Οι αριθμοί στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Λίγες ώρες έμειναν για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ παρουσίασε μέσω του επίσημου σάιτ της, ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά: «Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκός

στο γήπεδο της Λεωφόρου. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα στο Τριφύλλι, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

#6 φορές έχουν βρεθεί μαζί στην διαδικασία των Play Offs ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Στα έξι παιχνίδια που έχουν γίνει στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Δικέφαλος έχει πάρει δύο ισοπαλίες με 1-1 και έχει ηττηθεί τέσσερις φορές. Τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ έχουν σημειώσει ο Χαρίσης στο 1-1 της περιόδου 2015-16 και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στο 1-1 της σεζόν 2013-14.

#2 ήττες έχει στις φετινές του επισκέψεις στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο ΠΑΟΚ, με 1-0 για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και με 2-0 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

#Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων ανεξάρτητα έδρας έχει σκοράρει μόνο ο γηπεδούχος.

#3 φορές ο ΠΑΟΚ και έξι ο Παναθηναϊκός είναι οι νικητές της διαδικασίας των Play Offs. Οι δύο τους είναι οι μόνοι που έχουν κατακτήσει την κορυφή στο μίνι πρωτάθλημα.

#6 συμμετοχές σε Play Offs έχει ο Παναθηναϊκός και μόλις μια σεζόν κατάφερε να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του. Στα άλλα πέντε έχει ισάριθμες ισοπαλίες, όλες με σκορ 1-1. Οι δύο από αυτές είναι με τον ΠΑΟΚ,το 2014 και το 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα