παρασκευοπούλου

Τελευταίες παραστάσεις: ΣΑΒΒΑΤΟ : 18.15 & 21.15

Τιμές εισιτηρίων:18 €, 15 € & 13 €

Olympou Street & Beer Festival (vol. 5) (Σάββατο)

Είναι οι μπάντες και η δυνατή μουσική, η μπύρα που ρέει άφθονη, ο ασταμάτητος χορός και το γέλιο, είναι οι ζεστές καλοκαιρινές βραδιές που σε προκαλούν να τα δώσεις όλα, η ροτόντα, το κέντρο της πόλης που γιορτάζει...

Είναι το Olympou street fest (vol.5) και φέτος είναι μαζί μας oι: Bad Movies και οι Lostre Community.

Info:

Στην οδό Ολύμπου, στη μικρή πλατεία πάνω από τη Ροτόντα

Σάββατο 27 Μαΐου- Ώρα έναρξης: 20.00

Η Αλέκα Κανελλίδου συναντά τον Γιάννη Σπανό (Σάββατο)

Μετά από μια σειρά sold out εμφανίσεων στην Αθήνα, η Αλέκα Κανελλίδου με την βαθιά, βελούδινη φωνή θα συναντηθεί με τον Γιάννη Σπανό το Σάββατο, 27 Μαΐου στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ανεβαίνουν στη σκηνή και ετοιμάζουν τη δική τους, νέα μουσική «περιπέτεια». Θα μας θυμίσουν τραγούδια σταθμούς της κοινής τους πορείας, όπως τα, «Οι νόμοι», «Ήρθε ένας φίλος», «Μαγγανοπήγαδο» και άλλες μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη Σπανού, όπως, «Στην Αριστοτέλους», «Μαρκίζα», «Μια φορά μονάχα φτάνει», «Άσπρα καράβια».

Την ορχήστρα επιμελείται ο πιανίστας Γιώργος Τσοκάνης.

Info:

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Σάββατο 27 Μαΐου 2017, 21:00
Ώρα Έναρξης: 21:00

Τιμές Εισιτηρίων:

Α Ζώνη: Κανονικό 32€
Β Ζώνη: Κανονικό 27€
Γ Ζώνη: Κανονικό 22€
Δ Ζώνη: Κανονικό 17€,
Ε Ζώνη: Κανονικό 12€,
Ζ Ζώνη: Κανονικό 9€, (μειωμένη ορατότητα)
9 € (Φοιτητικό, Παιδικό, Ανέργων, ΑΜΕΑ, Συνταξιούχων)

Hugo Race live (Σάββατο)

Λίγες μέρες αφότου θα έχει συμπληρώσει τα 54 του χρόνια ο εκ Μελβούρνης ορμώμενος Hugo Race, ιδρυτικό μέλος των Bad Seeds, επιστρέφει το Σάββατο 27 Μαΐου στο Club του Μύλου, στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της νέας ευρωπαϊκής περιοδείας του, παρέα με τους Fatalists.

Αυτή την φορά φέρνει μαζί του στις αποσκευές και τον τελευταίο του δίσκο „John Lee Hooker’s World Today“ για να μας οδηγήσει στις ώρες που θα βρίσκεται επί σκηνής με τον μοναδικό μυσταγωγικό του τρόπο σε έναν κόσμο, όπου ομορφιά και πόνος συνυπάρχουν σαν αδιαχώριστα δίδυμα.

Την συναυλία θα ανοίξει η Σεμέλη Ταγαρά.

Info:

Σάββατο 27 Μαϊου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.
Τιμή Προπώλησης: 13 €
Τιμή Ταμείου: 15 €

Ο Μάκης Δημάκης στο Voice Live Stage (Σάββατο)

Ο Μάκης Δημάκης επέστρεψε στο Voice Live Stage και ετοίμασε για το κοινό του ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με δικές του επιτυχίες αλλά και γνωστά αγαπημένα κομμάτια άλλων ερμηνευτών. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Voice Live Stage επικρατεί το αδιαχώρητο, με το πρόγραμμα να συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Info:

Voice Live Stage, Φρίξου 6
Τηλ. κρατήσεων: 2310 533332

Είσοδος στο μπάρ με ποτό :15 ευρώ
Τιμή φιάλης : 140 ευρώ / 4 άτομα

Γιασεμής- Κολέτσα- Ανδρουλάκης στα Μαμούνια Live (Σάββατο)

Γιώργος Γιασεμής, Χριστίνα Κολέτσα και Χρήστος Ανδρουλάκης σας περιμένουν στα Μαμούνια Live, για ένα υπέροχο βράδυ με πολύ χορό. Με αγαπημένες επιτυχίες γνωστών συνθετών αλλά και κομμάτια από την προσωπική τους δισκογραφία.

Info:

26ης Οκτωβρίου 58, Βίλκα.

Τηλέφωνο κρατήσεων : 2310 557000

Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης στο Politia Live Clubbing (Σάββατο)

Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης μαζί στη σκηνή, στο Politia Live Clubbing. Η πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή 19 Μαΐου και οι δύο άντρες υπόσχονται ξεχωριστές βραδιές, με πολύ κέφι και γνωστές αγαπημένες επιτυχίες.

Info:

Politia Live Clubbing14o χλμ Θεσ/νίκης Μηχανιώνας, περιοχή αεροδρομίου.

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310486956

Τιμή φιάλης: 150 ευρώ/4άτομα, μισή φιάλη ή φιάλη κρασί 80 ευρώ/2άτομα.
Φοιτητική προσφορά 130 ευρώ/6άτομα , μισή φιάλη 70 ευρώ/3άτομα.

Γιώργος Μαζωνάκης και Μαλού στο Stage Live (Σάββατο)

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τις live σκηνές της πόλης, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, σε έναν χώρο που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά, το Stage Live.

Ο μοναδικός Έλληνας performer, συνδυάζοντας τις ερμηνευτικές του επιδόσεις με την ξεχωριστή σκηνική του παρουσία, μας προσκαλεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε ένα πραγματικό party μέχρι το ξημέρωμα.

Μαζί του η Mαλού, το πιο φρέσκο πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας, που μετά τις σαρωτικές επιτυχίες της «Μια φορά στο τόσο», «Τους είπες πως» και «Δες με», επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουριο τραγούδι της «Ώρα να γυρίσεις», δια χειρός Γιώργου Σαμπάνη και Ελένης Γιαννατσούλια.

Info:

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Stage Live (26ης Οκτωβρίου 27)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 566768

Ο Καραγκιόζης και ο Μαύρος Καβαλάρης (Κυριακή)

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει την παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης και ο Μαύρος Καβαλάρης» από το Θέατρο Σκιών Χρήστου Στανίση.

Ο Πασάς βγάζει διαταγή κανείς να μην περάσει από την πλατεία μετά την δύση του ήλιου γιατί κάθε χρόνο τέτοια μέρα εμφανίζεται το βράδυ στην πλατεία ένας Μαύρος Καβαλάρης και παίρνει όποιον περνάει από εκεί. Πολλοί δεν ακούν και περνάν από την πλατεία και χάνονται. Ο Πασάς δεν μπορεί να βρει λύση στο πρόβλημα και τότε αναλαμβάνει ο Καραγκιόζης. Θα τα καταφέρει;

Info:

Κυριακή 28 Μαϊου 2017- Ωρα:11:30μ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε μαθητικά εισιτήρια ΟΑΣΘ υπέρ του Ορφανοτροφείου «ΜΕΛΙΣΣΑ»

4o Αντάμωμα Παραδοσιακών Συγκροτημάτων 2017 (Κυριακή)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου σε συνεργασία με την Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ παρουσιάζει το 4ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Συγκροτημάτων.

Συμμετέχουν:

1.Τμημα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Ευόσμου
2. Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυλαίας 'Η Καπουτζήδα'
3. Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας
4. Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου

Info:

Κυριακή 28 Μαϊου
Ώρα Έναρξης 20.00
Είσοδος Ελεύθερη
Αύλειος χώρος Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου

Συνδιοργάνωση : Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου

To Thessbrunch ξεκινά από το BE (Κυριακή)

Τα σαββατοκύριακα της Θεσσαλονίκης αποκτούν μια νέα γευστική ατζέντα και τα ξενοδοχεία της πόλης ανοίγουν τις πόρτες τους για να συστήσουν το thessbrunch. To project που τρέχει με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, στόχο έχει να προσφέρει πολλές και διαφορετικές προτάσεις για το brunch, δίνοντας την ευκαιρία όχι μόνο στους επισκέπτες αλλά και στους κατοίκους της πόλης να το απολαύσουν.

Το brunch έρχεται να καλύψει το ενδιάμεσο από το breakfast ως το lunch, από όπου πήρε και το χαρακτηριστικό όνομά του. Μαζί με το Θες από το Θέλεις, ή αλλιώς το Thess από την αγγλική ονομασία Thessaloniki, δημιουργήθηκε το thessbrunch, μία φρέσκια γαστρονομική πρόταση των ξενοδοχείων της Θεσσαλονίκης.

Το υπέροχο πρωινό που σερβίρουν τα ξενοδοχεία της πόλης εμπλουτίζεται και διαρκεί περισσότερες ώρες, δεν έχει περιορισμούς στις γεύσεις, σέβεται τη νωχελική μας διάθεση, είναι ανοιχτό σε κάθε είδους πιθανούς συνδυασμούς εδεσμάτων και ροφημάτων, είναι thessbrunch!

Το thessbrunch θα φιλοξενείται σε διαφορετικό ξενοδοχείο της πόλης και σε επιλεγμένα χρονικά διαστήματα (καλοκαιρινό thessbrunch, φθινοπωρινό thessbrunch, χριστουγεννιάτικο thessbrunch κλπ), με το πρώτο να πραγματοποιείται σήμερα 28 Μαΐου, στο ξενοδοχείο The Excelsior.

Το be* ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται το κοινό για μια εμπειρία που θα γίνει απαραίτητα ο νέος γαστρονομικός θεσμός στην πόλη. Το ταξίδι του thessbrunch ξεκινά με στραπατσάδα που αναμιγνύει φρέσκια ντομάτα, πράσινη πιπεριά και φέτα, τηγανητά αυγά με σπανάκι, φέτα και πιπεριές σωτέ, αυγό ποσέ πάνω σε τραγανό κουλούρι Θεσσαλονίκης με κρέμα φέτας και ντομάτα ψητή και pancakes με κρέμα μπουγάτσας και κανέλα.

Info:

Be Bar and Kitchen- Κομνηνών 10

Λεπτομέρειες για το μενού ΕΔΩ

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2310021010.

Εκδήλωση για τους τετράποδους φίλους μας στη νέα παραλία (Κυριακή)

Μια μεγάλη αγκαλιά θα ανοίξει για τους τετράποδους, αδέσποτους φίλους μας στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης, μπροστά στο Βασιλικό Θέατρο την Κυριακή 28 Μαϊου.

Στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης, μπροστά στο Βασιλικό Θέατρο θα βρίσκονται δεκάδες μικρά και μεγάλα σκυλάκια που φιλοξενούνται στα καταφύγια των οργανώσεων και έχουν ανάγκη από ένα σπίτι, ενώ η δράση με σύνθημα "Υιοθετώ" πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι Οργανώσεις που συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι οι:

ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΡΕΤΖΙΚΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -STRAY DOGS THESSALONIKI
– Stray Planet – Αδέσποτος Πλανήτης
– Η ΑΓΑΠΗ (φιλοζωικο σωματειο)
– Φιλοζωικός Σύλλογος εθελοντών Θερμαϊκού ο Σείριος
– Therapy Dogs

To event θα πλαισιωθεί από:

ZOO 90,8 DJ SETS
FUN KID’S ARENA
PHOTO BOOTH
ΟΜΙΛΙΕΣ – ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
BOOTHS ΦΙΛΟΖΩΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
SPECIAL GIFTS TO ADOPTERS

Οι υιοθεσίες θα πραγματοποιούνται μέσω των οργανώσεων, με συμβόλαιο υιοθεσίας, και με τις προϋποθέσεις που ορίζονται από το νόμο.

«ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι: ...και με τη Νίκη!» (Κυριακή)

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος δίνει την ευκαιρία στην ομάδα των «ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένων», διευρυμένη πια και με άλλους ηθοποιούς του ΚΘΒΕ, να επιστρέψουν στη ...δράση με μια επιθεώρηση για το πρόσφατο παρελθόν και το σήμερα, στο Βασιλικό Θέατρο από τις 29 Απριλίου, και με στόχο να διαρκέσουν όλο το καλοκαίρι.

Μετά από την πολυαναμενόμενη τους επιστροφή με την επιθεώρηση «P.I.G.S. Resurrection», οι «ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι», η γνώριμη πια στο θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης ομάδα ηθοποιών και μουσικών του ΚΘΒΕ, ετοιμάζονται για νέες σκηνικές περιπέτειες και ακροβασίες. Ήταν να μην αναστηθούν! Αυτή τη φορά το «κακό» θα συμβεί στη σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου, έτσι όπως θα μπαίνει η Άνοιξη. Εκεί πρόκειται να «χτυπήσουν», με μια διευρυμένη ομάδα κρούσης και με όπλα τους τα εύστοχα νούμερα, τις κεφάτες χορογραφίες, τις πειραγμένες ενορχηστρώσεις και, πάνω από όλα, το κέφι, το μπρίο και την αγάπη στο συνάδελφο που τους χαρακτηρίζει.

Info:

Βασιλικό Θέατρο, Πλατεία Λευκού Πύργου
Κυριακή 28 Μαΐου, στις 19.00.

Μιχάλης Χατζηγιάννης Live (Κυριακή)

Τις Κυριακές το καλύτερο live στη Θεσσαλονίκη, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, στο Casper at Verykoko. Ο γνωστός τραγουδιστής θα ερμηνεύσει αγαπημένες επιτυχίες, με σκοπό να μας ταξιδέψει αλλά και να μας ξεσηκώσει. Ραντεβού στις 23.00, στα Λαδάδικα!

Info:

Κυριακή 28 Μαϊου
Casper at Verykoko
Παγγαίου 11, Πλατεία Μοριχόβου
RSV: 6941575575

Keywords
θεσσαλονικη, μπορειτε, πικ νικ, burak hakki, ντορετα παπαδημητριου, χριστινα κολετσα, νικος κουρκουλης, μαΐου, προβάλλει, τραπεζες, θεατρο, ελλαδα, info, φιξ, art, william, πιείτε, προσφορες, pride, μνήμη, vegan, ΑΠΘ, κρητη, live, party, festival, offside, ηπα, unesco, συμμετοχή, λύση, ταξι, αμεα, σαββατο, movies, community, αθηνα, νέα, race, hugo, club, lee, world, voice, stage, χλμ, φιάλη, ωρα, εισιτήρια, οασθ, τμημα, project, θες, δραση, αδεσποτα, dogs, planet, αγαπη, συζητησεισ, κθβε, καλοκαιρι, resurrection, χατζηγιαννης, κινηση στους δρομους, βιβλια, καυτερή πιπεριά, Άγιος Βαλεντίνος, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στημενα, τραπεζα της ανατολης, εορταστικο ωραριο, Καλή Χρονιά, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, η ημέρα της γης, θεμα εκθεσης 2012, μαρια πατσα, εκλογες ηπα, Ημέρα του παιδιού, τελος του κοσμου, νεος παπας, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2016, γιορτη σημερα, κουπονι, φεστιβαλ κινηματογραφου, αδεσποτα, μνήμη, αιμοδοσια, αμεα, αυλαια, γηπεδα, ηθοποιοι, ηπα, θεμα, κθβε, κωνσταντινουπολη, μνημειο, μουσικη, ντοκιμαντερ, ντοματα, ξενοδοχεια, ξωτικα, οασθ, ομορφια, ονειρο, οριζοντες, προγραμμα, σχολες, τραγουδια, υιοθεσιες, φιλια, χορος, χρωματα, ψωμι, ωρα, movies, αγαπη, αυγο, αυγα, αγκαλια, αδιαχωρητο, αιμα, αισθητικη, ανδρουλακης, ανοιξη, απλα, ατζεντα, ατομο, βιασαν, βιβλιο, βιωμα, βραδια, βραδυ, βρισκεται, γαλα, φαγητο, γεγονοτα, γελιο, γινει, γλωσσα, διδυμα, διευθυνση, δυναμη, δυνατοτητα, δικη, δημητριακα, δολοφονοι, δρακοι, δρωμενα, διημερο, δικτυο, δυναμικο, εγινε, εγρηγορση, ευγενια, ευκαιρια, ευκολα, ευρω, υπαρχει, εισιτήρια, εκθεση, εκθεσεις, ελευθερια, ελλειψη, ενεργα, εργα, επιτυχια, ερχεται, εταιρια, ετων, εφορεια, τεχνη, ζωη, ζωης, ζωνη, ζωων, ιδεα, ιδιο, υπομονη, θεατρο σκιων, θεος, θες, ιαπωνικη, ιωαννα, ιστορικο, κουζινα, κυκλος, κιαμος, κλοουν, κρασι, κρατικο, κτιριο, κολετσα, λαμψη, λεωφορος, λύση, ληξη, μαγεια, μαζωνακης, μαΐου, μακεδονια, μεχρι το πρωι, μηνυματα, μνημεια, μπυρα, μυστικα, νεραιδες, νικη, νωχελικη, ξενοδοχειο, προβάλλει, ξερετε, ξημερωμα, ξηρα, ομαδα, παντα, ονομα, πασας, παιδι, παιδια, παθος, πιανο, πιείτε, πικ νικ, πιπερια, πλαστικα, πορτες, πρασινη, προγραμματα, πρωινο, πρωι, ραντεβου, ρεσιταλ, ρευμα, ρομποτ, ροτοντα, ρολο, σαββατο, σεμιναρια, συγκεκριμενα, συζητησεισ, σειρα, συγκεντρωση, συμμετοχή, σκηνες, σκηνοθεσια, σοπρανο, σπανακι, σπιτι, σχολια, τμημα, τουρκια, τιτλος, ιπταμενος, φαντασια, φετα, φεστιβαλ, φιξ, φιάλη, φωνη, φορα, χιουμορ, χρηστος, χριστινα, χλμ, χρονικα, χαρα, ψαθα, ψησιμο, ωρες, αντρες, art, club, community, dogs, δωσεις, ειδη, ελληνικα, ευγενια παναγοπουλου, festival, γευσεις, γιορτη, γλυκο, hugo, ιδιαιτερα, project, κωμικα, κωστας φραγκολιας, κωστας, κυριακη, lee, μαυρος, μια φορα, μπροστα, offside, ομαδες, ορχηστρα, πληροφοριες, planet, ποτο, pride, party, race, σκηνη, σκηνικα, stage, σωρο, ταξιδι, τουμπα, θεματα, unesco, υπεροχο, vegan, william, world, χερια, χορογραφιες, χυμος, voice
Τυχαία Θέματα