Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις νέες ταινίες, πραγματικά για όλα τα γούστα, κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Πρεμιέρα κάνει ο “Εκδικητής”, μια περιπέτεια που κόβει την ανάσα και με πρωταγωνιστές δύο μάστερ του είδους, τον Τζάκι Τσαν και τον Πιρς Μπρόσναν.

Εκείνος έβαλε ένα στοίχημα και εκείνη έγραψε ιστορία. Η Έμμα Στόουν και ο Στιβ Κάρελ πρωταγωνιστούν στην κωμωδία/βιογραφία “η μάχη των φύλων”, σε μια ταινία όπου παρουσιάζεται ένα από τα πιο δημοφιλή, οπτικοποιημένα

αθλητικά event όλων των εποχών.

Παράλληλα πρεμιέρα κάνει και η “η Μεγάλη Υπόσχεση”, δραματική ταινία που μας μεταφέρει την Οθωμανική Αυτοκρατορία και έναν Αμερικανό φωτοδημοσιογράφο, που είναι αποφασισμένος να εκθέσει όλη την αλήθεια για τη γενοκτονία των Αρμενίων. Το καστ εξαιρετικό καθώς πρωταγωνιστούν οι : Όσκαρ Άιζακ, Κρίστιαν Μπέιλ, Σαρλότ Λε Μπον, Ζαν Ρενό.

Tέλος πρεμιέρα κάνει μία εξαιρετική ταινία τρόμου, με ένα serial killer που παίζει διεστραμμένα παιχνίδια στρατηγικής με πρωταγωνιστές τους : Μάικλ Φασμπέντερ, Τζέι Κ. Σίμονς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον.

The Promise - Η Μεγάλη Υπόσχεση

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο σπουδαίος σεναριογράφος Terry George, που ξεχώρισε για ταινίες όπως το In the Name of the Father και το The Boxer για τις ταραχές στη Βόρεια Ιρλανδία, αλλά και το Hotel Rwanda για τους καταδιωκόμενους πολίτες της φυλής των Τούτσι, αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία και στρέφει το βλέμμα του σε ένα συγκλονιστικό γεγονός που άλλαξε τον ρου της παγκόσμιας ιστορίας. Με επίκεντρο το επίμαχο θέμα της γενοκτονίας των Αρμενίων, Η Μεγάλη Υπόσχεση διηγείται μια επική ερωτική ιστορία που θέλει τους ταλαντούχους Christian Bale (American Psycho, The Dark Knight) και Oscar Isaac (Star Wars: The Force Awakens, Ex Machina) να διεκδικούν την καρδιά της γοητευτικής Charlotte le Bon (The Walk), ενώ η μοίρα τούς φέρνει κοντά εξαιτίας των κοσμοϊστορικών γεγονότων που έλαβαν χώρα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1914. Πλέκοντας αριστοτεχνικά το προσωπικό με το ιστορικό, ο σκηνοθέτης «στήνει» μια υπερπαραγωγή με φόντο μία χώρα σε αναβρασμό και με ήρωες που γίνονται αναπάντεχα μάρτυρες σε μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες του 20ού αιώνα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΕΡΙ ΤΖΟΡΤΖ

Σενάριο: ΤΕΡΙ ΤΖΟΡΤΖ & ΡΟΜΠΙΝ ΣΓΟΥΙΚΟΡΝΤ

Ηθοποιοί: ΖΑΝ ΡΕΝΟ, ΟΣΚΑΡ ΙΣΑΑΚ, ΣΑΡΛΟΤ ΛΕ ΜΠΟΝ, ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΠΕΪΛ

Διάρκεια: 133 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: ΙΣΠΑΝΙΑ & ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Battle of the Sexes - Η Μάχη των Φύλων

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο συγκλονιστικός αγώνας τένις το 1973 ανάμεσα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Μπίλι Τζιν Κινγκ (Έμμα Στόουν) και τον πρώην Πρωταθλητή και κατά συρροή γυναικά, Μπόμπι Ριγκς (Στιβ Καρέλ) έμεινε στην ιστορία ως η Μάχη των Φύλων κι έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή, οπτικοποιημένα αθλητικά event όλων των εποχών. Ο αγώνας έπιασε τον παλμό της εποχής και πυροδότησε μία παγκόσμια συζήτηση πάνω στο θέμα της ισότητας των φύλων, προωθώντας έτσι το φεμινιστικό κίνημα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΒΑΛΕΡΙ ΦΑΡΙΣ, ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΝΤΕΙΤΟΝ

Σενάριο: ΣΑΪΜΟΝ ΜΠΟΦΟΪ

Ηθοποιοί: ΑΛΑΝ ΚΑΜΙΝΓΚ, ΜΠΙΛ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΣΟΥ, ΣΑΡΑ ΣΙΛΒΕΡΜΑΝ, ΣΤΙΒ ΚΑΡΕΛ, ΕΜΜΑ ΣΤΟΟΥΝ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΙΖΜΠΟΡΟ

Διάρκεια: 121 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

The Foreigner – Εκδικητής

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ταινία αναφέρεται στην ιστορία του ταπεινού επιχειρηματία Κουάν (Τσαν), που ζει στο Λονδίνο, του οποίου το κρυμμένο –για πολλά χρόνια- παρελθόν βγαίνει στην επιφάνεια, μέσω μίας εκδικητικής βεντέτας, όταν το μόνο πρόσωπο που του έχει μείνει να αγαπά –η έφηβη κόρη του- δολοφονείται σε ένα «τυφλό» τρομοκρατικό χτύπημα με πολιτικά κίνητρα. Ψάχνοντας ασταμάτητα για την ταυτότητα των τρομοκρατών, ο Κουάν εξαναγκάζεται σε μία σύγκρουση με έναν Βρετανό κυβερνητικό αξιωματούχο (Μπρόσναν), το παρελθόν του οποίου ίσως κρύβει στοιχεία για τους πραγματικούς δολοφόνους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΜΑΡΤΙΝ ΚΑΜΠΕΛ

Σενάριο: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΑΡΚΟΝΙ

Ηθοποιοί: ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ, ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ, ΤΣΑΡΛΙ ΜΕΡΦΙ, ΚΕΪΤΙ ΛΕΟΥΝΓΚ, ΜΑΡΚ ΤΑΝΤΙ, ΡΟΥΦΟΥΣ ΤΖΟΟΥΝΣ

Διάρκεια: 114 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

The Snowman - Ο Χιονάνθρωπος

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ένα αγοράκι ξυπνά κι αναζητά τη μητέρα του. Το σπίτι άδειο. Στον κήπο ένας χιονάνθρωπος με το φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στο λαιμό του. Ο συναισθηματικά ασταθής αστυνόμος Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνα κι ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό γυναικών που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων. Ένας serial killer παίζει διεστραμμένα παιχνίδια στρατηγικής στην έδρα του και ο Χάρι Χόλε καλείται να μπει στο μυαλό του.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΟΜΑΣ ΑΛΦΡΕΝΤΣΟΝ

Σενάριο: ΧΟΥΣΕΪΝ ΑΜΙΝΙ & ΠΙΤΕΡ ΣΤΟΧΑΝ

Ηθοποιοί: ΚΛΟΕ ΣΕΒΙΝΙ, ΜΑΪΚΛ ΦΑΣΜΠΕΝΤΕΡ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ , ΤΖΕΪ ΚΕΪ ΣΙΜΟΝΣ

Διάρκεια: 119 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα