Οι "Πελαργοί" στηρίζουν την Εθνική και πιστεύουν στην πρόκριση

Λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο αγώνα κόντρα στον Πολωνία, που θα κρίνει τη συνέχεια της Εθνικής Ελλάδας στο φετινό Ευρωμπάσκετ, οι πιστοί οπαδοί της "επίσημης αγαπημένης" εξέδωσαν ανακοίνωση στήριξης, τονίζοντας ότι πιστεύουν στην πρόκριση.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

"Τη ρωμιοσύνη (και την Εθνική μπάσκετ) μη την κλαις.

Ογδόντα

άνθρωποι, εραστές της Επίσημης Αγαπημένης, κλείσαμε το μακρινό αυτό ταξίδι από την Άνοιξη, με μοναδικό σκοπό να στηρίξουμε την ομάδα μας, κυρίως, στα δύσκολα… Άλλωστε, 12 συναπτά έτη, σε όλα τα γήπεδα του κόσμου, δεν την αφήσαμε ποτέ μόνη! Έτσι λοιπόν και απόψε θα είμαστε όλοι στις θέσεις μας και, με όση φωνή μας έμεινε από τα προηγούμενα τρία βράδια, θα φωνάξουμε «Ελλάς μπορείς, μπορείς να προκριθείς!!!»

Ουσιαστικά, το Eurobasket για την ομάδα μας ξεκινά απόψε και έχουμε βαθιά πίστη ότι ενωμένη θα κάνει το πρώτο βήμα για να συνεχιστεί το ταξίδι της μαζί με τους «Πελαργούς» και στην Πόλη. «Ελλάς, Ελλάς, παίξε και για μας!»

Να σημειωθεί ότι συνολικά οι εκδρομείς από Ελλάδα και αλλού στο Ελσίνκι είναι συνολικά περίπου 300, αλλά στην Πόλη θα πάνε ελάχιστοι κάτι που ήταν εξαρχής προγραμματισμένο".

Keywords
Τυχαία Θέματα