Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Κοκκινάκη μετά την αποχώρησή του από το Survivor- "Αδειάζει" τον Σπαλιάρα (VIDEO)

Τις πρώτες δηλώσεις του Κώστα Κοκκινάκη μετά την αποχώρησή του από το Survivor μετέδωσε η εκπομπή "Survivor Πανόραμα".

Ο πρώην παίκτης των «Διασήμων» μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και για τους συμπαίκτες του.

«Έμεινα πολύ παραπάνω απ' όσο πίστευα. Το ότι έμεινα σίγουρα το οφείλω στον κόσμο που με κράτησε δυο φορές. Την Ευρυδίκη τελικά την αφήσαμε μόνη της. Έφυγε η Λάουρα και τώρα φεύγω εγώ... Είχα το

προαίσθημα ότι θα φύγω αυτή τη φορά και της το 'λεγα», είπε ο αθλητής του πόλο και πρόσθεσε:

«Ήμουν ένας μέτριος παίκτης. Ελπίζω και επιθυμώ να φτάσει πολύ κοντά ή να κερδίσει η Ευρυδίκη γιατί το αξίζει».

Για τον Γιώργο Χρανιώτη είπε ότι έχει φτάσει μέχρι εδώ με τις τέσσερις ατομικές ασυλίες που έχει κερδίσει και δεν ξέρει αν ο κόσμος θα τον είχε κρατήσει μέσα στο παιχνίδι σε περίπτωση που δεν τις κέρδιζε.

Ο Κώστας Κοκκινάκης, ανέφερε ότι ο Γιώργος Χρανιώτης πρέπει να ζήσει την εμπειρία του τι θέλει ο κόσμος, όπως έλεγε και ο ίδιος σε όποιον ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Για τον Γιώργο Αγγαλόπουλο είπε ότι «ο Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός στο αγωνιστικό κομμάτι. Ήταν ένα παιδί που ήρθε στην ομάδα την πρώτη δεύτερη μέρα. Σίγουρα δεν γίναμε κολλητοί μέσα στο παιχνίδι, αλλά υπήρχε μια πολιτισμένη επικοινωνία. Ίσως είναι από τα φαβορί».

Σχετικά με την κατηγορία ότι αυτός και η Λάουρα μαγείρεψαν την ψηφοφορία ώστε να βγει προτεινόμενος για αποχώρηση ο Λάμπρος Χούτος, δήλωσε πως αυτό είναι κάτι που μερικοί εκείνη τη στιγμή μπορεί να το είδαν περίεργο και ύποπτο, αλλά όπως είπε:

«Είναι κάτι που δεν μπορούσα να γνωρίζω τι θα ψηφίσει ο καθένας. Δεν μίλαγα ποτέ με κανέναν για το ποιον θα ψηφίσει. Τους ορκίστηκα ότι έγινε εντελώς τυχαία. Το ανέφερε πάλι ο Σπαλιάρας προφανώς μέσα στην πικρία του, θεωρώ ότι εκείνη την στιγμή ήταν μία κακία του Γιάννη».

Τέλος, δήλωσε ότι το πρόσωπο που θέλει να δει πρώτο είναι η κόρη του, ενώ κάνοντας χιούμορ είπε ότι πρέπει να πάει σε ένα pet shop για να του ξεμπερδέψουν τα μαλλιά!

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Keywords
Τυχαία Θέματα