Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα και την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη

Τρεις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα και την Τρίτη στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιά, η "Δουνκέρκη", του Κρίστοφερ Νόλαν.

Η ταινία «Δουνκέρκη» ξεκινά, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες των Βρετανών και των Συμμάχων είναι περικυκλωμένοι από δυνάμεις του εχθρού. Ο Κρίστοφερ Νόλαν δημιουργεί ένα αριστούργημα, που έχει κάνει πολλούς να λένε ότι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας

με τις καλύτερες ταινίες του.

Πρεμιέρα κάνει και η δραματική ταινία "Πυρετός της Τουλίπας", η οποία εξελίσσεται στην Ολλανδία του 17ου αιώνα και έχει την υπογραφή Τζάστιν Τσάντγουικ.

Τέλος την Τρίτη κάνει πρεμιέρα το "Logan Lucky", μία κωμική περιπέτεια του Στίβεν Σόντεμπεργκ στην οποία συμμετέχουν γνωστοί ηθοποιοί, όπως ο Ντάνιελ Γκρεγκ και η Χίλαρι Σουάνγκ.

Εξαιρετικές επιλογές λοιπόν για να περάσετε ευχάριστα τη μέρα σας.

Dunkirk - Δουνκέρκη

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Κρίστοφερ Νόλαν σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο στην επική, δραματική ταινία «Δουνκέρκη», το νέο του κινηματογραφικό project, τρία χρόνια μετά το «Interstellar».

Η ταινία «Δουνκέρκη» ξεκινά, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες των Βρετανών και των Συμμάχων είναι περικυκλωμένοι από δυνάμεις του εχθρού. Παγιδευμένοι στην παραλία, με τις πλάτες τους στην θάλασσα έρχονται αντιμέτωποι με μια ανέφικτη κατάσταση, καθώς ο εχθρός πλησιάζει.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ

Σενάριο: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ

Ηθοποιοί: ΤΖΕΙΜΣ ΝΤΑΡΣΙ, ΚΕΝΕΘ ΜΠΡΑΝΑ, ΚΙΛΙΑΝ ΜΕΡΦΙ, ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ, ΜΑΡΚ ΡΑΪΛΑΝΣ, ΦΙΟΝ ΓΟΥΑΙΤΧΕΝΤ, ΤΟΜ ΓΚΛΙΝ-ΚΑΡΝΙ, ΧΑΡΙ ΣΤΑΙΛΣ, ΑΝΙΟΥΡΙΝ ΜΠΑΡΝΑΡΝΤ, ΜΠΑΡΙ ΚΕΟΓΚΑΝ

Διάρκεια: 106 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ & ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Tulip Fever - O πυρετός της τουλίπας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

17ος αιώνας, Ολλανδία. Ένας καλλιτέχνης (Ντέιν Ντε Χάαν) αναλαμβάνει να ζωγραφίσει το πορτρέτο μιας νεαρής γυναίκας (Αλίσια Βικάντερ) μετά από πρόταση του συζύγου της (Κριστόφ Βαλτς). Οι δύο νέοι, όμως, ερωτεύονται και αποφασίζουν να επενδύσουν στο εμπόριο τουλίπας, το οποίο τότε ήταν φοβερά επικερδές, ελπίζοντας ότι έτσι θα μπορέσουν να χτίσουν ένα μέλλον μαζί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΣΑΝΤΓΟΥΙΚ

Σενάριο: ΣΕΡ ΤΟΜ ΣΤΟΠΑΡΝΤ

Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΝΤΙ ΝΤΕΝΤΣ, ΤΟΜ ΧΟΛΑΝΤΕΡ, ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΛΤΣ, ΝΤΕΙΝ ΝΤΕ ΧΑΑΝ, ΜΑΘΙΟΥ ΜΟΡΙΣΟΝ, ΖΑΚ ΓΑΛΙΦΙΑΝΑΚΗΣ, ΑΛΙΣΙΑ ΒΙΚΑΝΤΕΡ, ΤΖΑΚ Ο ΚΟΝΕΛ, ΧΟΛΙΝΤΕΪ ΓΚΡΕΪΝΤΖΕΡ, ΚΑΡΑ ΝΤΕΛΕΒΙΝ

Διάρκεια: 107 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Logan Lucky

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στην ταινία «Logan Lucky», δύο αδέρφια, που τους υποδύονται ο Τσάνινγκ Τάτουμ και ο Άνταμ Ντράιβερ, ζητούν τη βοήθεια του Ντάνιελ Κρεγκ για μια μεγάλη ληστεία την ημέρα του Coca Cola 600, του μεγάλου event για αγωνιστικά αυτοκίνητα που γίνεται κάθε χρόνο από το 1959 στις ΗΠΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒΕΝ ΣΟΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

Σενάριο: ΡΕΜΠΕΚΑ ΜΠΛΑΝΤ

Ηθοποιοί: ΧΙΛΑΡΙ ΣΟΥΑΝΚ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΤΑΝ, ΣΕΘ ΜΑΚΦΑΡΛΑΝ, ΤΣΑΝΙΝΓΚ ΤΕΪΤΟΥΜ, ΚΑΘΡΙΝ ΓΟΥΟΤΕΡΣΤΟΝ, ΚΕΪΤΙ ΧΟΛΜΣ, ΑΝΤΑΜ ΝΤΡΑΪΒΕΡ, ΡΑΛΕΪ ΚΙΟΥ, ΤΖΕΣΚΟ ΓΟΥΑΪΤ

Διάρκεια: 119 λεπτά

Πρεμιέρα: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΚΩΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα