Ο Παναγιώτης Γιαννάκης πρεσβευτής του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Αρη, ο θρυλικός Παναγιώτης Γιαννάκης ενώνει τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και ανέλαβε επίσημα το ρόλο του πρεσβευτή του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα, που θα γίνει στις 21 – 23 Σεπτεμβρίου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Ο

σκοπός του αγώνα είναι ιερός καθώς τα έσοδα που θα προκύψουν από τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν οι δρομείς, θα πάνε στην ενίσχυση των συλλόγων «Αλέξανδρος Συμμεωνίδης, Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο» και «Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης», ενώ θα διατεθούν και για τις εθελοντικές δράσεις για τον άνθρωπο και το περιβάλλον του «Ολοι μαζί μπορούμε».

Στο μήνυμα που στέλνει μέσω video, ο Παναγιώτης Γιαννάκης λέει: «Για 50 συνεχείς ώρες, η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το Τρέξε Χωρίς Τερματισμό. Τρέχουμε και περπατάμε για καλό σκοπό, για τη στήριξη των ιδρυμάτων Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο και Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης. Ελάτε να γεμίσουμε όλοι μαζί, τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Ελάτε στο 4ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό!»

Το Τρέξε Χωρίς Τερματισμό αρχίζει την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 και τελειώνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 20:00. Οι δρομείς μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, από το Λευκό Πύργο ως το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ανάλογα με τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν όλοι οι μετέχοντες, θα δοθεί από τους χορηγούς συγκεκριμένο ποσό στα ιδρύματα και στο «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά στη σελίδα trexe.gr και nofinishrun.org, ενώ από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, πληροφορίες μπορούν να δοθούν και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουνμ στο γυάλινο Περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους από 14:30 ως 20:30. Η εγγραφή κοστίζει 5 ευρώ το άτομο, ενώ τα παιδιά έως 6 ετών συμμετέχουν δωρεάν. Τα παιδιά από 7 έως και 12 πληρώνουν 2 ευρώ.

Το Τρέξε Χωρίς Τερματισμό της Θεσσαλονίκης διεξάγεται με την οργανωτική ευθύνη του συλλόγου ΕΡΜΗΣ 1877 και της ΔΕΘ που από το 2014 ξεκίνησαν μαζί αυτήν την όμορφη προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς, έχοντας τη μεγάλη υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά και πολλών επώνυμων και ανώνυμων χορηγών και υποστηρικτών.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ

Στην ειδική κατηγορία των ομάδων υποστήριξης, μπορούν να συμμετέχουν εταιρείες, οργανισμοί, σύλλογοι και σχολεία, δημιουργώντας ομάδα ή ομάδες και απαιτούνται τουλάχιστον 15 άτομα με τη συμμετοχή να είναι 8 ευρώ το άτομο, μεγάλο μέρος του οποίου θα διατεθεί για τις φιλανθρωπικές δράσεις.

Εγγραφές των ομάδων υποστήριξης γίνονται δεκτές έως 9 Σεπτεμβρίου 2017, με αποστολή αιτήματος από προκαθορισμένο εκπρόσωπο κάθε ομάδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], υπόψιν Μαίρης Τσιγκοπούλου (τηλ. 694 518 6470).

ΑΓΩΝΑΣ 24 ΩΡΩΝ

Παράλληλα με τον αγώνα των 50 ωρών, γίνεται και ο επίσημος αγώνας 24 ωρών με αγωνιστικό χαρακτήρα. Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου αγώνα έχει οριστεί η Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μμ με ημέρα λήξης το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μμ.

Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα των 24 ωρών, ο οποίος είναι ανεξάρτητος από το 50ωρο, είναι δώδεκα (12) ευρώ και θα υπάρξει γενική κατάταξη ανδρών και γυναικών με νικητές, έπαθλα για τους πρώτους, μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια για όλους, καθώς και επιπλέον παροχές από το 50ωρο.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: trexe.gr και nofinishrun.org καθώς και στο facebook: www.facebook.com/NoFinishRun

Keywords
Τυχαία Θέματα