Ο ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα της Ολιμπίκ Ντόνετσκ

Η Ολιμπίκ Ντόνετσκ ξεκίνησε χθες τις επίσημες υποχρεώσεις της με νίκη στο Ουκρανικό πρωτάθλημα και το paokfc.gr παρουσιάζει με τη δική του "ματιά", όσα έγιναν στο παιχνίδι αυτό.

Διαβάστε αναλυτικά: "Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα Ουκρανίας η Ολιμπίκ Ντόνετσκ, η οποία επικράτησε στην πρεμιέρα της Ολεξάντρια εκτός έδρας με 0-2.

Η αντίπαλος του Δικεφάλου κατέβηκε στην αναμέτρηση με 16 ποδοσφαιριστές καθώς το ρόστερ της αυτή την στιγμή διαθέτει 19 παίκτες εκ των οποίων οι τρεις δεν ήταν διαθέσιμοι. Ο Ρόμαν Σάνζαρ παρέταξε

την ομάδα του με τον Μακαράτζε κάτω από τα δοκάρια, τον Λούκιαντσουκ δεξιά και τον Νεμτσαΐνοφ αριστερά, στα στόπερ αγωνίστηκαν οι Κραβτσέτνκο και Σαμπάνοφ, οι Τσιμπαλιούκ και Μπογκντάνοφ είχαν ρόλο αμυντικών μέσων με τον Κχομούτοβ μπροστά τους ως δεκάρι, δεξιά στα χαφ πήρε φανέλα βασικού ο Σεστάκοφ, στα αριστερά ο Μόχα και στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Μπιλένκι.

Η Ολιμπίκ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 17′ ο Κχομούτοφ άνοιξε το σκορ μετά από πάσα στου Μόχα. Στο 36′ η αντίπαλος του Δικεφάλου διπλασίασε τα τέρματά της με τον Νεμτσαΐνοφ, με το 0-2 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Η σύνθεση της Ολιμπίκ Ντόνετσκ: Μακαράτζε, Λουκιαντσούκ, Νεμτσαΐνοφ, Κραβτσένκο, Σαμπάνοφ, Τσιμπαλιούκ, Μπογκντάνοφ (62′ Μπρίκνερ), Κχομούτοφ (80′ Λουκχτάνοφ), Σεστάκοφ, Μόχα, Μπιλένκι (67′ Φεντόριφ)".

Keywords
Τυχαία Θέματα