Οι πρώτες εικόνες από τη Mercedes G-Class του 2019

Με το ντεμπούτο της να είναι προγραμματισμένο για την έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τον ερχόμενο Ιανουάριο, η νέα G-Class συνεχίζει τις δοκιμές της. Με καμουφλάζ που όμως επιτρέπει να δούμε αρκετά πράγματα για τη νέα τάξη πραγμάτων του μέχρι τώρα πιο τετράγωνου μοντέλου στη γκάμα της Mercedes.

Μπορεί να φαίνεται

πολύ οικεία η φιγούρα της αλλά πρόκειται για τελείως νέο αυτοκίνητο. Οι νέες φωτογραφίες που δείχνουν το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια των δοκιμών του, αποκαλύπτουν πολλά για τη νέα διάθεση στην αισθητική του μοντέλου που έχει γράψει τις δικές του ξεχωριστές σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας της Mercedes.

Όπως φαίνεται, αυτό θα παραμείνει και στη νέα γενιά της G-Class, με τη διαφοροποίηση να προκύπτει από κάποιες λεπτομέρειες που όμως είναι σημαντικές για τη συνολική του εικόνα. Τέτοιες είναι φυσικά τα φωτιστικά σώματα που έχουν τελείως διαφορετική υπογραφή, όπως και οι εξωτερικοί καθρέπτες αλλά και η διαμόρφωση της οροφής.

Το πλαίσιο στο οποίο θα βασίζεται η νέα γενιά της G-Class θα είναι και πάλι «τύπου σκάλας», ενώ μεγάλες θα είναι οι διαφορές που θα έχει η μπροστινή ανάρτηση σε σχέση με αυτή που χρησιμοποιούσε το μοντέλο. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το αυτοκίνητο, όλες οι γωνίες (προσέγγισης, διαφυγής, κλ.π.) θα είναι βελτιωμένες σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.

Νέο θα είναι και το σύστημα διεύθυνσης, με τα επανακυκλοφορούντα σφαιρίδια να αντικαθίστανται (επιτέλους) από κρεμαγέρα με ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση. Στην Ευρώπη, το νέο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο πριν το καλοκαίρι του ερχόμενου έτους.

Πηγή: newsauto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα