Ο Ζορπίδης τρολάρει τους αντιπάλους του στις εκλογές του ΕΕΘ

Ένα απίθανο... τρολάρισμα έκανε στους ανθυποψηφίους του στις εκλογές του ΕΕΘ ο Μιχάλης Ζορπίδης, στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Αντί άλλης απάντησης για όσα του... σέρνει ο άλλος συνδυασμός ο κ. Ζορπίδης θέλησε να παραθέσει τα ίδια τα λόγια του μεγαλύτερου επικριτή του!

Έτσι, διάβασε στους δημοσιογράφους απόσπασμα των πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου, από τη συνεδρίαση του Αυγούστου, από τα οποία

προκύπτει ότι ο σύμβουλος της μειοψηφίας Λευτέρης Γεωργιάδης, δίνει θερμά συγχαρητήρια στην διοίκηση Ζορπίδη, για την διαχείριση των οικονομικών του Επιμελητηρίου.

Γράφει το επίμαχο σημείο, το οποίο διάβασε στους δημοσιογράφους ο κ. Ζορπίδης: «Οφείλω βέβαια, γιατί θέλετε να σας τα λέμε, για την εξαιρετική οικονομική διαχείριση, αυτό δεν μπορεί να μην σας το αναγνωρίσει κανένας.

Τελειώνω και επαναλαμβάνω ότι η οικονομική διαχείριση ήταν εξαιρετική και είναι προς τιμήν σας. Και το Επιμελητήριο το έχετε, όπως το παραλάβατε από προηγούμενους Προέδρους, με ένα καλό αποθεματικό και μία καλή οργάνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα